Το βαθυ κρατος επιχειρησε με drone "να βγαλει απο τη μεση" τον φιλο και πολιτικο συμβουλο των Ρεπουμπλικανων Roger Stone

 

Το Σάββατο, ο σύμμαχος του Τραμπ Ρότζερ Στόουν και η προσωπικότητα του

ραδιοφώνου Μάθιου Έριχ «Μάνκοου» Μούλερ είπαν σε δημοσίευμενο βίντεο ότι μια τεράστια έκρηξη σε μια αποθήκη πετρελαίου του Broward County ήταν στην πραγματικότητα μια επιχειρηση drone με σκοπό να βγάλει τον Stone απο την μεση. Ο Στόουν, του οποίου το γραφείο απέχει λιγότερο από 250 πόδια από το επίκεντρο της έκρηξης του Όουκλαντ Παρκ, είπε ότι δεν ήξερε αν, συγκεκριμένα, ήταν στόχος, αλλά το γεγονος αυτο παραηταν τυχαιο.


Κυριότερες δημοσιεύσεις όπως το Newsweek έχουν απορρίψει την επιχειρηση drone ως μια αβάσιμη θεωρία συνωμοσίας, αλλά μια εμπιστευτική πηγή που εμπλέκεται στην αποστολή του Τραμπ να ακυρώσει τις εκλογές του 2020 είπε  ότι οι πράκτορες του Deep State αντιδρούν στους συμμάχους του Trump σε απάντηση στις μαζικές συλλήψεις ανθρώπων όπως η Χίλαρι Κλίντον , John Podesta, Huma Abedin και James Comey.

"Παίρνετε τους ανθρώπους μας, θα πάρουμε τους δικους σας." Αυτή είναι η νοοτροπία. Ο Στόουν είχε έναν μεγάλο στόχο στην πλάτη του για μεγάλο χρονικό διάστημα. Υπάρχουν ακόμα κάποιοι στρατιωτικοί, μια μειονότητα, πιστοί στο Μπάιντεν και έχουν στη διάθεσή τους ένα εντυπωσιακό οπλοστάσιο. Αν ηταν η οχι αποπειρα ενισχυεται απο το γεγονος ότι ο Τραμπ ξεκίνησε σχεδόν αμέσως μια έρευνα για την έκρηξη και ότι ο εγκληματολόγος του είχε αποδείξεις που αποδεικνύουν ότι το στρατιωτικό υλικό προκάλεσε την έκρηξη , ανέφερε η πηγή μας.

Ο Τραμπ, πρόσθεσε η πηγή μας, έστειλε μια ομάδα αξιολόγησης ζημιών στη μάχη μερικές ώρες αφότου έμαθε ότι η έκρηξη είχε σχεδόν ισοπεδώσει το γραφείο του Στόουν. Η ομάδα του ανακάλυψε στα ερείπια οτι το σημειο βληθηκε από έναν πύραυλο αέρος-εδάφους. Η επιφάνεια του πτερυγίου είχε υπολειπόμενα ίχνη προωθητικού που χρησιμοποιήθηκαν στον πύραυλο AGM-114 Hellfire air-to-ground, ο οποίος είναι κοινός οπλισμός τοποθετημένος στα αεροσκάφη MQ-1 Predator και MQ-9 Reaper UAV.

Επιπλέον, η ομάδα του Trump πήρε συνέντευξη από δύο αυτόπτες μάρτυρες που ισχυρίστηκαν ότι είδαν ένα "λαμπρό φλας" από τον ουρανό λίγο πριν την έκρηξη.

"Τα παιδιά του Τραμπ κατέληξαν σε συμφωνία μαζί τους για να μην τους κατηγορήσουν τα μέσα ενημέρωσης έως ότου ολοκληρωθεί η έρευνά του. Είμαι βέβαιος ότι τους αποζημίωσε γενναιόδωρα. Ο Τραμπ πιστεύει ότι ο Στόουν ήταν ο στόχος και ο πύραυλος έχασε για λιγο το στοχο, όπως συμβαίνει μερικές φορές. Ξεκίνησε με εκρηξη προπανίου, προκαλώντας πολλές δευτερεύουσες εκρήξεις. Υποθέτω ότι το Deep State δεν έκανε έλεγχο για να δει τι ήταν κοντά. Ο Τραμπ θέλει να καταλάβει ποιος διέταξε αυτήν την επιχειρηση. Δεν πιστεύει ότι ηταν ο κοικισμενος Τζο, αλλά δεν έχει αποκλείσει άλλους αδιστακτους όπως ο Ομπάμα ", δήλωσε η πηγή μας. 













ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις