Η TV ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ!!!

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, κάμερα, οθόνη, τηλεόραση, τηγανητές πατάτες και κείμενο 
 
Δεν πρόκειται λοιπόν για μια συσκευή ψυχαγωγίας αλλά για μια συσκευή κατασκοπείας και εγκεφαλικής χειραγώγησης η οποία διαχειρίζεται από έναν παγκόσμιο οργανισμό από το 1947.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και εσωτερικός χώρος
 
Ήταν ο σκωτσέζος John Logie Baird που ανακάλυψε τη τηλεόραση;; όχι βέβαια!
 
Ο πρώτος που ανακάλυψε την ηλεκτρονική σάρωση που δημιούργησε εικόνες ήταν ο Γερμανός Paul Nipkow το 1883 ο οποίος δεν κατάφερε να δημιουργήσει την συσκευή (ξέρετε γιατί). Την κλεμμένη ιδέα του Nipkow την παρουσίασε για πρώτη φορά ο μηχανικός-εφευρέτης John Logie Baird από το Λονδίνο το 1924. Και το 1926 παρουσιάστηκε για πρώτη φορά δημοσίως.
 
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
Από την άλλη όμως ο Αμερικανός Charles Jenkins δημιούργησε μια συσκευή την οποία την ονόμασε Televisor και ισχυρίστηκε ότι το 1923 κατάφερε να μεταδόσει τις πρώτες εικόνες (CIA). 
 
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, κάμερα, οθόνη και εσωτερικός χώρος
 
Αλλά, η πρώτη ηλεκτρονική τηλεόραση το 1862 ο Ιταλός Giovanni Casseli κατάφερε να μεταδόσει μια σταθερή εικόνα σε μια μηχανική συσκευή με μια τηλεγραφική διαδικασία. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, τηλεόραση, οθόνη και εσωτερικός χώρος
 
Το 1873 σύμφωνα με τα αρχεία ανακάλυψαν ότι το σελένιο είναι φωτοευαίσθητο και ότι ήταν ο δρόμος για να μετατρέψουν το φώς σε ηλεκτρικά σήματα... 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονται
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα
 
Σήμερα λοιπόν αυτή η συσκευή κατασκοπείας όχι μόνο μας λέει ψέματα και ότι μας δείχνει είναι χειραγωγημένο και ψευδής, αλλά δημιουργεί και μια ψευδαίσθηση, μια ψεύτικη κοσμοθεωρία με σκοπό να δημιουργήσει αντιδράσεις προς όφελος των εχθρών μας...
 
 Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, κάμερα, οθόνη, εσωτερικός χώρος και κείμενο που λέει "TRAL INTELLIGENCE ELLIGENCE CEN CENTRA AGENCY MENCHE Freda"
 
 Μπορεί να είναι εικόνα ‎κείμενο που λέει "‎REAL ه @avengers super fan IIG MOVIE sa‎"‎
 

 Το 1947 δημιουργήθηκε το πρώτο παγκόσμιο συνδικάτο ραδιοτηλεόρασης. Η Μοσάντ διαχειρίζεται όλα τα ΜΜΕ σε παγκόσμιο επίπεδο εκτός απο τις Η.Π.Α η οποία ελέγχεται απευθείας απο το σκοτεινό πυρήνα. 

Αντε και καποιες φωτος BONUS....!!!

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εξωτερικοί χώροι

 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται, άτομα που κάθονται, εσωτερικός χώρος και κείμενο

 Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, τηλεόραση, οθόνη και εσωτερικός χώρος

 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, γένι, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

 

 














ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. O πρώτος που μίλησε για την τηλεόραση ήταν ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός. "Θα έρθει καιρός που θα μπει ο διάβολος στα σπίτια σας και τα κέρατά του θα είναι στα κεραμίδια". Όπως πράγματι συνέβη και σήμερα ακούμε τον διάβολο και μένουμε σπίτι, μένουμε "ασφαλείς", φοράμε φίμωτρα, κάνουμε εμβόλια και σε λίγο θα λάβουμε και το χάραγμά του. Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις