Τέξας: Παιδική κακοποίηση η αλλαγή φύλου σε παιδιά

 

Να εγκριθεί το νέο νομοσχέδιο που προστατεύει τα παιδιά από τους παραπροοδευτικούς γονείς επιδιώκει

η νέα νομοθεσία που κατατέθηκε στην Επιτροπή της Γερουσίας

Την χορήγηση «ορμονοθεραπείας» για την καταστολή της εφηβείας και τις χειρουργικές επεμβάσεις ακρωτηριασμού αλλαγής φύλου σε παιδιά σκοπεύει να ποινικοποιήσει η Γερουσία του Τέξας η Τζιλ Γκλόβερ (Jill Glover), χαρακτηρίζοντας τις πράξεις παιδική κακοποίηση.

«Τα παιδιά δεν είναι σε θέση να συναινέσουν μετά από ιατρική ενημέρωση. Αυτός ο νόμος δίνει στα παιδιά μια ευκαιρία να βιώσουν την εφηβεία αρτιμελή» δήλωσε στην αγόρευση της στην Επιτροπή η Τζιλ Γκλόβερ (Jill Glover).

Αν εγκριθεί, ο νέος νόμος θα απαγορεύει στους γονείς να «χορηγούν ή προμηθεύουν ορμονοκατασταλτικές φαρμακευτικές ουσίες αλλά και να συναινούν ή να βοηθούν στην προμήθεια τέτοιων σκευασμάτων προκειμένου να αλλάξουν ή να διευκολύνουν στην αλλαγή του φύλου του παιδιού τους καθώς τις εγχειρίσεις τέτοιου είδους.

Οι γονείς που θα παραβιάζουν τον νόμο θα διώκονται βάσει του οικογενειακού ποινικού δικαίου, και μετά από έρευνα των κοινωνικών λειτουργών παιδικής προστασίας ίσως χάνουν και την επιμέλεια του παιδιού τους. Οι γιατροί που θα συμμετέχουν σε τέτοιου είδους διαδικασίες θα κατηγορούνται για παιδική κακοποίηση και θα επανεξετάζεται η ισχύς της άδειας τους ασκήσεως του ιατρικού επαγγέλματος».

Επιτέλους και μια λογική  Γερουσιάστρια που εμφανίστηκε σε αυτόν το παράλογο κόσμο και έκανε νόμο το αυτονόητο μπας και το εμπεδώσουν οι ανόητοι. Φαίνεται πως μόνο έτσι θα καταλάβουν τα πιο αυτονόητα οι άνθρωποι στην σήμερον ημέρα. Με την Νέα Τάξη Πραγμάτων για να γίνουν οι γονείς ξανά γονείς πρέπει να γίνουν με νόμο, έχουν χάσει κάθε λόγική. Αφήστε επιτέλους τα παιδιά να ζήσουν σαν παιδιά και έτσι όπως τα έκανε ο Θεός..

Ο Θεός να φιλάει την Γερουσιάστρια μπας και παραδειγματιστούν και οι υπόλοιποι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις