ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ...?

 
 
Το πλοίο E ver Gi ven, το οποίο είναι ακόμα στο Σουέζ κουβαλά πολλά μυστικά.
 
Πέραν από τα όπλα που προορίζονταν για διαφορετικά λιμάνια, τα παιδάκια και τα ναρκωτικά, ανακάλυψαν όπλα κλιματικής αλλαγής τα οποία πέραν από τον καιρό , επηρεάζουν επίσης την ψυχολογία των ανθρώπων. 
 
Διαβάστε τα άρθρα που σας δίνω εδώ για περισσότερη ενημέρωση.
Αγαπητοί μου φίλοι, στο πρώτο μου άρθρο σας είχα ενημερώσει ότι θα έγραφα ένα δεύτερο άρθρο για το θέμα αυτό και είχα επίσης δηλώσει ότι θα αποκάλυπτα τι ήταν αυτό το πλοίο εμπορευματοκιβωτίων φορτωμένο με ...
 
Αγαπητοί μου φίλοι, το περιστατικό με το Evergreen ήταν μια κίνηση κατά του Παγκόσμιου Κεφαλαίου, ήταν μια σημαντική πράξη που θα έστελνε ένα ισχυρό μήνυμα στο Παγκόσμιο Κεφάλαιο λίγο πριν από τη διεθνή διάσκεψη για το κλίμα που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο. 
 
Τα εμπορευματοκιβώτια σε αυτό το πλοίο μετέφεραν μια ειδική χημική ουσία η οποία χρησιμοποιεί ακτίνες ακτινοβολίας 5 G Transmitters' που αναμειγνύονται με το οξυγόνο και κατά τη διαδικασία επιταχύνει την Κλιματική Αλλαγή. Η κατάσταση αυτή αποτράπηκε πλήρως, το υλικό κατασχέθηκε και καταστράφηκε!
 
Μετά την απάτη του Covid 19, το σχέδιο των παγκόσμιων καπιταλιστικών δυνάμεων ήταν να θέσουν σε κίνηση τη δεύτερη σκηνή της ταινίας και να παίξουν το χαρτί του κλίματος. Δυστυχώς η διαδικασία διακόπηκε από την επιχείρηση Evergreen. Στο άκουσμα των κακών ειδήσεων, ξαφνικά οι ευρωπαϊκές χώρες άρχισαν να αναφέρουν αυξημένα κρούσματα Covid 19 και επέβαλαν νέα λουκέτα. 
 
 Όπως αντιλαμβάνεστε, το γεγονός αυτό προκάλεσε σημαντική ανατροπή στη δεύτερη φάση του παιχνιδιού!
 
Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους όσοι συμμετείχαν και διέκοψαν αυτή τη βρώμικη διαδικασία. 
 
Τώρα, αφού αυτό το σχέδιο ανατράπηκε, όλα τα επιχειρηματικά σχέδια της Global Capital Powers άρχισαν να πηγαίνουν στραβά...
 
Ο κ. Μπάιντεν είχε προηγουμένως δηλώσει την Τουρκία ως εχθρό, τώρα ξαφνικά είμαστε πάλι φίλοι. 
 
Ενώ η Κίνα σχεδίαζε να ψηφίσει τον αποκλεισμό της Τουρκίας από όλα τα συνέδρια, μετά το περιστατικό του Evergreen δήλωσε την Τουρκία ως σημαντική χώρα. 
 
Επιπλέον, μια χώρα που δεν είχε προσκληθεί στη διάσκεψη για το κλίμα προσκλήθηκε προσωπικά από τον ίδιο τον κ. Μπάιντεν!
 
 Ό,τι κι αν συνέβη, δυστυχώς έβαλε τέλος στο σχέδιο του Μπιλ Γκέιτς για τα "αέρια" του βόδιου και το τεχνητό κρέας! 
 
 
 
Kaan Sariaydin
Γενικός Διευθυντής - Mavi Gazetem
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις