Η αλήθεια που δεν είναι στα βιβλια...

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και δέντρο 
 
Ο νόμος αναφέρει την πραγματικότητα που δείχνει αυτό που ζούμε.
 
Όλα τα ζωντανά πράγματα στην πραγματικότητα υπόκεινται σε αυτούς τους νόμους. Η αμέλεια αυτών των νόμων δεν επηρεάζεται από τις συνέπειες αυτής ή από λάθος πράξεις στη ζωή. Αντίστροφα, η γνώση αυτών των νόμων σου επιτρέπει να διαχειρίζεσαι τη ζωή σου και να μην βασίζεσαι στις ′′ ευκαιρίες ′′
 
Δυστυχώς, δεν ενημερωθήκαμε για αυτούς τους νόμους στο σχολείο, αν και είναι πιο χρήσιμοι σε όλα τα πράγματα που μπορούμε να μοιραζόμαστε ενώ είμαστε σε αυτό.
 
Ο νόμος της ενότητας
 
Όλοι, κάθε κατάσταση και όλα στον κόσμο έχουν σχέση μεταξύ τους. Τι σκέφτεται ή τι κάνει ο άλλος μπορεί να επηρεάσει τη ζωή σου. Και αντίστροφα, ακόμα και αν δεν γνωρίζεις το άτομο. Αυτός ο κανόνας λέει μόνο ροή ενέργειας και μία στο μυαλό. Οπότε όλοι οι υπόλοιποι. Συνδεδεμένοι μεταξύ τους
 
Ενεργειακοί Νόμοι
 
Όλα από τη σκέψη στους ανθρώπους απαρτίζονται από ενέργεια. Και αυτό είναι που κρύβεται πίσω από αυτόν τον κανόνα. Ο νόμος της ενέργειας είναι γνωστός ως κανόνας της δόνησης. Σημαίνει ότι η ενέργεια έρχεται σε αναρίθμητες συχνότητες. Ενέργεια και δονήσεις στέλνονται συνεχώς στο σύμπαν. Λοιπόν Η ενέργεια κινείται πάντα.
 
Νόμος της Λειτουργίας
 
Σύμφωνα με το νόμο της πράξης, πρέπει να ενεργείς σύμφωνα με το πάθος σου για να εκδηλωθείς.
 
Ο νόμος της συμμόρφωσης
 
′′ Δυνατά Πάνω Από Κάτω Που σημαίνει ότι όλα όσα συμβαίνουν μέσα στον ψυχικό σας χώρο αντανακλώνται έξω. Ο νόμος των αλληλεπιδράσεων αποδεικνύει αυτό που σκέφτεσαι και νιώθεις στη συνείδησή σου και το υποσυνείδητο μυαλό σου είναι αυτό που δημιουργείς από έξω.
Νόμος της αιτίας και του αποτελέσματος
 
Ο κανόνας του αιτίου και του αποτελέσματος λέει ότι τα γεγονότα δεν συμβαίνουν τυχαία. Όλα στη ζωή σου συμβαίνουν για κάποιο λόγο είτε το βλέπεις είτε όχι. Πώς και γιατί.
 
Νόμος για την αποζημίωση (μπούμερανγκ)
 
Αυτός ο νόμος είναι σαν επέκταση του νόμου του αιτιού και του αποτελέσματος, και σημαίνει ότι αυτό που εμφανίζεται, θα λάβετε πολλά πίσω. Αν κάνεις τυχαίες πράξεις καλοσύνης και καλοσύνης, θα λάβεις πίσω τα καλά πράγματα. Το ίδιο θα συμβεί και με αρνητικές ενέργειες.
 
Ο νόμος της έλξης
 
Ο πιο διάσημος καθολικός κανόνας μεταξύ των 12 είναι ο νόμος της έλξης. Από τις λέξεις που λες στην πεποίθηση σου, έλκεις τα πάντα στη ζωή σου με ενέργεια. Μπορείς επίσης να προσελκύσεις ανθρώπους στη ζωή σου με μια συχνότητα που είναι ταυτόχρονα. Είμαι τόσο κουλ όσο σου αρέσει να προσελκύεις αυτό που σου αρέσει. Οπότε είτε αρνητικό είτε θετικό, αυτό που βλέπεις στη ζωή σου είναι αυτό που έλκεις.
 
Ο νόμος της ενεργειακής μεταβίβασης
 
Βασικά, αυτός ο νόμος σημαίνει ότι έχεις την ικανότητα να αλλάξεις τη ζωή σου σε οτιδήποτε. Είσαι υπεύθυνος για την αλλαγή της ζωής σου και είναι η επιλογή σου να δεχτείς ή να απορρίψεις τις ευκαιρίες που σου δίνει το σύμπαν. Η ενέργεια πάντα κινείται και μπορείς να επιλέξεις αυτό. Θες να πάμε με τη ροή;
 
Ο νόμος της γελοιότητας.
 
Αυτός ο κανόνας λέει ότι όλα στο σύμπαν έχουν το αντίθετο. Ο κανόνας της πολικότητας μας βοηθά να κατανοήσουμε τη διαφορά μεταξύ θετικών και αρνητικών σκέψεων, ώστε να αλλάξουμε τις σκέψεις που δεν θέλουμε στις σκέψεις που θέλουμε.
 
ΡΥΘΜΟΣ ΝΟΜΟΣ
 
Κάθε τι στο σύμπαν έχει τον δικό του μοναδικό ρυθμό που ακολουθεί και αυτοί οι διαφορετικοί ρυθμοί που εξελίσσονται σε μοτίβα κύκλου κλπ. Ο κανόνας του ρυθμού μας παρακινεί να ακολουθήσουμε τη ροή φυσικής ενέργειας και αρμονίας του σύμπαντος.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις