Το 40% των πεζοναυτών αρνείται το εμβόλιο. Οι Δημοκρατικοί πιέζουν τον Μπάιντεν να καταστήσει τα εμβόλια υποχρεωτικά

Veterans and PTSD: How Ketamine Could Help - Nova Vita 

Οι Δημοκρατικοί βουλευτές θέλουν ο Τζο Μπάιντεν να υποχρεώσει το στρατιωτικό προσωπικό να κάνει το εμβόλιο

για τον κορωνοϊό, ο οποίος είναι απίθανο να επηρεάσει αρνητικά τους υγιείς νέους Αμερικανούς.

Σχεδόν το 40% των υγιών νεαρών πεζοναυτών αρνείται να εμβολιαστεί, σύμφωνα με το CNN.

Μία ομάδα Δημοκρατικών βουλευτών απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, ζητώντας του να εκδώσει «παραίτηση από τη συγκατάθεση μετά από ενημέρωση», για να καταστήσει τον εμβολιασμό κατά του Covid-19 υποχρεωτικό για όλα τα μέλη της αμερικανικής στρατιωτικής υπηρεσίας.

Το CNN έλαβε αντίγραφο της επιστολής, η οποία εστάλη την Τετάρτη στο Κογκρέσο.

Επί του παρόντος, το Υπουργείο Άμυνας δεν μπορεί να καταστήσει τους εμβολιασμούς υποχρεωτικούς, επειδή έχουν εγκριθεί από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων μόνο για επείγουσα χρήση. Μια εξαίρεση από τον Πρόεδρο θα μπορούσε να παρακάμψει αυτόν τον κανόνα.

Το Υπουργείο Άμυνας έχει δηλώσει δημοσίως, ότι το ποσοστό απόρριψης μεταξύ των μελών της υπηρεσίας που δικαιούνται να εμβολιαστούν είναι περίπου 33%, αλλά την περασμένη εβδομάδα στρατιωτικοί αξιωματούχοι και μέλη της υπηρεσίας με τους οποίους μίλησε το CNN από διάφορες βάσεις και μονάδες σε όλη τη χώρα, δηλώνουν ότι το σημερινό ποσοστό απόρριψης μπορεί να πλησιάζει το 50%.

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Το θεμα δεν ειναι αν θελει...το θεμα ειναι αν μπορει.... 













ΠΗΓΗ

 

Σχόλια

  1. Παλι τα ίδια; Μέχρι να πάρει μπρός ο Τράμπ, οι ΗΠΑ θα έχουν στρατό από αρρώστους. Οι ΗΠΑ είναι στο τέλος τους. Θα πληρώσουν τα άδικα τα αίματα που έχουν χύσει. Την τελευταία τους ευκαιρία να το σώσουν την κλώτσησαν. Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις