ΚΑΤΙ "ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ"

Αμερικανικό Πεντάγωνο: Υπάρχουν «παράσιτα» στους κόλπους του ΝΑΤΟ 

Πληροφοριες της τελευταιας στιγμης

αν ισχυουν,λενε ότι κάτι μεγάλο ετοιμάζεται.

Ο αμερικανικός στρατός είναι σε επίπεδο ετοιμότητας 3...
 
Ο αρχηγός των ενοπλων δυναμεων των Ηνωμένων Πολιτειών 
 
εισήλθε εκτακτως στο Υπουργείο Άμυνας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Ετοιμάζονται να ανακατευτουν πάλι σε ξενα χωράφια αυτη την φορα ομως ο αντίπαλος δεν ειναι υποδεέστερος. Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιθανόν να είναι μια αντίδραση των ενόπλων δυνάμεων στις αποφάσεις του ανύπαρκτου JB, που κάνει ότι περνάει από το χέρι του να προκαλέσει την Ρωσία. Έτσι το Τμήμα Άμυνας έχει αυξήσει το επίπεδο της στρατιωτικής προειδοποίησης από το DEFCON 4 (μια αυξημένη κατάσταση ασφάλειας και συγκέντρωσης πληροφοριών) σε DEFCON 3 (Όλοι οι στρατιωτικοί σε κατάσταση υψηλότερης από την κανονική προειδοποίηση και η Πολεμική Αεροπορία να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε απειλή εντός 15 λεπτών) Το DEFCON 3 δημιουργήθηκε εξαιτίας των γεγονότων της 11ης Σεπτεμβρίου.

    Το καθεστώς του νυσταλέου JOE κήρυξε εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης στα σύνορα Ουκρανίας -Ρωσίας. Πώς έχει νόημα αυτό; Τα σύνορα των ΗΠΑ δεν είναι στην Ουκρανία. Τα νότια σύνορά τους είναι ανοιχτά σε όλους όσους θέλουν να μπουν μέσα - οπλισμένοι και άλλοι.
    Να αφήσουν την Ουκρανία να φροντίσει τα δικά της προβλήματα. Δεν είναι «ο αστυνομικός του κόσμου».
    Ο JB κήρυξε «ακλόνητη υποστήριξη» για την προστασία των συνόρων της Ουκρανίας, αλλά και πάλι... τα σύνορά τους αφήνονται ανοιχτά.
    Στη συνέχεια, ο JB απείλησε με τις συνήθεις κυρώσεις κατά της Ρωσίας. Χτυπάει - τρομάρα του - τη ρωσική αρκούδα με ένα ραβδί όπως ήθελε να κάνει η Κίλαρι, που ισχυρίστηκε ότι η Ρωσία βοήθησε στην κλοπή των εκλογών, κάτι που είναι εντελώς ανοησία.
    Οι Δημοκρατικοί φαίνονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν τη διαμάχη τους για τον πόλεμο προς όφελος των μεγάλων τραπεζών και του Στρατιωτικού Βιομηχανικού Συγκροτήματος, αλλά εάν ξεσπάσει πόλεμος με τη Ρωσία, μπορεί να κλιμακωθεί σε μια πυρηνική ανταλλαγή και έχουν έναν πανηλήθιο να κρατά τα κλειδιά των πυρηνικών.
    Ο JB κήρυξε «ακλόνητη υποστήριξη» για την προστασία των ξένων συνόρων. Μένει να δούμε τι θα γίνει αν τα πάρει στο κρανίο ο Πούτιν.
    Αυτά προφανώς σκέφτονται οι στρατηγοί των ΗΠΑ, αλλά ως φαίνεται η εμπλοκή Ουκρανίας – Ρωσίας είναι αναπόφευκτη.

    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ώρα για μπόμπες και μπαμ-μπουμ μεγατόνων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !.
    ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΠΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ.
    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ;
    ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ ,ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΩΡΑ.
    ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΤΣΕ Ο ΚΟΡΟΝΟ ΜΠΟΎΡΔΑΣ.
    ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ,ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΗΤΑΝ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το βέβαιο είναι ότι η τετραετία Trump καθυστέρησε τα σχέδια της cabal. Έκτοτε ο αγώνας που έδωσε, ο Trump, ήταν να αποκαλυφθεί η νοθεία των εκλογών. Το σύστημα cabal όμως, παρότι ψυχορραγεί ως φαίνεται, απέτρεψε την δικαίωση του. Μετά τις 20 Ιανουαρίου περιμέναμε την 4η Μαρτίου. Τώρα δεν δίδονται ημερομηνίες, αλλά όλοι προσδοκούμε ότι το come back θα γίνει, σηματοδοτώντας, εμφανώς πλέον, το τέλος της δουλείας της ανθρωπότητας.
    Από δημοσιεύματα πληροφορηθήκαμε, ότι αφού ο ψυχογιός της cabal αργεί στην καταστροφή του πλανήτη, θα εφάρμοζαν το σύστημα της κλιματικής αλλαγής, από το καλοκαίρι Η ακινητοποίηση του πλοίου στο Σουέζ και η αποκάλυψη του φορτίου με υλικό που θα χρησιμοποιείτο για ακραίες αλλαγές στο κλίμα, με βαρύ τίμημα στις ζωές των ανθρώπων, ναυάγησε με την επέμβαση των συμμαχικών δυνάμεων.
    Ο Trump – εμφανώς - δεν ασχολείται με τα πεπραγμένα του πολέμου εναντίον της cabal. Δέχομαι ότι πιθανόν εκβιάστηκε για την ζωή του και της οικογένειάς του, ακόμη και για χρήση πυρηνικών, από την cabal, εναντίον στόχων εντός των ΗΠΑ.
    Με ικανοποίηση ακούσαμε το νέο της απαγόρευσης του εμβολίου της Jonson, έγινε ανάρτηση κι εδώ πριν 5 μέρες. Πριν γράψω κάποιο σχόλιο, μπήκα σε αμερικανικά sites να δω τι γράφουν. Σε πατριωτικό site υπήρχαν δηλώσεις του Trump, που κατηγορούσε τον JB για την απαγόρευση του εμβολίου Jonson. Ήταν ένα σοκ για τα εγκεφαλικά μου κύτταρα... την δήλωση αυτήν την πήραν όλα τα συστημικά μέσα και την αναπαρήγαγαν. Δεν μπορεί να το είδα μόνο εγώ... προσωπικά, έκανα τουμπεκί…
    Η ερώτηση που προκύπτει είναι ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ...πάντως ο Q δεν δήλωσε ότι «δεν είναι αυτό που ακούσαμε – διαβάσαμε», όπως στην περίπτωση του εμβολίου της κόρης Trump…

    Προσωπικά δεν συνομιλώ με τον Θεό, ούτε υπάρχει ανοικτή γραμμή στον εγκέφαλό μου για να δέχομαι φωτόνια της θεϊκής γνώσης, άρα δεν είμαι επίγειο φωτεινό ον. Τα συμπεράσματα μου προκύπτουν από πολλαπλή ενημέρωση με λογική επεξεργασία των δεδομένων. Αν δεχόμουν αμάσητα ότι ακούω ή διαβάζω – προς τέρψη των προσδοκιών μου για το προσδοκώμενο καλό της ανθρωπότητας - δεν θα διέφερα από τους θρησκόληπτους και τους οπαδούς κομμάτων...

    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις