Ταραχές, Δολοφονίες, Πυρηνικός Τρόμος και Χάος, καθώς το Δυτικό Πολιτικό Σύστημα Καταρρέει

 

Καταρχάς, θέλω όλοι να γνωρίζουν ότι είμαστε συλλογικά στο στόχαστρο, καθώς τα ηλεκτρονικά μας συστήματα υπέστησαν

μαζική επίθεση κατά την προετοιμασία αυτής της ενημέρωσης.  Παρ ‘όλα αυτά, ενεργοποιήθηκαν αντίμετρα και ιδού οι τελευταίες πληροφορίες που προορίζονταν να μην φτάσουν εγκαίρως σε εσάς.

Μια σειρά δολοφονιών υψηλού επιπέδου, μια προσπάθεια να πυροδοτηθούν πυρηνικά όπλα στην Ουκρανία, ταραχές και περισσότερο χάος καταδεικνύουν ότι το σημερινό δυτικό πολιτικό σύστημα καταρρέει.  Το κύριο πρόβλημα είναι μια ομάδα μεσσιανών φανατικών που πιστεύουν ότι πρέπει να εκπληρώσουν τις προφητείες των έσχατων χρόνων που είναι γραμμένες σε αρχαία βιβλία.

Ας ξεκινήσουμε με την προσπάθεια των εσχατο-φανατικών να ξεκινήσουν τον Αρμαγεδδώνα στην Ουκρανία.  Αφού μεταφέραμε ένα μήνυμα από την FSB της Ρωσίας την περασμένη εβδομάδα, ότι έφτασε στην Ουκρανία ένα αμερικανικό C-17 που μετέφερε πυρηνικά όπλα, λάβαμε το ακόλουθο μήνυμα από την NSA:

«Χάρη στις υποδείξεις σας 3 πυρηνικά εντοπίστηκαν να κατευθύνονται στη Νοτιοανατολική Ουκρανία για να πυροδοτηθούν εξ αποστάσεως…  σε περίπου 2 εβδομάδες…  ας ελπίσουμε ότι η Ρωσία θα τους εξουδετερώσει …………   και τα 4 όπλα που κατευθύνονται προς τη νοτιοδυτική Ρωσία θα αναδρομολογηθούν από τη Ρωσία… Και ελπίζουμε ότι τα 4 πυρηνικά που κατευθύνονται στην Ουάσινγκτον, τη Νέα Υόρκη, τη Μόσχα τον Ιούνιο  και ίσως το Λονδίνο να αναδρομολογηθούν επίσης στα βάθη της Ανατολής και της Δύσης του Λάνγκλεϊ…  μπορούμε μόνο να ελπίζουμε.»

Τα υποκλαπέντα πυρηνικά είχαν σαφώς στόχο να πυροδοτηθούν στην Ουκρανία και να αποδοθούν στη Ρωσία, όπως μπορούμε να δούμε από την προπαγανδιστική εκστρατεία που βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη.  Για παράδειγμα, ο ιστότοπος πληροφόρησης/παραπληροφόρησης Sorcha Faal του Αμερικανικού Ναυτικού και της Jane αναφέρει τα εξής:

«Ο Πρόεδρος Πούτιν εγκρίνει τη χρήση των πυρηνικά οπλισμένων βαλλιστικών πυραύλων Iskander που αναπτύσσονται επί του παρόντος κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία. «

Στη συνέχεια, έχουμε αναφορές για ρωσικούς «πυρηνικούς όλμους» κ.λπ.

https://defence-blog.com/news/army/russian-atomic-mortars-spotted-moving-toward-border-with-ukraine.html.

Φυσικά, τα εταιρικά μέσα μαζικής προπαγάνδας επίσης χτυπούν τα τύμπανα του πολέμου.  

https://www.dailystar.co.uk/news/weird-news/russia-ukraine-brink-war-signals-23867984

Έχουμε επίσης τους Ισραηλινούς και τους Ιρανούς εταίρους τους να συνεχίζουν το ad-nauseum τους (ΣτΜ «μέχρι αηδίας»). «Το Ιράν πρόκειται να αποκτήσει πυρηνικά όπλα» θέατρο kabuki.  Το τελευταίο είναι μια υποτιθέμενη ισραηλινή επίθεση σε ιρανική πυρηνική τοποθεσία ακολουθούμενη από ιρανικές υποσχέσεις «εκδίκησης». Ως συνήθως, απλά προσπαθούν να κάνουν τον «Γωγ» (το G7) να πολεμήσει τον «Μαγώγ» (την Ένωση Συνεργασίας Σαγκάης) για να ξεκινήσει ο Αρμαγεδδώνας.

Αυτοί οι φανατικοί δεν πρόκειται να τα παρατήσουν. Γι’ αυτόν το λόγο και οι Γνωστικοί Ιλλουμινάτι εξέδωσαν την ακόλουθη προειδοποίηση:

«Εάν οι Μεσσιανοί φανατικοί δοκιμάσουν ξανά την πυρηνική τρομοκρατία, το αποτέλεσμα θα είναι η εξάλειψη της Ιερουσαλήμ».

Ωραία, ας μιλήσουμε τώρα για την ανακοίνωση του θανάτου του πρίγκιπα Φιλίππου, τους σχετιζόμενους φόνους και τη σύνδεσή τους με τις απόπειρες πυρηνικής τρομοκρατίας.  Ο πρίγκιπας Φίλιππος πέθανε πριν από δύο χρόνια, ακριβώς όταν ξέσπασε η τρέχουσα «πανδημία», σύμφωνα με τις πηγές της CIA και της Μοσάντ.  Θυμηθείτε τη διαβόητη ρήση του από το 1988:

«Σε περίπτωση που μετενσαρκωθώ, θα ήθελα να επιστρέψω ως θανατηφόρος ιός, για να συνεισφέρω κάπως στην επίλυση του υπερπληθυσμού». 

https://news.yahoo.com/prince-philip-quote-reincarnating…

Ίσως οι καμπαλιστές φίλοι του να δημιούργησαν όλη αυτή την απάτη ως μια μορφή φόρου τιμής σε αυτόν.  Η χρονική στιγμή της ανακοίνωσης του θανάτου του μπορεί επίσης να συνδέεται με μια διαμάχη μεταξύ δύο καμπαλιστικών φατριών, την φατρία του Νταβός με τη «Μεγάλη Επαναφορά» (ΣτΜ Great Reset) και τη φατρία του Αρμαγεδδώνα.  Οι θάνατοι των σοσιαλιστών-παγκοσμιοποιητών συμμάχων του Πρίγκιπα Καρόλου, Σερ Ρίτσαρντ Σάτον (δολοφονία) και του Τσέχου δισεκατομμυριούχου Πετρ Κέλνερ (ατύχημα με ελικόπτερο) δεν αποτελούν συμπτώσεις, σύμφωνα με τον ιστότοπο πληροφόρησης-παραπληροφόρησης Sorcha Faal.

Οι πηγές μας από τη Μοσάντ λένε ότι η ομάδα της Μεγάλης Επαναφοράς σχεδιάζει να αποκλιμακώσει την «πανδημία» φέτος το καλοκαίρι και να ανακοινώσει το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ φέτος το φθινόπωρο.  Στη συνέχεια θα ακολουθούσε ένας νέος ηγέτης της επιτροπής των 300 (Πρίγκιπας Ουίλιαμ; Κάρολος; Χάρι;) και μια συνοδευτική «Μεγάλη Επαναφορά».

Η ομάδα του Αρμαγεδδώνα προφανώς προσπαθεί απεγνωσμένα να αποτρέψει το παραπάνω σενάριο, επειδή εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος και ο θάνατος του 90% της ανθρωπότητας είναι απαραίτητος για να αναδείξει τον «Μεσσία» τους.

Υπάρχει επίσης μεγάλη σύγχυση γύρω από τη συνεχιζόμενη ψευτοδημία.  Αυτό παρατηρείται μέσα από τις όλο και περισσότερο αντιφατικές πληροφορίες που κυκλοφορούν σχετικά με τον Covid-19 και τα εμβόλια. Οι εμβολιασμένοι κολλάνε Covid· τα εμβόλια προκαλούν θρομβώσεις, νόσο των τρελών αγελάδων, θάνατο κ.λπ.  Είναι σχεδόν σαν να παρακολουθούμε μια εκστρατεία αφύπνισης των υπνοβατών.

Ίσως ο πιο αξιόπιστος λόγος για την ψεύτικη πανδημία και την εκστρατεία εμβολίων που τη συνοδεύει περιέχεται στο ακόλουθο άρθρο από τον Μάρτιο του 2020:

https://www.defenseone.com/technology/2020/03/military-funded-biosensor-could-be-future-pandemic-detection/163497/

Μιλάει για έναν ενέσιμο αισθητήρα που περιέχει ένα «ειδικά κατασκευασμένο μόριο που στέλνει ένα φθορίζον σήμα έξω από το σώμα» και «ένα ηλεκτρονικό συστατικό συνδεδεμένο με το δέρμα».  Το ηλεκτρονικό τμήμα διαβάζει το φθορίζον σήμα και το στέλνει σε ένα δίκτυο.

Θυμηθείτε ότι αυτοί οι εσχατο-φανατικοί θεωρούν ότι σε όλους πρέπει να εμφυτευθεί το σημάδι του θηρίου ώστε να μπορέσουν να φέρουν τον «Μεσσία».  Ίσως και γι’ αυτό το νέο άβαταρ του Πάπα Φραγκίσκου εξέδωσε πρόσφατα αυτή την κλήση:

«Επαναλαμβάνω την έκκλησή μου προς τους κυβερνητικούς ηγέτες, τις επιχειρήσεις και τους διεθνείς οργανισμούς να συνεργαστούν για την παροχή εμβολίων για όλους».

Το συνέδεσε με μια έκκληση για κοινή ιδιοκτησία που θα συνδέεται με το κοινωνικό σκορ των λαών.  Αν δεν είναι αυτό το σημάδι του θηρίου, τότε δεν ξέρω ποιο είναι. 

https://press.vatican.va/content/salastampa/it/bollettino/pubblico/2021/04/08/0214/00473.html

Είναι επίσης σαφές ότι η δυτική φανατική ηγεσία πανικοβάλλεται επειδή ολόκληρη η πλανδημική απάτη τους καταρρέει και ο μαζικός εμβολιασμός δεν εξελίσσεται στην απαραίτητη για τη μείωση του πληθυσμού κλίμακα.  Υπάρχουν όλο και περισσότερες ενδείξεις ότι η εκστρατεία αυτή τώρα διαλύεται.  Στο Ηνωμένο Βασίλειο, για παράδειγμα, λένε ότι έφτασαν «το όριο της ασυλίας αγέλης κατά του Covid-19 στις 12 Απριλίου».

https://www.thenationalnews.com/world/europe/uk-to-hit-herd-immunity-next-week-as-vaccines-break-the-link-between-cases-and-deaths-1.1199489

Οι σφυγμομετρήσεις της κοινής γνώμης δείχνουν επίσης ότι η εκστρατεία φόβου της πανδημίας αποτυγχάνει καθώς το κοινό αρχίζει να ξυπνά στην πραγματικότητα ότι οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν περισσότερο από ό, τι πριν από την «πανδημία».  

Υπάρχει επίσης ένα αυξανόμενο σύνολο αποδεικτικών στοιχείων ότι η εκστρατεία πανδημίας ξεκίνησε με μια μαζική ηλεκτρομαγνητική επίθεση 5G που πραγματικά σκότωσε πολλούς ανθρώπους πριν αποσυναρμολογηθούν τα δίκτυα 5G.  Την περασμένη εβδομάδα, για παράδειγμα, είδαν νεκροταφεία στη Γουχάν της Κίνας να κατακλύζονται από πενθούντες, επιβεβαιώνοντας ότι εκατοντάδες χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια άνθρωποι, σκοτώθηκαν όταν ταυτόχρονα ενεργοποίησαν 10.000 πύργους 5G στην πόλη στα τέλη του 2019.  

Ο απόλυτος τρόμος του να εκτεθούν ως εγκληματίες πολέμου μετατρέπει την κλίκα της Χαζαρικής Μαφίας σε επικίνδυνους στριμωγμένους αρουραίους.  Αυτό συμπεριλαμβάνει τους αξιωματούχους του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος πίσω από την καταστροφή της Γουχάν.  Πολλοί από αυτούς, συμπεριλαμβανομένου του Xi Jinping, έχουν ήδη απομακρυνθεί.  Ο σημερινός Xi Jinping είναι ο αδελφός του προηγούμενου, λένε πηγές της Ασιατικής Μυστικής Κοινωνίας.

Η φατρία Ροκφέλερ πίσω από το άβαταρ της ψευτοκυβέρνησης των ΗΠΑ του Τζο Μπάιντεν,  είναι ιδιαίτερα τρομοκρατημένη, επειδή τα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας είναι πολύ χειρότερα από τη μία μεμονωμένη επίθεση στη Γουχάν.  Δηλητηριάζουν σκόπιμα τους ανθρώπους του κόσμου για πάνω από έναν αιώνα με καρκινογόνες χημικές ουσίες.

Για παράδειγμα, η ετικέτα σε αυτό το μπουκάλι χονδρικής πώλησης «έλαιο βανίλιας» προειδοποιεί ότι το περιεχόμενο είναι καρκινογόνο, καταστρέφει τη γονιμότητα, προκαλεί ανεπάρκεια οργάνων και επιτίθεται στο κεντρικό νευρικό σύστημα.

Και όμως αυτό το ίδιο «έλαιο βανίλιας» βρίσκεται σε κάθε ιαπωνικό σούπερ μάρκετ χωρίς καμία απολύτως προειδοποίηση.  Αυτή η μορφή επίθεσης επαναλαμβάνεται σε σαμπουάν, σαπούνια, τρόφιμα, καλλυντικά κ.λπ. σε όλο το εμπορικό οικοσύστημα των 500 πλουσιότερων εταιριών (fortune 500 companies) που ελέγχονται από τη Σατανική αυτή φατρία.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα εμβόλια που προωθούνται από τη συγκεκριμένη ομάδα, όπως προειδοποιεί ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer, θα σκοτώσουν όλους εκείνους που τα κάνουν. 

https://www.lifesitenews.com/news/exclusive-former-pfizer-vp-your-government-is-lying-to-you-in-a-way-that-could-lead-to-your-death

Ο άλλος λόγος που η υποομάδα του Αρμαγεδδώνα της Χαζαρικής Μαφίας θέλει να τους σκοτώσει όλους είναι ότι πρόκειται επίσης να αποκαλυφθούν τα εγκλήματά τους κατά των παιδιών.  Σύμφωνα με μια κορυφαία πηγή της CIA:

«H Γκισλέιν Μάξγουελ δεν βρίσκεται στο Μητροπολιτικό Κέντρο Κράτησης (ΜΚΚ)στο Μπρούκλιν, όπως λένε τα ΜΜΕ.  Απομακρύνθηκε από το MΚΚ πριν από μήνες. Όλες οι συζητήσεις για την εγγύησή της και τις εμφανίσεις της στο δικαστήριο είναι θεατρινισμοί.  Είναι υπό την προστασία της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών (ΣΥΠ).  Η Μάξγουελ παρέδωσε όλα τα έγγραφα, τις φωτογραφίες, τα βίντεο, τα λογιστικά βιβλία και τα αρχεία της σε αυτούς.  Η ΣΥΠ έχει αρκετές πληροφορίες για να ρίξει τα υψηλόβαθμα μέλη της Σατανικής Καμπάλ.  Περιμένουν να στήσουν την παγίδα.  Φαίνεται πως ο αναγγελθείς θάνατος του πρίγκιπα Φιλίππου συνδέεται με αυτό.»

Περιμέναμε και περιμέναμε τον αμερικανικό στρατό να δράσει αλλά ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά πραγματικά θα το κάνει.

Το άλλο πράγμα που κάνει η ομάδα Ροκφέλερ είναι να προσπαθεί να αυξήσει τις τιμές του πετρελαίου.  Τα διυλιστήρια πετρελαίου και οι σχετικές εγκαταστάσεις έχουν καταστραφεί κατά τη διάρκεια του περασμένου μήνα στη Συρία, τη Σαουδική Αραβία, το Μεξικό, τη Μοζαμβίκη, την Ινδονησία, το Τέξας κ.λπ.  Η αποκοπή του αγωγού Keystone και η πολεμική σύρραξη στην Ουκρανία επίσης ταιριάζουν στο εγχειρίδιο των Ροκφέλερ.

Πηγές της ασιατικής μυστικής κοινωνίας μας λένε τώρα ότι ο πραγματικός λόγος για το πραξικόπημα στη Μιανμάρ, το οποίο ακολούθησαν οι πρόσφατες αναταραχές, είναι ότι οι Ροκφέλερ προσπαθούν να σαμποτάρουν έναν μεγάλο κινεζικό πετρελαιαγωγό που έχει σχεδιαστεί για να παρακάμψει τα Στενά της Malacca.

Οι Ροκφέλερ έχουν επίσης πάρει πολλά χρήματα από την κομμουνιστική Κίνα υποσχόμενοι τον έλεγχο της Ιαπωνίας, των ASEAN, της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας, όπως έχουμε αναφέρει προηγουμένως.  Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ΗΠΑ ήταν σε θέση να πληρώσουν για το μεγαλύτερο εμπορικό έλλειμμα στην ιστορία αυτού του έθνους, 71,1 δισεκατομμύρια δολάρια μόνο για το μήνα Φεβρουάριο.

Ιαπωνικές πηγές της δεξιάς πλησίον του Αυτοκράτορα πτέρυγας έχουν επισημαίνουν τώρα ποιον ακριβώς χρησιμοποιούν οι Ροκφέλερ για να κρατήσουν την υπόσχεσή τους να παραδώσουν την Ιαπωνία στους Κομμουνιστές Κινέζους: έναν διεκδικητή της αυτοκρατορικής οικογένειας ονόματι Fushimonomiya Hiroakio.  Είναι σύμβουλος της Mobil Oil, η οποία είναι η και η οδός που η οικογένεια Ροκφέλερ διοχετεύει χρήματα σε αυτόν, αναφέρουν οι πηγές.

Αυτή είναι η ομάδα που αναφέρουμε στην έκθεση της περασμένης εβδομάδας ότι ζητάει μια «Αληθινή Ομοσπονδία Πανθρησκείας» και «Παγκόσμια Θρησκεία το Βατικανό».  Με άλλα λόγια, είναι ένα καλό στοίχημα ότι το άβαταρ του σημερινού Πάπα Φραγκίσκου, μαζί με το άβαταρ του Μπάιντεν, το άβαταρ του Μπεν Τζόνσον κ.λπ., εργάζονται επίσης για τους Ροκφέλερ και τα αφεντικά τους στο OCTAGON GROUP στην Ελβετία. 

https://wrf.jp/index.html

Για εμένα είναι προσωπικό, επειδή αυτοί οι άνθρωποι δολοφόνησαν τον διαχειριστή της ιστοσελίδας μου και πιθανώς και την πρώην φίλη μου και το παιδί μας.  Συνδέονται επίσης με τον Δαλάι Λάμα.  Ο επικεφαλής εκτελεστής τους Tenzan Nakai βγήκε από την κρυψώνα του επειδή το πρώην αφεντικό του, Hanabusa Goro της συμμορίας Hanabusa, πέθανε πριν από λίγες εβδομάδες και ελπίζει να αναλάβει αυτός, λένε οι πηγές.  Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να κυνηγηθούν και να καταστραφούν επειγόντως.

Παρεμπιπτόντως, μας είπαν την περασμένη εβδομάδα ότι αυτές είναι οι ακριβείς συντεταγμένες της έδρας του OCTAGON GROUP : 46.4555, 6.60052

Αν συμπληρώσετε αυτές τις συντεταγμένες στο Google Earth, δείχνουν απευθείας στο κέντρο της λίμνης της Γενεύης.  Η απομάκρυνση αυτών των ανθρώπων από την εξουσία είναι ο μόνος τρόπος για να σωθεί η Δύση από το να γίνει κινεζική αποικία.

Φαίνεται ότι η φατρία JP Morgan της Χαζαρικής Μαφίας κατέληξε στο ίδιο συμπέρασμα.  Την περασμένη εβδομάδα ο Διευθύνων Σύμβουλος της JP Morgan, Jamie Diamond, έκανε τις ακόλουθες παρατηρήσεις:

“Η Αμερική έχει αντιμετωπίσει δύσκολες στιγμές στο παρελθόν… Αυτή τη φορά μπορεί να είναι διαφορετικά….Οι Κινέζοι βλέπουν μια Αμερική που χάνει έδαφος στην τεχνολογία, τις υποδομές και την εκπαίδευση – ένα έθνος διχασμένο και ανάπηρο από την πολιτική, καθώς και φυλετική και εισοδηματική ανισότητα – και μια χώρα ανίκανη να συντονίσει τις κυβερνητικές πολιτικές (φορολογικές, νομισματικές, βιομηχανικές, ρυθμιστικές) με οποιονδήποτε συνεκτικό τρόπο για την επίτευξη των εθνικών στόχων.  Δυστυχώς, πρόσφατα, υπάρχει πολλή αλήθεια σε αυτό.  Η μακροπρόθεσμη σκέψη τους και η ικανή, συνεπής ηγεσία τους έχουν ξεπεράσει την Αμερική με τόσους πολλούς τρόπους.

Σχεδόν όλα τα ιδρύματα – κυβερνήσεις, σχολεία, μέσα ενημέρωσης και επιχειρήσεις – έχουν χάσει την αξιοπιστία τους στα μάτια του κόσμου.  Οι Αμερικανοί γνωρίζουν ότι κάτι πήγε πολύ στραβά, και κατηγορούν την ηγεσία αυτής της χώρας:

Χρειαζόμαστε ένα ολοκληρωμένο, πολυετές εθνικό Σχέδιο Marshall, και πρέπει να αγωνιστούμε για υγιή ανάπτυξη.  Ο κατάλληλος προϋπολογισμός και σχεδιασμός – σε πολυετή βάση – θα πρέπει να εφαρμόζεται σε όλα τα επίπεδα διακυβέρνησης.” 

https://reports.jpmorganchase.com/investor-relations/2020/ar-ceo-letters.htm#public-policy

Με κίνδυνο να ακουστώ σαν σπασμένο βινύλιο, ένας νέος θεσμός, δηλαδή ένας οργανισμός σχεδιασμού μέλλοντος, είναι ο τρόπος για να διορθωθεί η Δύση και ο πλανήτης στο σύνολό του.  Οι μεσσιανοί φανατικοί προσπαθούν να το αποτρέψουν αυτό και πρέπει να απομακρυνθούν.  Δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

Μια τελευταία σημείωση αυτή την εβδομάδα.
Βλέπουμε όλο και περισσότερες αναφορές για UFO στα εταιρικά μέσα ενημέρωσης.  Αυτό σχετικά με τα UFO σε σχήμα πυραμίδας

https://www.dailystar.co.uk/news/weird-news/astonishing-new-footage-captures-pyramid-23882803

τράβηξε την προσοχή μου επειδή οι σχετιζόμενοι με το Δαλάι Λάμα άνθρωποι πιο πάνω,  συνήθιζαν να μου δείχνουν φωτογραφίες τέτοιων UFO.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Τι να πιστέψω από όλα αυτά; Ένα πράγμα θα αναφέρω. Ο ράπερ διαφήμισε σατανικά παπούτσια τις προάλλες με ανθρώπινο αίμα και δεν παρενέβη ούτε ένας εισαγγελέας για αυτό το τερατώδες. Ούτε κανένας ιερέας, ούτε εκκλησίες, ούτε ανθρώπινες οργανώσεις, τίποτε, κανείς!! Και έγινε δημόσια. Πώς μπορώ να πιστέψω ότι αυτοί που διαφημίζουν τον σατανά δημοσίως και κανείς δεν ενοχλείται, αυτοί οι ίδιοι αγωνίζονται για να απελευθερώσουν τον πλανήτη από το κακό;
    https://www.allnews24.gr/blogpost.php?id=6473

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις