"ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ"ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο 
 
Ο Jared Rand είναι ένας από τους τελευταίους πληροφοριοδότες του μυστικού διαστημικού προγράμματος.
 
Μιλά για ιδιαίτερα προηγμένες τεχνολογίες από άλλα μέρη του κόσμου, όπως θάλαμοι θεραπείας ταχυονίων, τεχνολογία portal, αναστάσιμα κρεβάτια, αντιγραφείς και αναζωογονητικά χάπια.
 
Δεν είναι ο πρώτος άνθρωπος που μιλάει για αυτές τις τεχνολογίες. Πολλαπλές τεχνολογίες έχουν μοιραστεί μυστικά από εξωγήινους με επιλεγμένες ομάδες στη Γη για δεκαετίες.
 
1.- Θάλαμοι Ταχυόντων
 
Αυτοι οι θαλαμοι βασίζονται σε μια τεχνολογία που παρέχουν οι Πλειάδιοι. Τα ταχυόντα μπορούν να αρχίσουν να θεραπεύουν από οποιαδήποτε σωματική, ψυχική, συναισθηματική ασθενεια. Είναι επιθυμία της Πηγής να θεραπεύσει όλη τη δημιουργία, έτσι όλα συγκεντρώνονται για να επανασυνδεθούν με την Πηγή και να θεραπευτούν.
 
2.- Ιατρικά κρεβάτια.
 
Δομή στην οποία οι άνθρωποι βρίσκουν τον εαυτό τους για λίγα λεπτά, πέφτουν σε βαθύ ύπνο και υποβάλλονται σε μια διαδικασία ατμοποίησης για την θεραπεία του σώματος, αναδημιουργώντας ένα κομμάτι που λείπει ή / και την πλήρη αναζωογόνηση. Χρησιμοποιεί τεχνολογία πλάσματος και ταχυονίων.
 
3.- Χάπια αναζωογόνησης.
 
Δύο συγκεκριμένα χάπια για αναζωογόνηση οποιουδήποτε σε 24 ώρες.
 
4.- Θάλαμοι Αναβίωσης.
 
Δουλειά της είναι να επαναφέρει ανθρώπους στη ζωή μετά από λίγες ώρες, όχι μέρες μετά τον θάνατό τους.
 
5.- Αντιγραφείς
 
Εργάζονται στο πλάσμα για να μεταμορφώσουν τρόφιμα, ρούχα, πολλαπλά αντικείμενα σε οποιοδήποτε υλικό.
 
6.- Οχήματα τηλεμεταφοράς.
 
Μπορούν να μεταφέρουν 2 ανθρώπους οπουδήποτε στον πλανήτη και σε μέρη έξω από τον κόσμο σε λίγα λεπτά.
 
7.- Περιβαλλοντική Αποχέτευση.
 
Μικρόβιο 600 εκατομμυρίων ετών, μόλις ζυμωθεί σωστά, έχει τη δυνατότητα να καθαρίσει οποιαδήποτε πετρελαιοκηλίδα αφού εξαντληθεί ο καθαρισμός και αφήνει μόνο άζωτο και οξυγόνο.
 
8.- Κουτιά ηλεκτρικής ενέργειας.
Οι συσκευές ελεύθερης ενέργειας μπορούν να ενεργοποιήσουν ένα ολόκληρο σπίτι χωρίς να αντικατασταθούν.
 
9.- Κέντρα μάθησης.
 
Μεγάλη βάση δεδομένων για να διδάξουμε στον πληθυσμό την πραγματική ιστορία του κόσμου και της ανθρωπότητας συμπεριλαμβανομένων όλων των θηριωδών για να μην ξανασυμβούν.
Όποιος μελετά αυτό το θέμα για λίγο καιρό, πιθανότατα θα σκεφτεί τον αείμνηστο William Tompkins, που συζήτησε τα αντιγηραντικά φάρμακα που αναπτύσσει το στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα, σε σχέση με όντα από έξω από τον κόσμο. Η COBRA, άλλο μέλος του γνωστού ως Κίνημα Αντίστασης, συζητά και για τους ταχυονικούς θαλάμους.
 
Τέλος, ο Corey Goode, ένας υποτιθέμενος ειδικός στο μυστικό διαστημικό πρόγραμμα, μιλάει επίσης για παρόμοια τεχνολογία, σε αυτή την περίπτωση συσκευές αντιγραφέα που μπορούν να δημιουργήσουν τρόφιμα και άλλα χρήσιμα πράγματα. Και αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα που γνωρίζω για να επιβεβαιώσω την μαρτυρία του Jared Rand.
 
Δεν χρειάζεται να υπερασπιστούμε τις συνωμοσίες φαντασίας σε αυτό το θέμα. Υπάρχουν επαρκή στοιχεία στον δημόσιο τομέα για να συμπεράνουμε χωρίς αμφιβολία ότι η τεχνολογία που γνωρίζουμε και χρησιμοποιούμε σήμερα είναι μια απλή σκιά του τι πραγματικά υπάρχει. Και όσο οι μάζες συνεχίζουν να αποδέχονται το status quo, εμείς θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε κάτω από ξεπερασμένα και περιβαλλοντικά καταστροφικά παραδείγματα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Η τεχνολογία καλπάζει και ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ότι υπάρχουν απίστευτες εφευρέσεις στη τεχνολογία και στην ιατρική.
    Το ερώτημα είναι σε ποιων τα χέρια βρίσκονται και αν κάποτε θα κάνει χρήση τους ο απλός λαός ή θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά στην υπηρεσία της βρωμο-ελίτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις