Η Μαρξίστρια επικεφαλής των BLM, αγοράζει σπίτι αξίας 1,4 εκ. δολαρίων σε πολυτελή συνοικία του Λος Άντζελες

Marxist BLM leader buys $1.4 million home in ritzy LA enclave 

Η Patrisse Khan-Cullors, η επικεφαλής της οργάνωσης Black Lives Matter και αυτοπροσδιοριζόμενη ως Μαρξίστρια, αγόρασε

πρόσφατα ένα σπίτι αξίας 1,4 εκατομμυρίων δολαρίων σε μια εξαιρετική συνοικία του του Λος Άντζελες, όπου η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων είναι λευκοί, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Το σπίτι, το οποίο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και τρία μπάνια, βρίσκεται στο Topanga Canyon και έχει έναν ξεχωριστό ξενώνα στο ακίνητο, σύμφωνα με ιστότοπο για τα ακίνητα των διασημοτήτων, ο οποίος ανέφερε τη συναλλαγή την περασμένη εβδομάδα.

Το ακίνητο, το οποίο απέχει περίπου 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από τις παραλίες του Μαλιμπού, διαθέτει δάπεδα από μπαμπού και θολωτές οροφές.

 Topanga


Το Topanga Canyon, κάποτε θύλακας των χίπις τη δεκαετία του 1960, φιλοξενεί σήμερα σπίτια, όπου το 88% των κατοίκων είναι λευκοί. Μετά τη δημοσιοποίηση της πώλησης του ακινήτου, οι επικριτές κατέφυγαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να κατακεραυνώσουν την Khan-Cullors.

Το Black Lives Matter, το οποίο ξεκίνησε ως hashtag, ως απάντηση στην αθώωση του Τζορτζ Ζίμερμαν για τον πυροβολισμό του Τρέιβον Μάρτιν το 2012, εισέπραξε περισσότερα από 90 εκατομμύρια δολάρια πέρυσι και βρέθηκε στην πρώτη γραμμή των διαδηλώσεων σε όλη τη χώρα, μετά το θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ τον περασμένο Μάιο.

Η 37χρονη Khan-Cullors υπέγραψε συμφωνία πολλαπλών πλατφορμών με την Warner Bros τον Οκτώβριο, αν και δεν είναι σαφές πόσα χρήματα πληρώνεται από το BLM, δεδομένου ότι τα οικονομικά τους ρέουν μέσω ενός πολύπλοκου πλέγματος κερδοσκοπικών και μη κερδοσκοπικών εταιρικών οντοτήτων.

Η αμερικανική Αριστερά, ζήλεψε τη χάρη της ελληνικής, όπου από τη μία επιβάλλει στους Έλληνες να ζουν με εκατομμύρια λαθρομετανάστες και από την άλλη, εκείνη, ζει στην Εκάλη, την Κηφισιά και το Παλαιό Ψυχικό. Τελικά, σε όλες τις χώρες, μόλις λαδώσει το εντεράκι τους, ξεχνάνε ταξικές και φυλετικές διαφορές και ζουν πλουσιοπάροχα, εις υγείαν των κορόιδων που τους πιστεύουν και τους ψηφίζουν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ?ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αστυνόμος Μπέεεκας13 Απριλίου, 2021 19:35

    Παλιά η αριστερά ήταν ιδεολογία. Μετά τήν μεταπολίτευση είναι επάγγελμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις