ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ....!!!

Μπορεί να είναι εικόνα ποτό και κείμενο που λέει "ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ" 
 
Λοιπόν, το πρωτόκολλο τού θανάτου έχει ως εξής. 
 
Βγαίνεις θετικός στο ραπιντ και σε καλούν στο κινητό σου να πας στο κοντινότερο νοσοκομείο με ίδιο μέσο. 
 
Σου τονίζουν ότι πρέπει να πας ασυνόδευτος. Εκεί σου μετράνε το οξυγόνο και σου βρίσκουν ότι είναι χαμηλό. 
 
Μετά σου κάνουν ακτινογραφία και σου λένε "κατι βλέπουμε" στον πνεύμονα, πρέπει να κάνουμε εισαγωγή. 
 
Ακολουθεί πεταλούδα-καθετήρας. Μετά στους άντρες δοκιμάζουν πειραματικά φάρμακα για τον προστάτη που δήθεν βρήκαν και στις γυναίκες καποιο επαναστατικό αιματολογικό φάρμακο, που δήθεν χρειάζεται. 
 
Μετά σου κάνουν παρατήρηση να κλείσεις το κινητό γιατί ενοχλεί τους άλλους ασθενείς. Σε εκείνη τη φάση συχνά εξαφανίζεται το κινητό όταν κοιμάσαι. Mετά τα ψυχιατρικά φάρμακα που σε ναρκώνουν, ακολουθεί διασωλήνωση γιατί δήθεν έπεσε ξαφνικά το οξυγόνο!
 
 Πάμπολλες πανομοιότυπες μαρτυρίες από τον δικηγόρο Νίκο Αντωνιάδη.
 
Δηλαδή δεν τους φτάνουν τα τρομοκρατημένα πειραματόζωα που έχουν στα νοσοκομεία-κρατητήρια για διασωλήνωση, κάνουν και απαγωγές ηλιθίων απ΄το δρόμο, μ' ένα τηλεφώνημα!
 
Πάτε να κάνετε τεστ να βρεθείτε στη σακούλα και να κάνετε όλους αυτούς πλούσιους!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Αυτές τις μέρες αναδεικνύεται το μεγάλο ποσοστό ηλιθίων στο γενικό πληθυσμό. Αυτό το ήξεραν οι επικυρίαρχοι πριν ξεκινήσουν την επίθεσή τους και στην ουσία βάδιζαν στα σίγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι άλλες αποδείξεις ότι με τα εμβόλια ετοιμάζουν επικίνδυνα ζόμπι

    ενημερώνει η ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/04/blog-post_10.html


    ----------------------------------------



    Διαβάστε με πολλή προσοχή και φυλάξτε αυτό το έγγραφο. Είναι το σενάριο μιας (προσχεδιασμένης) πανδημίας, που έγινε από το Johns Hopkins Center for Health Security (2017). θα συγκλονιστείτε με το περιεχόμενο. Τα είχαν όλα προγραμματίσει για το 2025 αλλά για κάποιους λόγους επισπεύσθηκε.


    θα παγώσετε κυριολεκτικά. Το έγγραφο περιγράφει ακριβώς ό,τι συμβαίνει τώρα και αναφέρει επίσης ότι μέσα σε μερικούς μήνες από τη στιγμή που οι άνθρωποι θα εμβολιαστούν θα αρχίσουν να πεθαίνουν από νευρολογικά αίτια, με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι να στρέφονται νομικά κατά των φαρμακευτικών εταιρειών και κατά των ΕΙΔΙΚΩΝ (βλ. τσιόδρες εδώ κλπ).

    Τα νευρολογικά συμπτώματα, που σύμφωνα με το έγγραφο οι άνθρωποι θα παρουσιάσουν μέσα στα αμέσως 2-3 χρόνια από τον εμβολιασμό τους, θα μοιάζουν με τη νόσο των τρελών αγελάδων” (Kreuzfeld Jacob). Οι ασθενείς θα παρουσιάζουν σύγχυση, επιθετικότητα, αλλαγή συμπεριφοράς και προσωπικότητας κλπ, καθώς θα προσβάλλονται μαζικά τμήματα του εγκεφάλου. Τα πρώτα δε συμπτώματα θα είναι τα εγκεφαλικά. Από την στιγμή που εμφανίζονται τα συμπτώματα, θα είναι ήδη πολύ αργά. Δεν υπάρχει η δυνατότητα αναχαίτισης της διαδικασίας εκφύλισης και η ασθένεια οδηγεί 100% σε θάνατο. Δεν υπάρχει θεραπεία, ούτε μέσω της ιατρικής ούτε της διατροφής. είναι μη αναστρέψιμη.


    Σημ.: σχετικά με την “επικίνδυνη συμπεριφορά”, εξηγείται η δήλωση-γρίφος του Νουριέλ Ρουμπινί ότι υπάρχει κίνδυνος στα τέλη του 2021 οι εμβολιασμένοι να έχουν επικίνδυνες συμπεριφορές. Εδώ το σχετικό άρθρο:


    Η δήλωση Ρουμπινί, ανάβει ΦΩΤΙΕΣ. Ν.Ρουμπινί: Κίνδυνος, στα τέλη του 2021 οι «εμβολιασμένοι» να έχουν “επικίνδυνες συμπεριφορές”
    https://attikanea.info/%ce%b7-%ce%b4%ce%ae%ce%bb%cf%89%cf%83%ce%b7-%cf%81%ce%bf%cf%85%ce%bc%cf%80%ce%b9%ce%bd%ce%af-%ce%b1%ce%bd%ce%ac%ce%b2%ce%b5%ce%b9-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%b5%cf%83-%ce%bd-%cf%81%ce%bf%cf%85%ce%bc/

    The Spars Document
    The Spars Pandemic 2025-2028
    A Futuristic Scenario for Public Health Risk Communicators

    https://app.box.com/s/blv0656mrsg2g1938bht2vjxdns83w5f

    ———–
    https://beforeitsnews.com/survival/2021/04/the-actual-document-in-full-pdf-2017-spars-2025-2028-by-john-hopkins-university-2766613.html


    .

    Διαβάστε ξανά το άρθρο του Γιώργου Μεταξά "Μπορεί ένα ακραίο σενάριο επιστημονικής φαντασίας να γίνει πραγματικότητα;", ΕΔΩ ή ΕΔΩ.


    ----------------------------
    Emergency Saturday Broadcast! World Shocked By SPARS 2025-2028 Document - 4/3/21
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=y0NkksyzyPw

    ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΥΕΙ (Ο ΑΛΕΞ ΤΖΟΟΥΝΣ)
    ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2017
    ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ......




    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α ΡΕ ΝΙΚΟΛΗ !.
    ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΝΙΚΟΛΑ !.
    ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ .ΤΙΠΟΤΑ.
    ΒΑΡΑ.
    ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΟΥΜΕ.
    ΝΑΙ.
    ΑΛΛΑ...ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ,ΓΙΑ ΟΣΟ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΖΩΉ ,ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΡΗΜΑΞΑΜΕ ΤΑ ΠΡΕΚΙΑ.
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΨΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ,ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ,ΣΤΙΣ ΨΕΥΤΟ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΚΟΝΤΡΑ ΑΥΤΟΙ ;
    ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΓΩ.
    ΔΕΚΑ ΑΥΤΟΙ ;
    ΕΚΑΤΟ ΕΓΩ .
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ,ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΕΧΟΥΝ.
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΛΥΓΙΣΟΥΜΕ ;
    ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΆΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ !.
    ΌΠΟΙΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΜΠΟΣΙΚΟ.
    ΟΦΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ...
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναυτεμπορικη αρθρο του 2012 : Ομοιοτητες αναμεσα στο dna του ανθρωπου και του χιμπατζη!!! Μιλαει για ερευνα του πανεπιστημιου του Cabridge στην οποια μετειχε και ο πολυς κος Εμμ. Δερμιτζακης, που αποδεικνυει οτι ο πιο κοντινος συγγενης μας στο ζωικο βασιλειο ειναι ο χιμπατζης!!! Και τωρα μαθαινουμε οτι το εμβολιο της AstraZeneca, περιεχει αδενοιο χιμπατζη!!! Δερμιτζακη αρχοντα, παρε μας τα υπαρχοντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις