ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΕΑ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο

 
Αυτή η κρίση Covid-19 θα πρέπει να μετονομαστεί σε ′′ σκάνδαλο Covid-19 ′′ και όλοι οι υπεύθυνοι θα πρέπει να διωχθούν για αστικές ζημιές λόγω χειρισμών και παραποιημένων πρωτοκόλλων δοκιμών..
 
ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ′′ ΔΙΚΕΣ NUREMBERG ′′ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID
 
Αυτή τη στιγμή, ένα δεύτερο δικαστήριο της Νυρεμβέργης που βρίσκεται σε προετοιμασία, με αγωγή ταξικής δράσης υπό την αιγίδα χιλιάδων δικηγόρων παγκοσμίως πίσω από τον Αμερικανό-Γερμανό δικηγόρο Reiner Fuellmich, ο οποίος διώκει τους υπεύθυνους για το σκάνδαλο Covid-19 χειραγωγήθηκε από το Φόρουμ Νταβός.
 
Από αυτή την άποψη, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Reiner Fuellmich είναι ο δικηγόρος που κατάφερε να καταδικάσει την αυτοκινητόβιομηχανια Volkswagen στην περίπτωση των πειραγμένων καταλυτικών μετατροπέων. Και είναι ο ίδιος δικηγόρος που κατάφερε να καταδικάσει την Deutsche Bank ως εγκληματική επιχείρηση.
 
Σύμφωνα με τον Reiner Fuellmich, όλες οι απάτες που διαπράττονται από γερμανικές εταιρείες είναι απογοητευτικές σε σύγκριση με τις ζημιές που προκάλεσε η κρίση του Covid-19 και συνεχίζει να προκαλεί. 
 
Αυτή η κρίση του Covid-19 θα πρέπει να μετονομαστεί σε ′′ σκάνδαλο Covid-19 ′′ και όλοι οι υπεύθυνοι θα πρέπει να διωχθούν για αστικές βλάβες λόγω χειρισμών και παραποιημένων πρωτοκόλλων τεστ. 
 
Ως εκ τούτου, ένα διεθνές δίκτυο επιχειρηματιών δικηγόρων θα επικαλεστεί τη μεγαλύτερη υπόθεση βασανιστηρίων όλων των εποχών, το σκάνδαλο απάτης Covid-19, το οποίο εν τω μεταξύ έχει μετατραπεί στο μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που έχει διαπράξει ποτέ.
 
Με πρωτοβουλία ομάδας Γερμανών δικηγόρων της Γερμανίας με στόχο να προσφύγει σε αγωγή διεθνούς τάξης με αγωγή με αγγλοσαξονικό νόμο..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις