O Κίμ τώρα ξέρει…Η Β Κορέα αποπειράθηκε κυβερνο-κατασκοπεία κατά της Pfizer!!

 

O Κίμ τώρα ξέρει….κι όταν ξέρει ένας είναι σαν να ξέρουν όλοι. Μια ελπίδα είχε

η ανθρωπότητα π΄ότι αποδείχθηκε να μάθει τι πραγματικά συμβαίνει με τα εμβόλια της Pfizer κι αυτή την ενσαρκώνει και σε αυτή την περίπτωση το τρμερό παιδί της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής ο Βορειοκορεάτης ηγέτης αν αληθεύουν όσα η Νότια Κορέα του καταμαρτυρεί.

 Η Β Κορέα αποπειράθηκε κυβερνοεπίθεση και κυβερνο-πειρατεία στην εταιρία Pfizer για ν΄ανακτήσει πληροφορίες επί του εμβολίου και τη θεραπεία κατά του COVID19 διαβεβαιώνουν οι υπηρεσίες πληροφοριών της Ν Κορέας σύμφωνα με το πρακτορείο (Yonhap). 


 

 

Βορειοκορεάτες χάκερ προσπάθησαν ν’ αποκτήσουν πληροφορίες σχετικά με το εμβόλιο από την αμερικανική Pfizer, σύμφωνα με το πρακτορείο Τύπου της Νότιας Κορέας.
Η Βόρεια Κορέα προσπάθησε να χακάρει τους διακομιστές της αμερικανικής φαρμακοβιομηχανίας Pfizer για να λάβει τεχνολογικές πληροφορίες σχετικά με το εμβόλιο της εταιρείας και τη θεραπεία για κορωνοιό, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων της Νότιας Κορέας Yonhap.

Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (NIS) “μας πληροφόρησε ότι η Βόρεια Κορέα είχε προσπαθήσει να αποκτήσει τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένου του εμβολίου και των θεραπειών για τον Covid, μέσω μιας επίθεσης στον κυβερνοχώρο για να χακάρει την Pfizer”, δήλωσε σε δημοσιογράφους ο βουλευτής της Νοτίου Κορέας Ha Tae-keung.bfmtv

Η κατασκοπεία μεταξύ εταιριών και βιομηχανιών αλλά και κρατών σε αυτό το επίπεδο και σε διεπιστημονικό είθισται και είναι τρέχον νόμισμα..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις