ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ

A sign warns against child labour 
 
Γιατί δεν είναι μόνο η Εμπορία, η Σεξουαλική Εκμετάλλευση, και ο ανελέητος βασανισμός των Παιδιών για συλλογή Ανδρενοχρώματος!
 
Ένα άλλο Μεγάλο Έγκλημα αποτελεί και η Οικονομική Εκμετάλλευση, εκατομμυρίων παιδιών στο κόσμο, μέσω εργασίας..! Εκείνων των Παιδιών - Θυμάτων ενός καλοστημένο, αδίστακτου και ασυγκίνητου Δικτύου Εκμετάλλευσης, που τους στερεί κάθε δικαίωμα, μετατρέποντας τα σε Σύγχρονους, Ανήλικους Σκλάβους..!
 
Η Mars, η Nestlé και η Hershey αντιμετωπίζουν αγωγή για Σκλαβιά Παιδιών στις ΗΠΑ.
Οι εταιρείες σοκολάτας συγκαταλέγονται μεταξύ των κατηγορουμένων που αναφέρονται σε αγωγή που ασκήθηκε από πρώην παιδικούς εργάτες στην Ακτή του Ελεφαντοστού. 
 
Οκτώ παιδιά που ισχυρίζονται ότι χρησιμοποιήθηκαν ως δουλέμποροι σε φυτείες κακάου στην Ακτή Ελεφαντοστού, έχουν ξεκινήσει νομικές ενέργειες εναντίον των μεγαλύτερων εταιρειών σοκολάτας στον κόσμο. Κατηγορούν τις εταιρείες ότι βοηθούν και υπονομεύουν την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ «Χιλιάδων» παιδιών σε εκμεταλλεύσεις κακάου στις αλυσίδες εφοδιασμού τους.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ....ΤΕΛΙΚΑ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΝΕΣΤΛΕ (ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ), ΝΟΙΚΙΑΣΕ ΕΝΑ ΒΑΝ ΜΕ ΓΙΓΑΝΤΟΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΧΕ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΕΥΘΕΩΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και η ΝΙΚΕ , apple , Αdidas Luiviton (η' οπως ην λενε την εταιρεια ) και ποσες αλλες κανουν ακριβως το ιδιο σε βιετναμ , μιανμαρ, ινδια , ινδονησια κτλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις