Νέα Παγκόσμια,Κομμουνιστική Τάξις

Αποτέλεσμα εικόνας για sleepy joe 

«Ὅταν καταλάβετε τήν ἐπιθυμία τῶν Ἡνωμένων Ἐθνῶν γιά μία Νέα Παγκόσμια Τάξιν,τότε

θά καταλάβετε γιατί μπορῶ κάλλιστα νά γίνω πρόεδρος». Καί ἔγινε..




Ένα άρθρο που γράφτηκε από τον Τζο Μπάιντεν το 1992 αποκαλύπτει από πότε είχε υποσχεθεί αφοσίωση στο σύστημα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Στην Wall Street Journal, που δημοσιεύθηκε, με τον τίτλο « Πώς έμαθα να αγαπώ τη Νέα Παγκόσμια Τάξη », ο Μπάιντεν εξηγεί τα σχέδιά του να παραχωρήσει την κυριαρχία της Αμερικής στα Ηνωμένα Έθνη και να δημιουργήσει μια παγκόσμια κυβέρνηση «Αναζωογόνηση μέσῳ της Χάρτας των Ηνωμένων Εθνών»


«Οι περισσότεροι Αμερικανοί, συμπεριλαμβανομένου κι᾿εμού, απορρίπτουν την απομόνωση του στιλ  δεκαετίας 1930. Περιμένουν να δουν το ισχυρό χέρι της αμερικανικής ηγεσίας στις παγκόσμιες υποθέσεις, και γνωρίζουν ότι η οικονομική υποχώρηση δεν θα αποφέρει τίποτα άλλο από ένα χαμηλότερο βιοτικό επίπεδο », έγραφε ο Μπάιντεν.

«Καταλαβαίνουν περαιτέρω ότι πολλές απειλές για την ασφάλεια - η εξάπλωση όπλων υψηλής τεχνολογίας, η υποβάθμιση του περιβάλλοντος, ο υπερπληθυσμός, η εμπορία ναρκωτικών, η μετανάστευση - απαιτούν παγκόσμιες λύσεις."

Ο Μπάιντεν εξήγησε ότι η Νέα Παγκόσμια Τάξη δεν είναι τόσο κοινότοπη όπως οι αυτοκρατορίες του παρελθόντος, προτιμά να διεκδικήσει την κυριαρχία της μέσω οικονομικής ισχύος παρά ωμής βίας.
 


«Τι γίνεται με την Αμερική ως globocop ( παγκόσμιος ἀστυνόμος); Πρώτον, η στρατηγική μας του 21ου αιώνα,πρέπει να είναι μια απόχρωση περισσότερο έξυπνη από το αξίωμα του Μάο ότι «η πολιτική ἐξουσία μεγαλώνει από τό όπλο »( Σημ Πελασγ. Θά διαβάσετε,σχετικῶς μέ αὐτό πού εἶχε πῆ ὁ Μάο,πώς ὁ στρατός -τό ὅπλο- εἶναι τό κύριο συστατικό τῆς κρατικῆς ἐξουσίας,κατά τήν μαρξιστική θεωρία.Ἔχει ἐνδιαφέρον,διαβᾶστε τό ἀπόσπασμα τῆς ὀμιλίας ἐκείνης τοῦ Μάο καί θά καταλάβετε ὄχι ἁπλῶς τί πρεσβεύει σήμερα ὁ Μπάϊντεν,ἀλλά κυρίως τί μέσῳ αὐτοῦ ἔρχεται,σέ παγκόσμιο ἐπίπεδο πλέον), έγραφε ο Μπάιντεν. «Η εξουσία προέρχεται επίσης από ένα σταθερό τραπεζικό υπόλοιπο, την ικανότητα κυριαρχίας και διείσδυσης στις αγορές και την οικονομική ισχύ,για να ασκεί διπλωματική επιρροή».

Το σχέδιο του Μπάιντεν για την Αμερική έχει δημοσιοποιηθεί εδώ και δεκαετίες: ξεκινά ατελείωτους πολέμους, παραδίδει την αμερικανική κυριαρχία στον ΟΗΕ και συνθλίβει οικονομικά κάθε έθνος που αντιστέκεται στην παγκοσμιοποίηση.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Όταν τα έλεγε και τα έγραφε όλα τα παραπάνω ήταν ένας υγιής, σωματικά τουλάχιστον, άνθρωπος… πέρασαν τα χρόνια, έγινε πρόεδρος και αυτοί που πραγματικά κυβερνούν, η cabal, προσπαθούν να υλοποιήσουν τα σχέδια εγκαθίδρυσης της παγκόσμιας νέο-μπολσεβίκικης δικτατορίας με πινελιές νεο-liberals χρησιμοποιώντας τον κλαρινοιό, δηλαδή μετάλλαξαν τα σχέδια τους και ετοιμάζουν την παγκόσμια υγειονομική δικτατορία… στην προσπάθεια θα μείνουν, αλλά πέρα από αυτό, δεν μαζεύουν λιγάκι τον υπνούλη, διότι η τραγελαφική κατάσταση του δεν του επιτρέπει ούτε να μιλήσει όταν επιβάλλεται, όχι να κυβερνήσει υλοποιώντας τις δεσμεύσεις του στην cabal…

    Κυκλοφορεί 2 μέρες τώρα στο twitter ένα τιτίβισμα με βίντεο που αποδεικνύει το σφρίγος του υπνούλη… το κατεβάζουν από διάφορους λογαριασμούς, αλλά ακόμη υπάρχει… το άτομο θα μίλαγε… αλλά, δεν υπάρχει ομιλία. Ο καημένος ο Τζο είναι μπερδεμένος…για 33΄΄… η δε σύζυγος; Αυτή είναι γοητευμένη από το πάθος του, τη δύναμή του, το δυναμισμό του – απόλυτα απελπισμένη… είναι ένας ηγέτης όπως δεν είχαν ποτέ πριν στις ΗΠΑ…


    https://twitter.com/LadyRedWave/status/1361079626630500352

    Αν δεν παίζει, υπάρχει και στον λογαριασμό https://twitter.com/MoooPapa

    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις