Γουίλιαμ Τόμπκινς -Eρπετοειδεις, τι έγινε στη Σελήνη

Αποτέλεσμα εικόνας για Eρπετοειδεις, τι έγινε στη Σελήνη 

Ο William Tompkins,

μηχανικός της αεροδιαστημικής και συγγραφέας του SELECTED BY EXTRATERRESTRIALS σχετικά με τη συμμετοχή των σκανδιναβικών και των ερπετών στη δημιουργία του μυστικού διαστημικού προγράμματος, τη φύση των αρπακτικών ερπετών ειδών, τις ρίζες της παιδεραστίας και των σατανικών τελετών, το ήσυχο πραξικόπημα και τους ανθρώπους Ανακτήνοντας τη δύναμή τους στις ΗΠΑ 
 
Ως έφηβος, το έντονο μάτι του Γουίλιαμ Τόμπκινς τον προσγειώθηκε σχεδόν σε ζεστό νερό με το Ναυτικό, καθώς τα μοντέλα πλοίων του Ναυτικού περιλάμβαναν προδιαγραφές που ταξινομήθηκαν. Ωστόσο, το Πολεμικό Ναυτικό ενδιαφέρθηκε για τις ικανότητές του και τον προσέλαβε στα προγράμματα
Πληροφοριών τους για να εργαστεί σε έργα προηγμένης τεχνολογίας. 
 
Μετά το Πολεμικό Ναυτικό, η Tompkins δούλεψε σε υψηλά ταξινομημένα think tanks σχεδιάζοντας προηγμένα όπλα για αεροδιαστημικές εταιρείες, όπως η North American Aviation, Northrop και η Douglas Aircraft Company Βοήθησε ακόμη και με τα Διαστημικά Προγράμματα Κρόνου και Απόλλωνα για τη NASA. 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Παραμυθάκια λέει ο κύριος αυτός.
    Οι άνθρωποι δεν έχουν πάει ποτέ στη Σελήνη, αυτή είναι η μόνη αλήθεια για τη Σελήνη.
    Ο κύριος αυτός όμως είπε "Όταν πήγαμε στη Σελήνη, είδαμε..." κλπ
    Αφού λοιπόν είπε ένα ψέμα, τότε δικαιούμαι να πιστέψω ότι είπε και άλλα ψέματα (με πιο τραβηγμένο ψέμα το ότι οι 3μετροι ερπετοειδείς έχουν την ικανότητα να μεταμορφώνονται σε ανθρώπους).

    Γιατί να πει ψέματα ; Μα για να τρομοκρατήσει ακόμα περισσότερο τον κόσμο και να τον παραπλανήσει. Η τακτική της Κλίκας αυτή είναι, τρομοκρατία και παραπλάνηση.

    Η μόνη μεγάλη αλήθεια που είπε, είναι ότι ο κόσμος δεν είναι έτοιμος να ακούσει περί παιδοεμπορίας, παιδοκακοποίησης, κανιβαλισμού και αδρενοχρώματος, στα οποία εμπλέκονται διάφοροι επώνυμοι, που αποτελούσαν μέχρι χθες πρότυπα ή ινδάλματα.
    Αν βγει κάποιος να μιλήσει γι' αυτά τα θέματα, θα τον περάσουν για τρελό ή μαστουρωμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα τα ακουσει και θα τα δει ολα και συ μαζι

      Διαγραφή
  2. ο άνθρωπος, πληροφοριοδότης και πατριώτης, πέθανε ξαφνικά, μετά το '17.
    Δεν μπόρεσα να βρώ παραπάνω πληροφορίες. Το παράδοξο θα ήταν να μήν πέθαινε.. αυτή είναι η μοίρα του κάθε πατριώτη και μεγάλου ανθρωπιστή όταν βάζει τη ζωή του σε κίνδυνο για το ανθρώπινο κοινό καλό.
    capricorn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επισης ενα απιστευτο βιντεο αν θελεις να το προσθεσεις sinomosiologe

    https://youtu.be/3ZZ5jeMQwKg

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις