ΚΑΤΩ ΧΩΡΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 
 
Οι Κάτω Χώρες πρέπει να άρουν αμέσως την απαγόρευση της κυκλοφορίας, καθώς η απόφαση της Χάγης λέει ότι η κυβερνητική απόφαση είναι «ΠΑΡΑΝΟΜΗ» 
 
Ένα δικαστήριο στη Χάγη αποφάσισε την Τρίτη ότι, η τρέχουσα απαγόρευση κυκλοφορίας στις Κάτω Χώρες για να σταματήσει η εξάπλωση του COVID-19, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΘΕΙ, καθώς ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ την Ελευθερία Κυκλοφορίας και Συγκέντρωσης.
 
"Η Απαγόρευση της Κυκλοφορίας πρέπει να Αρθεί Αμέσως", ανέφερε το δικαστήριο σε δήλωση του, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση καταχράστηκε τις εξουσίες έκτακτης ανάγκης.
 
"Η Απαγόρευση της Κυκλοφορίας είναι μια εκτεταμένη παραβίαση του δικαιώματος στην ελεύθερη κυκλοφορία και την ιδιωτική ζωή και (έμμεσα) περιορίζει, μεταξύ άλλων, το δικαίωμα στην ελευθερία του συνάθροισης και της συνεύρεσης", ανέφερε το δικαστήριο σε δήλωση που δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά μέσα. 
 
Η υπόθεση άνοιξε από μια ομάδα που διαμαρτυρήθηκε για την καθιέρωση της απαγόρευσης κυκλοφορίας, η οποία ισχύει από τις 9:00 μ.μ. έως τις 4:30 π.μ., μέχρι τις 2 Μαρτίου.
 

 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "euronews. BREAKING BREAKINGNEWS NETHERLANDS The Netherlands must lift curfew immediately as Hague ruling says government response 'illegitimate' COMMENTS By Euronews with AFP 16/02/2021-13:12 A woman, wearing a face mask to curb the spread of the COVID-19 virus, takes images of empty and moored canal cruise boats docked in Amsterdam, Netherlands, Thursday, Feb. Copyright AP Photo/Peter Dejong A court in The Hague ruled on Tuesday that the current curfew in the Netherlands to stop the spread of COVID-19 should be lifted as it violates" 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Συνωμοσιολόγε, αν θέλεις, επανάφερε τον ελεύθερο σχολιασμό.
    Έχει χαθεί η αμεσότητα και ο διάλογος τώρα.
    Τα άρθρα σου είναι δυνατά. Και από τα σχόλια όμως θα μπορούσαμε να μαθαίνουμε ενδιαφέροντα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τους λοιμωξιολόγους μας, τους ρωτήσανε;
    capricorn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε πρόλαβε ο πρωθυπουργός τους που έκανε έφεση στην απόφαση και έδωσε συνέντευξη τύπου λέγοντας ότι δεν αλλάζει τίποτα και οι περιορισμοί θα συνεχιστούν κανονικά, μέχρι να εκδικαστεί η έφεση!!!
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
  3. Το θέμα είναι πως Ιταλία, Σερβία, Αλβανία, Πολωνία, Βουλγαρία, σκοπια άνοιξαν και τα εστιατόρια.... Όλη η Ευρώπη να ανοίξει.. Εμείς θα παραμένουμε κλειστοί...!! Γιατί αυτό δεν έχει να κάνει με τον ιό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις