Μπιλ Γκέιτς: «Σύντομα θα επιβληθεί το συνθετικό κρέας - Θα συνηθίσετε τη διαφορά στην γεύση»

Αποτέλεσμα εικόνας για συνθετικό κρέας 

Την εισαγωγή στην καθημερινή διατροφή του παγκόσμιου πληθυσμού, του λεγόμενου συνθετικού κρέατος εισηγείται

ο Μπιλ Γκέιτς στο βιβλίο του «Πως να αποτρέψουμε την κλιματική καταστροφή».

Στις προτάσεις του ο Μ.Γκέιτς, που απέκτησε και γνώσεις τώρα περιβαλλοντολόγου εκτός από γιατρού, αναφέρει ότι είναι καθήκον των πλούσιων χωρών να αλλάξουν τις διατροφικές συνήθειες εισάγοντας πλήρως το τεχνητό ή συνθετικό κρέας και αντικαθιστώντας το φυσικό.

«Θα συνηθίσετε τη διαφορά στην γεύση», μας καθησυχάζει, ο δισεκατομμυριούχος ο οποίος το τελευταίο διάστημα επενδύει σε αγορές τεράστιων εκτάσεων γης στις ΗΠΑ όπου πιθανώς θα εκτρέφει αυτό το συνθετικό κρέας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. «Θα συνηθίσετε τη διαφορά στην γεύση»… αυτός ο τύπος είναι τρελός.
    Διαφορά γεύσης; Όπως το μάσημα σε ένα λάστιχο;
    Αυτό το σχόλιο από τον Gates επιβεβαιώνει ακριβώς ότι οι δισεκατομμυριούχοι είναι ο ιός που πρέπει να εξαλειφθεί.
    Ισχυρίζεται ότι οι αγελάδες αντιπροσωπεύουν το 4% των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, αλλά η Κίνα είναι πάνω από το 30%.
    Εν τω μεταξύ θα καθίσει στο φρούριο του τρώγοντας σπάνιες μπριζόλες μωρών… μωρά ανθρώπων εννοείται…
    Αυτό το κρέας θα "καλλιεργείται" σε εργαστήρια και το «αίμα» στο συνθετικό κρέας, τι ακριβώς θα είναι;;; μάλλον νερομπογιά… ο ίδιος και η παγκόσμια «παρέα του» όταν κάποιες φορές καταναλώνουν κανονικό (ζωικό) κρέας, για νοστιμιά, θα το περιχύνουν με σως από adrenochrome συγκομιδές...
    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα ΖΕΤΑ, τί συστατικά θα περιέχει το συνθετικό κρέας; Θα αναφέρονται πλήρως; Αντε ρε ψυχάκια χάσου πιά απο τη γή, εσύ και το συνάφι σου μόνο βάρος της είσαι. Δήθεν πάτρονες για το καλό μας όλα τα ψυχανώμαλα ζόμπι, ούστ.
      Capricorn

      Διαγραφή
    2. Capricorn, ο Ba΄al Gates δεν είναι «βάρος της γης».. βάρος της γης - άχθος αρούρης -χαρακτήρισε τον εαυτό του ο Αχιλλέας λόγω απραξίας και αποχής από την μάχη… δεν είναι ίσοι και όμοιοι… τούτος εδώ μόνο αδρανής δεν είναι… ζει για να καταστρέφει την ίδια την ΖΩΗ… είναι από τους κορυφαίους σατανιστές του πλανήτη… μπορεί και να θεωρεί ότι είναι η προσωποποίηση του Βάαλ… έτσι παράφρασα το όνομά του… τούτος εδώ πρέπει να καεί και οι στάχτες του να αποσταλούν στον πιο μακρινό γαλαξία…:)
      ΖΕΤΑ

      Διαγραφή
  2. Υπάρχει και ντοκιμαντέρ στο νετφριξ.. Που στο τέλος ενώ τσαμπουναει από την αρχή έως το τέλος στο ντοκιμαντέρ ότι φταίνε οι αγελάδες για το κλίμα.. Στο τέλος δείχνει τον Βασιλάκη να μιλάει για βεγκαν και παπαριες και τρόφιμα που θέλουν μόνο το καλό σου... Όπως το βεγκαν μπεργκερ έτσι το ονομάζει...
    Α ρε Βασιλάκη.. Τόσο λεφτά ρε γελοίε και κατσικάκι στον ξυλοφουρνο δεν έχεις φάει ακόμη.... Δωστα στον κουλη να στα προωθήσει τώρα.. Ξέρει αυτός..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΚΟΜΗ???????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΙΛΑΝΕ ΡΕ ΟΙ ΠΟΘΑΜΕΝΟΙ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τις εκτάσεις θα τις χρησιμοποιήσει για παραγωγή προϊόντων της ΕΛΊΤ.
    ΕΚΕΊ ΠΆΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΌ ΜΟΥ.
    ΌΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΟΎΛΟΙ, ΘΑ ΤΡΏΜΕ ΤΟ ΣΑΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΌΛΙΑ ΤΟΥΣ.

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις