ΠΩΣ Ο ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία. 
 
Πολλά στάδια είναι κτισμένα με βάση τον συμβολισμό των σκοτεινών. Τα στάδια της NFL στην Αμερική τα οποία απεικονίζονται στην φωτογραφία, είναι όλα κατασκευασμένα στο σχήμα του οφθαλμού που τα βλέπει όλα.
 
Η ενέργεια που παράγουν οι χιλιάδες φίλαθλοι που συγκεντρώνονται εκεί, απορροφάται από τους σκοτεινούς και την χρησιμοποιούν για να εξυπηρετούν τους δικούς τους σκοπούς.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κοσμήματα
 
 
Τα σύμβολα έχουν την δυνατότητα να πολλαπλασιάζουν την δύναμη μιας ενέργειας και αυτό μετατρέπεται σε μια τελετή, η οποία διοχετεύεται με σκοπό που βλάπτει τους ανθρώπους.
 
Προσοχή στα σύμβολα που έχετε ως διακοσμητικά στους χώρους σας ή αυτά που φοράτε.
 
Παρατηρείται τους χώρους μέσα στους οποίους μπαίνετε ή μέσα στους οποίους ξοδεύετε χρόνο, τα σύμβολα τους είναι παντού και δεν τα κρύβουν.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Stadiums are ritual energy extraction sites. The NFL stadiums below are all seeing eyes. Imagine these full of cheering people... sending colossal amounts of competitive, worshipping/idolizing energy and vibrations through the eyes ....all over the country... simultaneously.... and projecting it into the Universe. This is a satanic ritual. O" 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Οι 29 από τους 30 ιδιοκτήτες των ομάδων ΝΒΑ είναι Εβραίοι (με στοιχεία προ 2ετίας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις