Έφτιαξαν...ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ στην Κίνα;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ στην Κίνα 

Κάποια «περίεργα» έγγραφα που κυκλοφόρησαν online και μια έντονη διάψευση βρίσκονται πίσω από μια…ασυνήθιστη υπόθεση που

υποτίθεται πως να έχει να κάνει με έρευνες πάνω σε…ταξίδια στον χρόνο, σύμφωνα με δημοσίευμα του Popular Mechanics. Όπως αναφέρεται σχετικά, νωρίτερα μέσα στον μήνα μια σειρά από έγγραφα η γνησιότητα των οποίων δεν έχει επιβεβαιωθεί άρχισαν να κυκλοφορούν online. 

Τα έγγραφα υποδείκνυαν ότι το Ινστιτούτου Φυσικής Υψηλής Ενέργειας της Κινεζικής Ακαδημίας Επιστημών συνεργαζόταν με μια εταιρεία πάνω σε κάτι που ονομαζόταν «Space-time Tunnel Generation Experimental Device» (πειραματική συσκευή παραγωγής σήραγγας χωροχρόνου). 

Δειτε το βιντεο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Μόνο παρόν υπάρχει. Τά υπόλοιπα είναι δημιούργημα τού ανθρώπινου μυαλού. Γοητευτικές ιστορίες πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πείραμα Φιλαδέλφειας, πείραμα Montauk, βασίστηκαν στη θεωρία Τέσλα για τη χρήση περιστρεφόμενων μαγνητικών πεδίων. Είναι γοητευτικά αλλα δεν ξέρω αν είναι παραμύθια, οι ναύτες του US ELDRIDGE πάντως ή εξαφανίστηκαν ή τρελάθηκαν σύμφωνα με ερευνητές κ συγγραφείς.
      Capricorn

      Διαγραφή
  2. όλα οι πιθανοί μελλοντικοί/παρελθοντικοί κόσμοι υπάρχουν στατικοί . αυτό που οι άνθρωποι καταλαβαίνουν σαν χρόνο είναι η κίνηση της συνήδεισής τους μέσα σε αυτούς . Σε πολλούς από αυτούς υπάρχουμε και εμείς πολλαπλές φορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις