Αποκαλύψεις – φωτιά για τον δικηγόρο του Μιωνή και κύκλωμα παιδεραστίας

Αποτέλεσμα εικόνας για κύκλωμα παιδεραστίας 
 
Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον Ντέρσοβιτς: Ενώ είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση από θύμα του παιδεραστή Τζέφρι Επστάιν, στον οποίο παρείχε νομικές υπηρεσίες, τώρα αποκαλύπτεται ότι επιχείρησε να αποφυλακίσει επικίνδυνο παιδεραστή είχε ήδη καταδικαστεί για κακοποίηση παιδιών!

Ο αμερικανός δικηγόρος Άλαν Ντέρσοβιτς είχε γίνει γνωστός στο πανελλήνιο από την ηχογραφημένη υποκλοπή του Σάμπι Μιωνή όπου ο αμφιλεγόμενος επιχειρηματίας που κλήθηκε ως μάρτυρας για την υπόθεση Novartis, παρότι όπως ο ίδιος παραδέχθηκε ότι δεν γνώριζε τίποτα για την υπόθεση Novartis, ηχογραφούσε παράνομα την συνομιλία του με τον τέως υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά.
Ο εμπλεκόμενος πλέον σε θέματα παιδεραστίας δικηγόρος, εμφανιζόταν ως μοχλός που θα εκβίαζε την Ελλάδα με κατηγορίες περί αντισημιτισμού, για λογαριασμό του Σαμπί Μιωνή. Ιδού τα επίμαχα αποσπάσματα:

· «Αν αυτοί, λοιπόν, μου κάνουν οτιδήποτε, με αυτό το report… και παίρνουν οι Αμερικάνοι και το Ισραήλ αλλά και οι Αμερικάνοι, το World Jewish Congress. Δηλαδή μπαίνουν και οι Αμερικάνοι μέσα όπου εκεί έχω τον Dershowitz σου είπα»

· «Ο Dershowitz έχει κάνει immobilize το αμερικάνικο κομμάτι και αυτό το report, που ο Ocampo δεν είναι Εβραίος, θα βγουν και θα κατηγορήσουν την Ελλάδα για αντισημιτισμό. Εμένα μου είπαν ευθέως “εσύ κουβέντα για αντισημιτισμό”, μου είπαν από την Αμερική. Εμείς! Εδώ!{…}


Στο κύκλωμα του παιδεραστή Επστάιν ο δικηγόρος του Μιωνή που θα κατηγορούσε την Ελλάδα για αντισημιτισμό!

Ο Ντέρσοβιτς λοιπόν, όπως αποκαλύπτουν οι New York Times, έδωσε ολόκληρο αγώνα για να αποφυλακιστεί καταδικασμένος, επικίνδυνος παιδεραστής, με πρόσχημα ότι θα …βοηθούσε σε διεθνείς διαπραγματεύσεις! Παιδεραστής που μάλιστα έχει χρησιμοποιηθεί και ως ψευδομάρτυράς κατά του τότε προέδρου Τραμπ στην έρευνα για την ρωσική ανάμειξη στις αμερικανικές εκλογές, που αποδείχτηκε φυσικά σκευωρία.


Ο Ντέρσοβιτς φέρεται να εκπόνησε ένα σχέδιο για την απελευθέρωση ενός καταδικασμένου παιδόφιλου, του George Nader, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει τις εργασίες του στις ειρηνευτικές συνομιλίες στη Μέση Ανατολή, αποκάλυψαν οι The New York Times τη Δευτέρα.

Η έκθεση ανέφερε ότι ο υψηλόβαθμος δικηγόρος προσπαθούσε να εξακριβώσει εάν ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα μετατρέψει τη δεκαετή ποινή του Τζορτζ Νάντερ, ο οποίος ήταν ανώτερος σύμβουλος του Μοχάμεντ Μπιν Ζαΐντ, του πρίγκιπα του Αμπού Ντάμπι και του de facto ηγέτη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Ο Nader κατέθεσε επίσης ως βασικός μάρτυρας στην ειδική έρευνα του Robert Mueller στη Ρωσία.

Σύμφωνα με την έκθεση, ο Dershowitz βοήθησε στην οικοδόμηση μιας πρότασης, για την οποία οι σύμμαχοι του Νάντερ πίστευαν ότι είχε δομηθεί σε συνεννόηση με την κυβέρνηση Τραμπ, σύμφωνα με την οποία ο καταδικασμένος παιδόφιλος θα απελευθερωνόταν από τη φυλακή και θα αποχωρούσε επιβιβαζόμενος σε ιδιωτικό τζετ που θα παρείχαν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο Dershowitz είπε στην εφημερίδα ότι οι προσπάθειές του να επιτύχει επιείκεια στον Nader αντικατοπτρίζουν «μια πολύπλευρη προσέγγιση σε αυτά τα προβλήματα. Επομένως, δεν ξεχωρίζω τη διπλωματία, τη νομιμότητα, τα δικαστήρια, τα στελέχη, το κομμάτι της Δικαιοσύνης – είναι όλα μέρος αυτού που κάνω».

Ο Dershowitz αναγνώρισε ότι οι στενοί του δεσμοί με τον Trump ασκούσαν πίεση στους ανθρώπους που ζητούσαν τις υπηρεσίες του, αλλά «η ιδέα ότι θα έπαιρνα ποτέ τηλέφωνο έναν πρόεδρο, προκειμένου να μπορέσω να διαφημίσω τον εαυτό μου ως άτομο που θα μπορούσε να πάρει ανταλλαγές απλώς εντελώς ψευδές και δυσφημιστικό».

Ο Dershowitz όμως είπε στους δικηγόρους του Nader ότι κάλεσε έναν αξιωματούχο του Λευκού Οίκου που χειρίστηκε την πολιτική της Μέσης Ανατολής ο οποίος όμως «αποδοκίμασε» την ιδέα και ότι ο τότε Ισραηλινός πρέσβης στις Ηνωμένες Πολιτείες Ron Dermer ήταν «αρνητικός» για το σχέδιο, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα. .

Σύμφωνα με την έκθεση, μετά από αυτές τις αρνήσεις ο Dershowitz έπειτα προσπάθησε να μειώσει τη ποινή φυλάκισης του παιδεραστή Nader.

Ωστόσο, ο δικηγόρος του Νάντερ, Τζόναθαν Σ. Τζέφερ, ο οποίος συνέδραμε τον Dershowitz για το έργο του, είπε ότι πίστευε ότι ο Dershowitz στην πραγματικότητα επεδίωκε την απελευθέρωση του πελάτη του.

Πέρυσι, ο Νάντερ καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 10 ετών, αφού παραδέχτηκε ενοχή για κατηγορίες σωματεμπορίας και κατοχής παιδικής πορνογραφίας.

Ο Νάντερ παραδέχτηκε τη μεταφορά ενός 14χρονου αγοριού από την Τσεχία στην Ουάσιγκτον το 2000 για να ασελγήσει πάνω του. Παραδέχτηκε επίσης ότι κατέχει παιδική πορνογραφία που απεικονίζει βρέφη ή μικρά παιδιά.

Ο Νάντερ καταδικάστηκε επίσης από το Δικαστήριο της Πράγας για 10 υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους τον Μάιο του 2003 για εγκλήματα που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ του 1999 και του 2002.

Σε μία άλλη περίπτωση, ο Nader ζήτησε στοματικό σεξ από έναν 14χρονο σε ένα δωμάτιο στο Hilton Hotel στην Πράγα. Αφού το αγόρι αρνήθηκε, ο Νάντερ αυνανίστηκε μπροστά στο αγόρι και του πλήρωσε 2.000 κορώνες – περίπου 100 $.

Η ετυμηγορία ανέφερε άλλα παραδείγματα όπου ο Nader παρέχει χρήματα, κοσμήματα, κινητά τηλέφωνα, ρούχα και καταλύματα για «σεξουαλικές υπηρεσίες» ανηλίκων. Ο Νάντερ κατηγορήθηκε χωριστά στην Ουάσιγκτον για παραβιάσεις παιδικής πορνογραφίας το 1985, αλλά αυτές οι κατηγορίες απορρίφθηκαν.

Προκαλεί πλέον αποτροπιασμό ότι αυτός ο δικηγόρος θα εκβίαζε την Ελλάδα είμαι κατηγορίες περί αντισημιτισμού, εάν φυσικά ισχύουν οι ισχυρισμοί του Μιωνή στην υποκλαπείσα συνομιλία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΜΠΟΥΚΩΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΣΙΧΑΜΕΝΟΥΣ .
    ΜΠΟΥΚΩΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ .
    ΜΠΟΥΚΩΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΑ .
    ΜΠΟΥΚΩΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΛΕΧΡΑ .
    ΜΠΟΥΚΩΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ,ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΧΑΖΑΡΟ ΟΒΡΙΟΥΣ .
    ΜΠΟΥΚΩΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ .
    ΜΠΟΥΚΩΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΕΒΖΕΚΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ .
    ΜΠΟΥΚΩΣΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΤΕΡΕΣ .
    ΟΠΟΥ ΕΡΠΕΤΟ ΧΑΖΑΡΟΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑ .ΜΠΙΧΛΑ ,ΛΕΣΙ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις