FIGHT FOR TRUMP

Joe Biden, Trump keep talking about fighting each other - Business Insider 

 Οι ανθρωποι ανα τον κοσμο αρχιζουν σιγα-σιγα κι αφυπνιζονται και λυπαμαι

που το λεω αλλα στη χωρα που εδραιωθηκε με αιμα η ελευθερια ακομα κοιμομαστε ορθιοι.

Ομολογω οτι το βιντεο αυτο με συγκινησε και με θυμωσε ακομα περισσοτερο.

Με θυμωσε γιατι ξερω τι προσπαθουν να μου κανουν μα πιο πολυ γιατι ειμαι Ελληνας και γραμμενος στα παγκοσμια βιβλια της ιστοριας ως γενος ηρωικο και θαρραλεο και κατεληξα ενα Νεοελληνικο συνοθυλευμα που αντι να επαναστατησω για το γ@μησι που θελουν να μου κανουν...να τρεχω να παρω βαζελινη για να πονεσω λιγοτερο...!!!

O ξεσηκωμος ειναι παγκοσμιος και φυσικα δε σας το δειχνουν

 

 

 

 

 

SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr 

Σχόλια

  1. Φυσικά και δεν θα μας τα δείξει κανείς. Γι'αυτό και σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση και το κουράγιο που μας δίνεις.

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλος απο Νορβηγία μου είπε: Όλη μέρα καθόμαστε μέσα και η τηλεόραση μας έχει ζαλίσει με τον κορονοϊό και τον Τράμπ
    Εκεί τα κανάλια παίζουν πολύ το θέμα "Τράμπ", εδώ μούγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφο βιντεάκι, ανατριχίλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απλά αλλά ειλικρινά μπράβο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ // Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΤΩΝ ΝΕΟ-ΕΛΗΝΩΝ // Αμα καθησεις σε καποιον κεντρικο δρομο και ρωτησεις εκατο σημερινους Εληνες «Ποιο βιβλιο διαβασες τα τελευταια ΔΕΚΑ χρονια?» - Είναι ζητημα αν θα βρεις ΕΝΑΝ που να σου πει οτι διαβασε το ταδε βιβλιο // Εκτος απο περιγελως του κοσμου, καταντησαμε και η ντροπη της αρχαιας Ελαδας // Βρηκανε το λοιπον αυτόν τον αμορφωτο κοσμακη και εχοντας σαν οπλο τον τρομο, τον πηδανε μερα-νυχτα κατα το δοκουν και οπως γουσταρουν, ενω οι μαστουρωμενοι σκλαβοι τρεχουνε για φαρμακα και βαζελινη // Δυστυχως, τις μεγαλες αυτές ωρες (τα τελευταια χρονια) ετυχαν στην Ελαδα τα πιο αχρηστα, επικινδυνα και σιχαμερα αριστερο-δεξια ερπετα // Αντι να κανουν κατι να καλυτερεψουν τους πολιτες που τους πληρωνουν για να ζουν πλουσιοπαροχα εις υγειαν των κοροηδων, οι βρυκολακες το μετετρεψαν σε κρατος ρουφιανων και εβαλαν πεντε αρωστα ψυχοπαθη γιατρουδακια και δεκα ξευτελισμενους δημοσιο-βοθρους να τρομοκρατουν τον κοσμακη μερα-νυχτα // Επειδη ομως, εκτος απο ανικανοι είναι και εξωφρενικα ανοητοι, οντες σε πολιτικο πανικο, επισπευδουν ουσιαστικα την πτωση τους, μεσω του φοβου και των εγκλεισμων // Δεν χριαζεται αλη μια προεδρια ΤΡΑΜΠακουλα, για να πεσει το σαπιο εληνικο πολιτικο συστημα. Το καταφερνουν ανετα και μονες τους οι σαπιες ΑΛΙΤ που κυβερνουν αυτόν τον καταραμενο τοπο. Εχουν διαλεξει εναν αθλιο δρομο, χωρις επιστροφη // Οι ιστοριες με τους υποχρεωτικους φερετζεδες (λιγη κονομα), τα rapid test ενος ακρως απατηλου ιου (περισοτερη κονομα) και τωρα των εμβολιων (η μεγαλη κονομα) θα τους γυρισουν μπουμερανγκ // Υπαρχουν μεγαλες ρωγμες εκει που πατανε τα πισινα ποδια τους. Ρωγμες που θα γινουν χαραδρες και θα καταπιουν τους αρωστους βρυκολακες που βασανιζουν και καταστρεφουν τους Εληνες και την Ελαδα // Αρωστια, ρουφιανια, τρομος και μιζερια // Το μελον δεν υπαρχει πια, η ελπιδα εχει χαθει και μαζι με αυτην σχεδον εχουνε χαθει και οι Εληνες // Απομονη . . . χουφτα ινε θα περαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βίντεο μη διαθέσιμο.Μπορείς να το ξανανεβάσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευτυχώς που πρόλαβα και το είδα χθες βράδυ. Καίγονται τα ερπετουλια και κατεβάζουν ότι μιλάει στην ψυχή των ανθρώπων.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. To ξανα ανεβασα απο αλλου...Προς το παρον παιζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις