Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΠΛΑΝΑΤΑΙ…

Μια εισαγωγή στη βλακεία – Αντικλείδι 
 
Το δυστύχημα του πλανήτη είναι ότι περιβάλλεται από πολλούς, ‘’συναισθηματικά ηλιθίους". 
 
Το τραγικό με όσους έρχονται σε επαφή με αυτούς είναι ότι δεν πιστεύουν πως μπορεί να είναι τόσο ηλίθιοι. 
 
Μέχρι να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της ηλιθιότητάς τους, έχει περάσει καιρός, έχουν επενδύσει συναισθηματικά και έχουν εμπλακεί και σε διαφόρων ειδών σχέσεις.
 
Η αθωότητα των «αγαθών» ανθρώπων τους κοστίζει κάποιες πληγές στη ζωή τους, που κάποιες φορές μπορεί να καταστεί και μοιραία, ενώ η δύναμη των «συναισθηματικά ηλιθίων» είναι τόσο μεγάλη που προσελκύει, σαν το μέλι, πολλές καθαρές και έξυπνες ψυχές.
 
Κι εδώ είναι που αναρωτιέσαι, ποιος τελικά είναι ο ηλίθιος;
 
Ο έξυπνος που ελκύεται και επενδύει σε έναν «ηλίθιο» ή ο ηλίθιος που βολεύεται και εκμεταλλεύεται έναν «έξυπνο»; 
 
Όπως φαίνεται φίλε/η μου είναι μια δύσκολη εξίσωση…κι εάν μπεις στον πειρασμό ν’ αναλογιστείς, τι συμβαίνει με σένα, πιθανότατα, να μπερδευτείς και λίγο.
 
Τόσο λίγο, που δεν θα ξέρεις ίσως στο τέλος που να κατατάξεις τον εαυτό σου. 
 
Στους «έξυπνους» ηλιθίους ή στους «ηλίθιους» έξυπνους; 
 
Καλά ξεμπερδέματα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Συνωμοσιολόγε, δικαιολογημένος ο προβληματισμός σου στο θέμα που θίγεις. Ειδικά αυτό που λες :
    "Η αθωότητα των «αγαθών» ανθρώπων τους κοστίζει κάποιες πληγές στη ζωή τους, που κάποιες φορές μπορεί να καταστεί και μοιραία, ενώ η δύναμη των «συναισθηματικά ηλιθίων» είναι τόσο μεγάλη που προσελκύει, σαν το μέλι, πολλές καθαρές και έξυπνες ψυχές."


    Αλλά κάτσε να δούμε πρώτα τι θα γίνει στην υπόθεση Τραμπ και μετά θα έχουμε όλον τον χρόνο να μας απασχολήσουν τέτοιου είδους ερωτήματα...
    Τώρα είμαστε στη πρίζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο καθε υποψηφιος βασανιζομενος που ερχεται σε αυτη την κολαση (μονοι μας το επιλεξαμε πριν γενηθουμε - αλα αυτη ινε αλη μια μεγαλη ιστορια) θα πρεπει να διδασκεται απο τους γονεις του, ιτε ινε ηλιθιοι ιτε οχι (ετσι κι αλιως δεν προκιτε να το διδαχτει απο τους ηλιθιους δασκαλους - κατα πλιοψηφια) οτι σε αφτη την κολαση που ηρθε, ΟΙ ΟΧΤΩ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΙΝΕ ΒΛΑΚΕΣ. Να ινε ομως ταπινος κε να μην το πη αφτο στους βλακες // περιβαλομαστε απο βλακες κε πολες φορες δεν μπορουμε να το αποφυγουμε (π.χ. στο στρατο) // απλως αποφευγουμε τους μιζερους διοτι θα μας χαντακωσουν κε οταν καταλαβουμε οτι μπλεξαμε με ηλιθιο/α, βρισκουμε το κουραγιο κε την κοπαναμε οσο γινετε γρηγοροτερα // τωρα θα μου πης, πως θα ξεμπλεξουμε με τον ηλιθιο δειλο μητσοτακη . . . μεσα στο 2021 μονο με επανασταση, αλα οι ηλιθιοι σκλαβοι σπανια κανουν επανασταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΕΙΔΗ ΩΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΙΝ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΝ ΑΠΑΝΤΩ :ΕΞΥΠΝΟΣ = ΕΞ + ΥΠΝΟΣ, ΔΗΛ. ΥΠΝΟΣ ΤΟΥ ΕΞ {(6) (66) (666)}. ΗΛΙΘΙΟΣ = ΗΛΙ + ΘΙΟΣ. ΤΟ "ΘΙΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΚΡΗΤΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΘΕΟΣ. ΟΣΟ ΔΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΝ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΝ ΟΡΑ : ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΚΕΦ. {(27)} ΕΔΑΦ. {(46)}. "Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΙΑΣΑΛΕΥΣΙΝ ΛΟΓΙΚΟΥ".
    ΗΛΙΘΙΟΣ.ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς φίλε μου διασάλευση λογικού για κάποιους που γράφουν ανορθόγραφα εδώ μέσα

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις