Η «συνωμοσιολογία» έγινε πραγματικότητα!

 

Η ζωή αλλάζει, οι άνθρωποι απομονώνονται!

Ζούμε εποχές πρωτόγνωρες! Θέλουμε να ελπίζουμε πως οι περισσότεροι έχουν αντιληφθεί, τι συμβαίνει. Σε λίγο δεν γνωρίζουμε καν, αν α μπορούμε να σας γράφουμε.

Πλέον στις ζωές μας έχει μπει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), το οποίο, θα σημάνει στις 25-28 Μαΐου 2021 την «μεγάλη επανεκκίνηση» στον πλανήτη.

Όσο πλησιάζουμε σε εκείνη την ώρα θα παίρνουμε επίσημη γεύση από το εν λόγω Φόρουμ για τις αλλαγές που έρχονται στον πλανήτη και για την Ατζέντα 2030 και το «κενό ανάμεσά μας».

Έτσι λοιπόν το WEF δημοσίευσε δύο επίσημα βίντεο.

Στο πρώτο δείχνει την προσαρμογή των εστιατορίων, όσο αυτά εξακολουθούν να υπάρχουν! Οι εστιάτορες σερβίρουν ακόμα και σε τροχόπιστα ή ετοιμάζουν «κουτιά φαγητού» για το σπίτι. Στο τέλος θα μείνουν ελάχιστα εστιατόρια, τα οποία θα πρέπει να είναι συμβατά με το μενού που θα επιβληθεί παγκοσμίως και θα λαμβάνει έγκριση από έτερους «ειδικούς».

 

 

 

Στο δεύτερο βίντεο το WEF προειδοποιεί πως η βενζινοκίνητη αυτοκίνηση θα τελειώσει.

Παίρνουν για παράδειγμα ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίες θα βάλουν τέλος στα νέα βενζινοκίνητα και πετρελαιοκίνητα αμάξια μέχρι το 2030, στα χρόνια δηλαδή που διανύουμε. Η κίνηση θα γίνει πολύ πιο περιορισμένη και ελεγχόμενη με ηλεκτρικά μέσα μαζικής και μερικώς ατομικής μεταφοράς.

Πρόκειται για τις:

  • Δανία (σχέδιο 1.000.000 ηλεκτροκίνητων αμαξιών στον δρόμο)
  • Βρετανία (από το 2030 όλα τα αμάξια θα γίνουν υβριδικά και ηλεκτρικά)
  • Ολλανδία (Απαγόρευση όλων των αμαξιών που «μολύνουν», παλιών και νέων)
  • Γερμανία (Επιδότηση χιλιάδων ευρώ για απόκτηση ηλεκτροκίνητου οχήματος)
  • Ισλανδία (Προώθηση ηλεκτροκίνησης εκτός απομακρυσμένων περιοχών, όπου η φόρτιση είναι δύσκολη)
  • Ιρλανδία (Περισσότερα από 900.000 ηλεκτροκίνητα οχήματα μέχρι το 2030)
  • Ισραήλ ( Απαγορεύει τις εισαγωγές βενζινοκίνητων και πετρελαιοκίνητων αμαξιών μέχρι το 2030).
  • Γαλλία (Απαγόρευση νέων αμαξιών μέχρι το 2040).
  • Νορβηγία (Απαγόρευση των πωλήσεων νέων βενζινοκίνητων και πετρελαιοκίνητων αμαξιών μέχρι το 2025!!!)

 

 

Όπως βλέπετε, πλέον δεν τα διαβάζουμε αλλά τα ζούμε! Η «συνωμοσιολογία» έγινε πραγματικότητα!

Οι άνθρωποι απομονώνονται και η κίνησή τους περιορίζεται, καθώς ξεκίνησε η εφαρμογή του σχεδίου απαγόρευσης των βενζινοκίνητων και πετρελαιοκίνητων οχημάτων, τα οποία μπορούν να μας πάνε μακριά, τουλάχιστον πιο μακριά από τα ηλεκτροκίνητα, τα οποία χρειάζονται σταθμούς φόρτισης.

Με αφορμή τον κορωνοϊό ξεκίνησε λοιπόν η ΤΑΧΕΙΑ εφαρμογή της Ατζέντας 2030.

 Aυτα λοιπον εχουν σχεδιασει να κανουν...Καποιος αλλος ομως διαφωνει...Για να δουμε...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. Νέο εμβόλιο κατά του κορωνοιου με αποτελεσματικότητα 100%.
    https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2020/12/ame.html?m=1

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για οσους πιστευουν οτι ο τραμπ δουλευει για τους αμερικανους και οχι για τους εβραιους
    Δειτε στο νομισμα το κεφαλι του τραμπ δυπλα στο κεφαλι του σολομωντα δηθεν για την παγκοσμια ειρηνη.
    Φυσικα θα βρειτε και ολα τα συμβολα απο αυτα που ζουμε σημερα.
    Ετοιμαζουν το αντιχριστο οι εβραιοι.
    https://www.temple-coins.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικα ολο το σεναριο λενε οτι ειναι η παγκοσμια ειρηνη.αλλα ειρηνη με κορωνοιους εμβολια great reset και σιωνιστες καταλαβαινουμε για τι ειρηνη μιλαμε.

      Διαγραφή
  3. ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ, ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΗΓΕΤΕΣ, ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ // Θυμιζει τα χρονια τοτε που γενηθηκε ο μεγαλος Εληνας Ιασων (Τζεησον, Τζεσους, Ιησους – οπως και τον Σαουλ το εκαναν Φαυλο) στο καταραμενο κρατος των αιμοβορων Εβραιων. Να θυμισουμε οτι πιο πριν, στο αλο καταραμενο κρατος των Αθηνων – στο οποιο γενηθηκε η πουτανα η δημοκρατια – μερικοι σκυλανθρωποι εληνες ειχαν δολοφονησει τον Σωκρατη, ενω ο Αριστοτελης προλαβε και την κοπανησε. Το ψυχοπαθες κρατος των Αθηνων, παραμενει μεχρι σημερα το ιδιο καταραμενο // Να ξαναθυμισουμε οτι ο Ιασων ειχε ΕΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ (η μανα του ηταν εληνιδα, το ιδιο και ολοι οι μαθητες του, οι οποιοι ειχαν ΕΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ - εκτος απο τον Judah που ηταν Εβραιος και του την εφερε Εβραηκα). Οι αιμοβοροι γραματεις και φαρισαιοι ειχαν δικαιωμα να δικαζουν μονο Εβραιους. ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΕΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΡΩΜΑΙΟΥΣ. Επειδη ο Ιασων ηταν Εληνας και τους εβριζε μερα-νυχτα πατοκορφα, γι’ αυτο τον εστειλαν στον Ρωμαιο Πιλατο (Ποντιακης καταγωγης) – Μονο ο Ρωμαιος διοικητης της Ιουδαιας ειχε δικαιωμα να δικαζει Εληνες και Ρωμαιους πολιτες // Το ιδιο μουχλιασμενες λοιπον ηταν κι εκεινες οι εποχες. Τοτε κυριαρχοι ηταν οι Ρωμαιοι και οι παντα σφογγοκωλαριοι Εβραιοι (ανεκαθεν και μεχρι σημερα) τους υπηρετουσαν, οντας δεκα φορες πιο σκληροι και αιμοβοροι απο τους Ρωμαιους (βλεπε βασιλιας Ηρωδης κλπ κλπ) // Τωρα κυριαρχη είναι η εγκληματικη φαρα των ΑΓΓΛΟ-ΣΑΞΩΝΩΝ ενω οι σφογγοκωλαριοι Εβραιοι τους υπηρετουν πιστα, ερποντας, γλειφοντας και δολοφονωντας (μην ξεχναμε οτι η Εβραηκη Μοσαντ είναι πισω απο την CIA – ναι, η Μοσαντ που γκρεμισε τους διδυμους πυργους με ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΥΜΑΤΑ, μονο και μονο για να καταστρεψει και να ληστεψει το Ιρακ) // Τοτε λοιπον γενηθηκε ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΗΝΑΣ, μεσα στην φιδοφωλια των Εβραιων (φιρι-φιρι πηγαινε) και μαζι του γενηθηκε μια ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για την ανθρωποτητα (η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ – γι’ αυτό συμβολιζεται σαν Ιχθυς) // Προχθες (στις 21-12-2020) γενηθηκε αλη μια ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για την ανθρωποτητα (Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ) η οποια θα κρατησει και αυτή περιπου 2.000 χρονια (σχεδον μεχρι το 4.000 μ.Χ.) // Ο Ιασων καλα τα ελεγε, ομως ψυχανωμαλος φαυλος Εβραιος Σαουλ, μαζι με τους χρυσοστολισμενους δραχμοφονιαδες δεσποταδες, νοθευσαν και αλοιωσαν τελειως την διδασκαλια του. Γι’ αυτο λεμε «Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ». Κουτουρου σταυρωθηκε τοτε, διοτι εγιναν ενα σωρο θρησκευτικοι πολεμοι, εκατομυρια Χριστιανοι ειτε σκοτωθηκαν ειτε σκοτωσαν αλους και καμια δικαιοσυνη δεν επικρατει // Η εποχη του ΥΔΡΟΧΟΟΥ θα είναι η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ // ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΑ ΜΕ ΦΩΣ, ΦΥΤΟΦΑΓΙΑ, ΘΑΡΟΣ // Ασχετα με το τι σκουζουν οι σαπιοι βρυκολακες, ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΘΑΡΑΛΕΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις