ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΚΟΡ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΙΣ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020;

Πλειοδοσία στήριξης της Ελλάδας από τα επιτελεία Ντόναλντ Τραμπ και Τζο  Μπάϊντεν, με στόχο τις ψήφους της Ομογένειας 
 
Ο Πήτερ Ναβάρο, οικονομολόγος και σύμβουλος στον Λευκό Οίκο, έδωσε στην δημοσιότητα μια αναφορά 36 σελίδων η οποία δείχνει πως ήταν το σκορ μεταξύ των δύο υποψηφίων Τραμπ και Μπαιντεν.
 
Όπως είπε και ο πρόεδρος Τραμπ « είναι μια εξαιρετική αναφορά από το Πήτερ Ναβάρο. Στατιστικά είναι αδύνατον να έχω χάσει τις εκλογές του 2020.
 
Κοιτάξτε την σύγκριση των ψήφων στο πίνακα, μεταξύ των δύο υποψηφίων όπως ήταν τα μεσάνυχτα της 3 Νοεμβρίου 2020.
 
Κανένας υποψήφιος δεν θα μπορούσε ποτέ να είχε χάσει με τέτοια πρωτιά.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "From the Navarro Report Trump Red Tide Turns Blue GEORGIA Trump Lead Midnight 11/3 PENNSYLVANIA 356,945 Biden "Lead" 12/15 MICHIGAN 555,189 WISCONSIN 11,779 293,052 81,660 112,022 154,188 20,682" 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Οπως η Ελαδα εγινε ρεζιλι των σκυλιωνε κε των γατιωνε Παγκοσμιως (για αλους λογους) ηρθε η σειρα της Αμερικανικης αυτοκρατοριας να γινη ρεζιλι παγκοσμιως (για καλπο-νοθεφτικους λογους) // Καλα να παθουν, αφου δεν κατορθωσαν να εχουν ενα ΕΝΙΕΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΕΣ κε ο καθε λεχριτης κυβερνητης κανη οτι του γκαβλωση, απλα κε μονο επιδη αντιπαθη τον προεδρο ιτε επιδη τα πηρε χοντρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Η διαφθορά της γλώσσης προκαλεί διασάλευσιν του λογικού"
      Πλάτων

      Διαγραφή
    2. Ετσι γινεται οταν οι κατεχων το κεφαλαιο αλλαζουν μαγαζι και εδρα.
      Η νεα βαβυλωνα ειναι η αγαπη των κεφαλαιουχων κουμουνιστικη κινα.
      Αλλωστε ο κουμουνισμος ηταν το μεγαλυτερο επιτευμα τους αν κατσουμε και το καλοσκεφτουμε.ηταν παντα το ονειρο τους για να κυβερνανε μονο αυτοι για παντα.

      Διαγραφή
  2. Αλλά θα πάρουν τελικά τα @@ μας!Καλά Χριστούγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πριν μερες ειχα γραψει οτι οτραμπ διορισε ενα στελεχος των φαρμακευτικων στον FDA και το ειχε βγαλει στην φορα ο καζακης.
    Τοτε πεταχτηκε καποιος και κοροιδευε οπως κανουν μερικοι εδω μεσα επειδη νομιζουν οτι ο τραμπ τα κανει ολα για τον λαο του.
    Ιδου λοιπον το τυπακι αυτο ποσο καλα δουλεψε για να μεινουν μερικες χιλιαδες ημιαναπτηροι και μια νοσοκομα στον ταφο με δυο παιδακια και ποιος ξερει ποσους ακομα που δεν μαθαινουμε και δεν θα μαθουμε.
    https://www.makeleio.gr/εξωφυλλο/ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΦΩΤΙΑ-ΓΙΑ-ΠΡΩΤΗ-ΦΟΡΑ-ΣΤΗΝ-Ε/
    Οταν εισαι χουλιγκαν καποιας ομαδας δεν βλεπεις τιποτα δυστυχως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις