ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα 
 
Ο ηθοποιός Jonathan Pryce μοιάζει κατά 95% με τον Πάπα Φραγκίσκο α'(λέτε να έχουμε εκπλήξεις στους ρόλους).
 
 Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα
 
Αυτή η ομοιότητα έκανε τον σκηνοθέτη Fernando Meirelles να δημιουργήσει την ταινία " Οι δύο Πάπες" την οποία προβάλλεται στο Netflix, στο ρόλο του Πάπα Φραγκίσκο παίζει ο Jonathan Pryce και ο Anthony Hopkins παίζει τον ρόλο του Πάπα Benedict XVI.
 
Πέρα απο τον ρόλο του Pryce στην ταινία έχω την εντύπωση ότι ανέλαβε στην πραγματικότητα εξ ολοκλήρου τον ρόλο για τους λόγους που ήδη γνωρίζουμε. Έχει νόημα για πολλούς λόγους και ο Pryce θα το έκανε με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση!













ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Πληροφοριες απο ελληνοαμερικανους....
    https://youtu.be/y-iXwZQcTTE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΗΝΑ ΙΗΣΟΥ // Αγαπητε ΙΑΣΩΝ (Τζεησον, Τζεσους, Ιησους – οπως τον φρικαλεο αρχι-δολοφονο Σαουλ που αλοιωσε τελειως στην αδολη διδασκαλια σου, τον εκαναν Παυλο) // Τοτε γεμισε ο Ναος με παραδοπιστους εμπορους Εβραιους, με την ανοχη των βρυκολακων Γραματεων και Φαρισαιων. Μπηκες μεσα και τους πλακωσες στο ξυλο – γι’ αυτό σε σταυρωσαν και διοτι ειχες Εληνικη καταγωγη – ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ εκτος απο τον Judah // Τωρα παλι η μοχθηρη και απληστη φαρα των Εβραιων κυβερνα την πτωματοφαγα, τρομοκρατημενη και αλοπροσαλη ανθρωποτητα, με την συνεργασια ερπετικων δειλων κυβερνησεων και την ανοχη των χρυσοστοληστων χαραμοφαηδων δεσποταδων. Οι Εληνες εχουνε λουφαξει στα λαγουμια τους, διοτι απο την εποχη του Μεγαλου Αλεξανδρου είναι σκλαβοι // Κατεβηκες μεσα στην χοιροτερη φαρα της Γης, με αδολη αγαπη για να καλυτερεψεις την ανθρωποτητα. Ενω ηξερες τι θα παθεις, πηγαινες φιρι-φιρι. Κουτουρου σταυρωθηκες // Χιλιαδες θρησκευτικοι πολεμοι, μυριαδες θρησκευτικες δολοφονιες, εκατομυρια θρησκευτικα θυματα. Οχι μοναχα δεν επικρατησε δικαιοσυνη, αλα Η ΑΔΙΚΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ και ο Σατανας χορευει ολογυρα αφριζοντας δαιμονισμενα. Το πλουσιοτερο ΕΝΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ, κυβερνα το 99% των σκλαβων // Αν ημουν στη θεση σου θα εβαζα την αποτρελαμενη ανθρωποτητα μεσα σε ενα σαπιοκαραβο και θα ανοιγα μια τρυπα μεσοπελαγα // ΜΗΝ κανεις το λαθος και ΞΑΝΑ-ΚΑΤΕΒΕΙΣ, διοτι αυτά τα χρυσοστολιστα κοπροσκυλα που πιανουν το ονομα σου στο παμφαγο στομα τους ΕΠΙ ΜΑΤΑΙΩ, αυτά τα ιδια θα σε σταυρωσουν και παλι. Τα ιδια παναθλια θρησκευτικα σαπροφυτα που εχουνε το γενικο εμποριου του Θεου επι της Γης, θα σε ξεσκισουν και παλι. Κατσε εκει που εισαι // Αλα αν εισαι τοσο μαζοχιστης και επιμενεις να ξαναρθεις, αυτή τη φορα μην ξεγελαστεις και κρατησεις μαστιγιο, αλα ΔΕΚΑ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΜΠΟΜΠΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΣΧΥΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΠΟΔΑΡΙ. Και ξαναφκιαξε εναν πλανητη με σωστοτερα οντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μεγαλύτερη αλήθεια για όσα συμβαίνουν ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 🔆 ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ 🔆22 Δεκεμβρίου, 2020 20:16

    Αδερφέ Συνομοσιολόγε πολλές αλήθειες μαζεμένες :

    https://youtu.be/yzvFTPM21bs

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις