Απλές συμπτώσεις παραμονές Χριστουγέννων και .. η Βηθλεέμ μπαίνει σε παγκόσμια καραντίνα !!!

 

Απλές συμπτώσεις παραμονές Χριστουγέννων και .. η Βηθλεέμ μπαίνει σε

παγκόσμια καραντίνα και ο κόσμος αν ακολουθήσει το ισραηλινό μοντέλο που μόλις ανακοινώθηκε πάει για 2ο παγκόσμιο lockdown. Το Ισραήλ θα κλείσει τον εναέριο χώρο λόγω του φόβου για το νέο στέλεχος μεταλλαγμένου ιού…

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός διατάσσει το κλείσιμο του εναέριου χώρου του για να αποτρέψει την εξάπλωση του νέου στελέχους covid19:


«Ζητώ να επαναλάβουμε αυτό που κάναμε κατά το πρώτο κύμα του coronavirus: Nα κλείσουμε τoν εναέριο το συντομότερο δυνατό», αναφέρει το skynews…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ (2) // Εχουνε και χιουμορ οι βρυκολακες. Διαφημιζουν την ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ, ενω εφαρμοζουν ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ. Βρηκανε σκλαβους και τους δουλευουνε κανονικα // Με την μεγαλη επανεκινηση οι μεγαλο-βρυκολακες ενοουν οτι πρεπει ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΖΩΗ, ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ, ΚΑΘΕ ΑΝΑΠΝΟΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΗΔΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΓΗΤΟ (κι αυτό με το ζορι) // Εξαιρουντε οι δικοι τους συμαχοι σφογγοκωλαριοι (Λησταρχοι τραπεζιτες, φαρμακο-βιομηχανοι, σουπερ-μαρκεταδες κλπ) // Αυτα τα βλαμενα γλοιωδη ερπετα με συμαχους τους βλαμενους αριστερους κατσαπλιαδες που εχουν για Θεο το χρημα και το κεφαλαιο, θελουν να κανουν ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ με το συνθημα: "ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ" // Αλα το θεμα δεν είναι τι κανουν οι βρυκολακες. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ // Μα, οτι καναμε ως τωρα: Φοραμε καλα την μπουργκα και τον φερετζε οπως η γιαγια-Κατινα της γειτονιας (να συνηθιζουμε τωρα που ο εφιαλτης φερνει τους αδερφους λαθρο-μουσουλμανους) και γυροφερνουμε στα κλουβια μας, υπακουοντας τυφλα στον εφιαλτη και στα παραπανω τερατα, διοτι ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΗΝΙΚΑ ΟΥΜΠΑΛΑ // Σκλαβοι γενηθηκαμε, σκλαβους καναμε τα παιδια μας και σκλαβοι θα τιναξουμε τα πεταλα (δις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι εβραιοσιωνιστες θα κανουν απιστευτα παρτυ που τα καταφεραν μετα απο 2020 χρονια.ο κοροιδοιος πετυχε εναν απο τους στοχους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΣΟ ΑΘΕΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ. Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Ο QΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ...ΜΥΑΛΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ. ΕΙΔΙΚΩΣ ΔΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΤΙ ΝΑ ΠΗΪΣ...ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΙΑΝ ΤΩΝ. ΚΑΜΜΙΑ ΠΙΣΤΙΣ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΗΪ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΦΟΥ "ΤΟ ΓΑΡ ΠΙΣΤΕΥΣΑΙ ΕΣΤΙ ΤΟ ΝΟΗΣΑΙ, ΑΠΙΣΤΗΣΑΙ ΔΕ ΤΟ ΜΗ ΝΟΗΣΑΙ", ΔΗΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΗΪΣ ΠΙΣΤΙΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΥΑΛΟΝ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΥΑΛΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΤΟΣ, ΚΑΤΑ ΕΡΜΗΝ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΝ.
    ΗΛΙΘΙΟΣ,ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ. Η QΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΤΟΥ QΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ {( 2020 )} ΕΤΗ, ΑΛΛΑ {(2.796 )} ΕΤΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.
    ΗΛΙΘΙΟΣ.ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις