Αυτοί είναι οι πελάτες του delivery της κόκας!

 

Κάθε μέρα νέα στοιχεία έρχονται στο φως από την δικογραφία που είχε ως αρχηγό

τον Αλβανό KASI LEDIAN όπου διακινούσε ναρκωτικά στην υψηλή κοινωνία.

Όπως προκύπτει από την δικογραφία έχουν καταγραφεί τηλεφωνικές συνομιλίες από νούμερα κινητών που ανήκαν σε συγκεκριμένα πρόσωπα και από τα οποία γινόντουσαν οι παραγγελίες για κοκαΐνη. Εάν τα τηλέφωνα αυτά τα χρησιμοποιούσαν συνεργάτες τους και όχι οι ίδιοι, θα φανεί από την προανάκριση.

Σύμφωνα με την δικογραφία ανάμεσα στους πελάτες ήταν ο Κ.Ι. γιος πασίγνωστου εμπόρου πετρελαίων με έδρα την λεωφόρου Αθηνών. Συχνή πελάτισσα ήταν και η Μ.Α. που δοκίμασε την πολιτική της τύχη ως υποψηφία σύμβουλος στο Δήμο Κηφισιάς. Την κακή συνήθεια να παραγγέλνει κόκα κάθε μέρα είχε και ο Ε.Χ., γιος πασίγνωστου κατασκευαστή των Βορείων Προαστίων Π.Ε.. που η εταιρεία του όμως χρεοκόπησε, αλλά με άλλη εταιρεία βγήκε ξανά στην αγορά.

Όπως προκύπτει από τις συχνές τηλεφωνικές συνομιλίες εθισμένη μέχρι το μεδούλι ήταν η δημοσιογράφος Φ.Ψ. που εργαζόταν στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια. Ο χώρος της τηλεόρασης είχε ακόμη έναν πελάτη. Τον Κ.Α. που συνεργαζόταν σε τηλεοπτικές παραγωγές με τον ANT1.  












ΠΗΓΗ

 

Σχόλια

  1. Οι ντίλερ του αδρενοχρώματος πότε θα συλληφθούν επιτέλους και πότε θα έχουμε τις σχετικές ανακοινώσεις ; Τότε θα ξεβρωμίσει ο πλανήτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις