ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: νύχτα 
 
Απο την περασμένη άνοιξη οι αρχιτέκτονες φρόντισαν να κλείσουν όλα τα παρατηρητήρια σε όλο τον κόσμο για να μην μπορέσουμε να δούμε αυτό το μαγικό γεγονός. 
 
 Η εικόνα ίσως περιέχει: νύχτα
 
Συνέχεια ψεκάζουν για να μην έχουμε καθαρό ουρανό ώστε να μας αποτρέπουν στο να το ζήσουμε, είναι μαγικό και πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει. Η μαγική πλανητική σύνοδος Δίας-Κρόνος που μπορούσαμε να τη δούμε με τα μάτια μας. Ένα μήνα προσπαθούσα να συλλέξω φυσικό υλικό για να σας δείξω...
 
 Η εικόνα ίσως περιέχει: νύχτα και ουρανός
 
Οι εικόνες είναι βγαλμένες απο 11 χώρες και απο διάφορες κάμερες. Σε μερικές ώρες αυτό το πλανητικό γεγονός θα φτάσει στο αποκορύφωμά του και είναι η πρώτη φορά που αυτοί οι δύο πλανήτες θα είναι τόσο μα τόσο κοντά που οι ίδιοι οι επιστήμονες παρακολουθούν με αγωνία.
 
 Η εικόνα ίσως περιέχει: νύχτα
 
Να είστε ήρεμοι και χαρούμενοι, αφήνουμε πίσω μια εποχή και μαζί της ας αφήσουμε και τα κακως κείμενα, τα άσχημα συναισθήματα και ας συγκεντρωθούμε στο εσωτερικό μας. Κανένας και τίποτα δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά που αντιστοιχεί στον κάθε ένας απο εμάς, είναι μια προσωπική δουλειά που θα πρέπει να την κάνουμε χωριστά και να ασχοληθούμε με την πνευματική μας εξέλιξη.
 
 Η εικόνα ίσως περιέχει: νύχτα
 
 Η εικόνα ίσως περιέχει: νύχτα
 
 Ανεβάστε τις δονήσεις σας στην συχνότητα της αγάπης και της καλοσύνης...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Ένας άλλος λόγος που διαμαρτύρονται οι (ερασιτέχνες ή επαγγελματίες) αστρονόμοι, ότι δεν μπορούν να παρατηρήσουν τον ουρανό πλέον, είναι οι δορυφόροι που θέτουν σε τροχιά για το 5G.

    Διαβάστε εδώ :
    "20.000 δορυφόροι θα σε βομβαρδίζουν με 5G σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Ούτε τετραγωνικό εκατοστό της γης χωρίς 5G"
    https://xiromeropress.gr/20-000-%ce%b4%ce%bf%cf%81%cf%85%cf%86%cf%8c%cf%81%ce%bf%ce%b9-%ce%b8%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%ce%b2%ce%bf%ce%bc%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%b4%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bc%ce%b5-5g-%cf%83%ce%b5-%ce%ba/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν χρειαζεται μωρε εχουμε τον σωτηρα τον ελον μασκ που ξαφνικα χρηματοδοτει με τρισεκατομυρια απο που κανενας δεν ξερει και τον τραμπ που σιγινταρει ολο αυτο το σωσιμο.
      Αλλωστε και τι θα γινει με την συνεδρια αυτη?απολυτως τιποτα το λενε ολοι οι αστρονομοι που παρακωλουθησα.
      Πρεπει ομως να παρακωλουθουμε οτιδηποτε αλλο εκτος απο τον στοχο τους που φυσικα δεν ειναι κατι απο τα γνωστα σεναρια που μας παπαγαλιζουν.

      Διαγραφή
    2. Παππά, ψάχνω να βρω σε τι απ' όσα έγραψα, απαντά το σχόλιο-απάντησή σου και δεν βρίσκω.
      Θες να γράψεις κάτι ; Γράψτο ελεύθερα σε ένα καινούργιο σχόλιο και όχι ως απάντηση σε σχόλιο κάποιου, ώστε να εμπλέκεις κι αυτόν στο σχόλιό σου.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις