ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΟΥΝΕΛΣ!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: νύχτα και υπαίθριες δραστηριότητες 
 
Φίλοι μου, όσο υπάρχουν αυτές οι εγκαταστάσεις εγώ δεν θα έχω γιορτινό πνεύμα και δεν μπορώ να ευχηθώ σε κανέναν γιατί δεν βγαίνει απο την καρδιά μου.
 
Χιλιάδες πατριώτες και στρατιώτες μάχονται κάθε λεπτό για να τινάξουν όλη αυτή την υπόγεια κόλαση και απελευθερώνουν συνανθρώπους μας που στο μεγαλύτερο ποσοστό είναι παιδιά.
 
 Η εικόνα ίσως περιέχει: νύχτα, εσωτερικός χώρος και υπαίθριες δραστηριότητες
 
 Οι αρχιτέκτονες λειτουργούν υπογείως μ'όλη τη σημασία της λέξεως, εκεί κάτω ήταν τα αρχηγεία τους με όλες τις ανέσεις, ευτυχώς μένουν λίγα. Είχαν αποθηκεύσει τροφή για 10 χρόνια την ώρα που εδώ πάνω ήδη υπάρχει έλλειψη τροφίμων κάτι το οποίο δημιούργησαν οι ίδιοι και το προγραμμάτησαν πολύ καλά για να συμπίπτει με την "Φανδημία" τους.
 
 Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα που στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες
 
Κααλαβατε γιατι ο προεδρος Τραμπ σε ομιλια του ειχε αναφερει τη FEDEX...?
 
 Θα έχουμε δύσκολη χρόνια γιατί μέχρι να εξαλειφθούν ΟΛΟΙ θα ξεσπάσουν πάνω μας μέχρι τη τελευταία στιγμή της ζωής τούς, θα πρέπει να κάνουμε υπομονή και να αντισταθούμε όπως μπορούμε μέχρι να τελειώσει ο εφιάλτης που ζούμε. Υπάρχουν πολλά σημαντικά κτίρια, μνημεία, και κάποιοι ναοί που πρέπει να γκρεμιστούν γιατί κρύβουν κακές εκπλήξεις, βάσεις ελέγχου έμειναν λίγες χάρη στις βαριές μπότες και θα πρέπει να κατανοήσετε ότι αυτή η βαβυλωνική αυτοκρατορία πρέπει να γκρεμιστεί μαζί με τα όσα έφτιαξαν. 
 
 Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες
 
Η Flotus (Melania) και η Ivanka έχουν δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο τμήμα στον Λευκό Οίκο και ασχολούνται εξ ολοκλήρου με την φροντίδα, προστασία και ασφάλεια αυτών των ευαίσθητων θυμάτων και τα ΜΜΕ δεν ασχολήθηκαν ποτέ με αυτό το θέμα. 
 
 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
 
 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
 
Τα 3/4 αυτού του πολέμου έχει τελειώσει και μας μένει το 1/4 που είναι η λεγόμενη ουρά με τρίχες η οποία θα είναι δύσκολη αλλά θα τα καταφέρουμε και θα την φάμε. Να θυμάστε ότι ο Χριστός γεννιέται κάθε μέρα μέσα μας μέσω της αγάπης, της ανθρωπιάς, της καλοσύνης και της συνείδησής μας...
 
 Η εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώρος
 
 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
 
 Η εικόνα ίσως περιέχει: οθόνη και εσωτερικός χώρος
 
 Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, νύχτα και υπαίθριες δραστηριότητες
 
Τις προσευχές μας για αγάπη και ειρήνη σε όλη την ανθρωπότητα και για γρήγορη εξάλειψη του κακού! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις