ΤΙ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ

6 πράγματα που πρέπει να κάνετε κάθε πρωί για μια… καλή μέρα! – διαφορετικό 

ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΤΙ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ

ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ………

ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΜΟΛΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΜΑΣ……ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΟΠΟΡΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ……..

ΚΑΤΑΡΧΗΝ……ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ…….

ΥΓΕΙΑ

ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ……ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ………ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΜΕΣΩ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΘΕΙ ΑΠΛΕΤΗ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ……ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΦΩΣ…….

ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ Η ΦΥΣΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ….ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΔΕΣΜΙΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΑΓΚΑΝΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ……..

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ………..ΟΜΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΙΑΣΗ………..Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΞΑΛΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΓΗΡΑΣ…ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΡΝΟΥΣΑΝ………..

ΤΑ MEDBEDS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ……

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΕΔΩ……ΟΤΙ ΞΕΡΑΜΕ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΛΛΑΖΟΥΝ……ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ…………….

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ………ΚΑΝΕΙΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΑ…….ΟΛΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΜΕ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΥΠΑΡΞΗΣ……ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΣΟΝΟΥΠΩ……….

ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΙ……..ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΤΟΚΟΙ ΠΟΥ ΕΠΝΙΓΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ……….ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΠΛΕΟΝ………….

ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕ, ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ…..ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ……ΚΑΙ ΤΟ FIAT MONEY, ΧΡΗΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ………..ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΟΤΙΜΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ….ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΘΑ ΜΕΤΡΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΞΙΑ ΠΑΝΤΟΥ………..

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ….ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ….ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ GPS ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΑΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ……….ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΛΩΝ……

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ…….ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΡΔΕΣ……ΑΛΛΩΣΤΕ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ……..ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΦΑΚΕΛΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ(ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ)………

ΤΕΡΜΑ Η ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ………Η ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ……ΟΙ ΑΡΠΑΓΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ……ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ…….ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ……

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ, ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ……ΤΕΡΜΑ Η ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ ΑΘΩΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟΙ…………..

ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ……..ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ….ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ……..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΙΔΟΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ……….ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ, ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ………

ΕΠΙΒΙΩΣΗ

ΕΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ……ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ……..

ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΥΠΑΡΞΕΙ ΦΤΩΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ……..

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΠΕΤΑ………..ΧΡΕΗ ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ…….

ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ…….

ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ………ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ……ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ…..ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΝΕΡΟ, ΑΕΡΑΣ……..ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ 80%………..

ΚΑΜΜΙΑ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ…..

ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ……ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΟΥΜΕ………

ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ Η ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ………Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΤΕΙ……Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ………ΚΑΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ……..ΚΑΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΑΝΤΕΞΟΥΝ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ)…………

ΤΕΡΜΑ Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ……..ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΑ ΕΞΙΣΟΡΟΠΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ………

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΝΙΣΟΤΗΤΩΝ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ……..ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ………

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ……….ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ……..ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ………

ΑΛΛΑΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ………ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΛΕΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ…………

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ…….ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ……..

ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΘΙΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ……ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ…..ΞΕΧΑΣΤΕ ΟΤΙ ΞΕΡΑΤΕ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ……ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ…….ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ, ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ…..ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ………

ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ……..ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ……ΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ……..ΤΕΡΜΑ Η ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ….ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ…ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Η…..ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ……..ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΕΙΑ…….ΕΙΠΑΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΠΛΟΥΤΟΣ…………

ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ…….ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ….ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ……..ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΑΥΤΗ….ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ………..

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ, ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΕΝΟΙΩΣΑ ΜΙΑ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ, ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΣΕΙ……

ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ…..ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΕΝΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ………Η ΚΑΤΑΤΟΜΗ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ……………

ΕΝΟΙΩΣΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ…….ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΕΙΑ ΠΡΟΣΜΟΝΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ…..ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ ΕΛΑΒΑΝ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ……….

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΗΡΑΤΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ……ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΤΕ ΟΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ…..ΟΛΗ ΜΑΣ Η ΖΩΗ………..

ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΤΕ ΠΛΕΟΝ….ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ…..ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟ………

ΟΛΑ ΟΣΑ ΖΟΥΜΕ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ…..ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ, ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ…..

 

 

 

 

 

 

 

 ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Πάντως ο πλανήτης οδεύει προς RESET, το μόνο σίγουρο. Τώρα τί είδους Reset θα δείξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολα αυτα δεν ειναι τα σχεδια του τραμπ φιλε αλλα τα δικα μας θελω.
    Στην πραγματικοτητα ο τραμπ δεν εχει πει τιποτα απο ολα αυτα αντιθετα εχει χρηματοδοτησει αδρα τις φαρμακευτικες να βγαλουν τα εμβολια εχει χρηματοδοτησει απιστευτα τις τραπεζες στο πρωτο στιμιουλοης.
    Δεν πειραξε παγκοσμια τραπεζα ΝΑΤΟ ΟΗΕ ΔΝΤ .δεν ακουμπησε κανεναν φαουτσι κανεναν σορος γκειτς ροκφελερ σακς ...κανεναν εγκληματια.
    Κρατησε ζωντανη την ΦΕΜΑ την ΝΤΑΡΟΑ εστεισε κανονικα τα 5G και γεμιζει και τους ουρανους με δορυφορους 5G.
    Δεν πειραξε την ΝΑΣΑ ουτε το CERN δεν σταματησε τους ψεκασμους δηθεν εκανε την ανακοινωση αλλα ειπε θα σταματησουν αργοτερα στο μελλον.
    Αυτα λοιπον που αναφερεις μεσα στην «δημοκρατια» του χρηματος δεν γινιντε γιατι απλα το χρημα αρα την «δημοκρατια» την ελενχουν αυτοι που δεν πειραζει ο τραμπ.
    Ειναι φυσικο βεβαια αφου ο ανθρωπος ειναι ενας απο αυτους.δισεκατομυριοχος και εχει μαθει να λειτουργει σαν αυτους.
    Θα πρεπει καποια στιγμη να καταλαβαινουμε την πραγματικοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία όλα αυτά αλλά εγώ φοβάμαι τους Δαναούς...
    Αυτό το "αχρήματη κοινωνία" πώς θα επιτευχθεί; με τσιπάκι στο χέρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοιτα τι κανουν στην κινα πιλοτικα σε 40 πολεις και θα καταλαβεις.
      Μετα κοιτα το συστημα που εχει πατενταρει ο μπιλ γκειτς και ειναι ακομα ελευθερος και παλι θα καταλαβεις.
      Ολα τα αλλα ειναι πραμυθακια για παιδακια.

      Διαγραφή
    2. Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι.
      Έιδομεν καί Ό Θεός βοηθός.
      Εί Ό Θεός μέθ'ημών ουδείς καθ'ημών.
      Πίστη πρός τόν Τριαδικό Θεό καί όλα θά πάνε καλά Αναξίμανδρε.

      Διαγραφή
  4. A NEW DAY // Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ // Οι βρυκολακες κανουν το ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ. Σταματουν τη ζωη, σταματουν την ομιλια, την εργασια, την απλη διαμαρτυρια, την αναπνοη // Δυστυχως οι Εβραιοι Σιωνιστες μας πηρανε σβαρνα και ο εχθρος ΔΕΝ είναι εξω απο αυτό το κρατος, αλα μεσα στην Ελαδα. Είναι οι βρυκολακες κυβερνωντες που ψηφιζει ο αθλιος εληνικος λαος (κατα πλειοψηφια) // ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ, ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΧΗ // Το ειπε και ο μεγαλος παλαβος αρχηγος ΤΡΑΜΠακουλας προχθες: «ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» // Το ειχε πει και ο Αγιος Παησιος: «ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΑΛΑΒΟΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ». Αλωστε και ο μεγαλος Εληνας ΙΑΣΩΝ (Ιησους) ενας «παλαβος με διπλα διαφορικα» ηταν, τη στιγμη που τα εβαλε με ολοκληρο το πανισχυρο κατεστημενο των Εβραιων βρυκολακων και τους σκυλοβριζε πατοκορφα καθε μερα // Το λοιπον, με τον μεγαλο παλαβο αρχηγο ΤΡΑΜΠακουλα στην Αμερικη, με τον μεγαλο παλαβο αρχηγο ΣΑΛΒΙΝΙ στην Ευρωπη και με μερικους αλους παλαβους στον κοσμο, κανουμε ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΧΗ // Εφτασε η ωρα εμεις οι πατριωτες να γραψουμε τις δικες μας σελιδες στην ιστορια αυτου του τοπου και αυτου του πλανητη // Πατριωτες υπαρχουν σε ολους τους τοπους, σε ολους τους χωρους και σε ολες τις πολιτικες παραταξεις // Οφειλουμε να παραδωσουμε στα παιδια μας κατι καλυτερο απο αυτό που βρηκαμε // Ειμαστε εδω για να καταστρεψουμε το βασιλειο των καφρων και των σαπιων βρυκολακων // Ειμαστε εδω για να κανουμε ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ // Με την ευκαιρια της Ηρωικης Εληνικης Επαναστασης πριν απο 200 χρονια. Το αιμα των ηρωικων προγονων εναντια στους μουσουλμανους και στους καθε ειδους βρυκολακες δεν θα παει χαμενο // Με συνθημα τις μεγαλειωδεις κουβεντες του Κολοκοτρωνη: «ΤΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΟΡΕ. ΤΙ ΣΚΥΒΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΑΝΩ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΟΡΘΙΟΙ ΜΙΛΑΜΕ» // Ευτυχως που βαδιζουμε ολοταχως προς την καταργηση της πουτανας της δημοκρατιας, παγκοσμιως

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις