Ποιος συγκρατεί την εξέλιξη της ανθρωπότητας;

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, περπατάει 

Η φωτο δεν ειναι πλαστή . Το οχημα κινείται

με ηλεκτρισμο . 

 Και ομως δεν το αφησαν να δοθει στην καταναλωση. 

Αυτοι που έβρισαν θα πουν οτι ειναι πλαστη η φωτο αλλα δυστυχώς γι αυτους δεν ειναι . 

Καποιοι μας καθοδηγουν . 

Αυτοι κανονιζουν μεχρι που θα φτασει η επιστήμη. Ελεγχουν πανεπιστήμια κλπ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Ολόκληρη η ανθρώπινη ιστορία μια συνωμοσία εναντίον του... Όταν σκέφτομαι ότι υπήρχαν εργάτες του φωτός που τα ξέραν αυτά δεκαετίες πριν, όταν δεν υπήρχε το λεγόμενο θεϊκό σχέδιο στον άμεσο ορίζοντα, δυσκολεύομαι να χωνέψω τι βάρος σήκωναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ (2) // Εχουνε και χιουμορ οι βρυκολακες. Διαφημιζουν την ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ, ενω εφαρμοζουν ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ. Βρηκανε σκλαβους και τους δουλευουνε κανονικα // Με την μεγαλη επανεκινηση οι μεγαλο-βρυκολακες ενοουν οτι πρεπει ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΖΩΗ, ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ, ΚΑΘΕ ΑΝΑΠΝΟΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΗΔΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΓΗΤΟ (κι αυτό με το ζορι) // Εξαιρουντε οι δικοι τους συμαχοι σφογγοκωλαριοι (Λησταρχοι τραπεζιτες, φαρμακο-βιομηχανοι, σουπερ-μαρκεταδες κλπ) // Αυτα τα βλαμενα γλοιωδη ερπετα με συμαχους τους βλαμενους αριστερους κατσαπλιαδες που εχουν για Θεο το χρημα και το κεφαλαιο, θελουν να κανουν ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ με το συνθημα: "ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ" // Αλα το θεμα δεν είναι τι κανουν οι βρυκολακες. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ // Μα, οτι καναμε ως τωρα: Φοραμε καλα την μπουργκα και τον φερετζε οπως η γιαγια-Κατινα της γειτονιας (να συνηθιζουμε τωρα που ο εφιαλτης φερνει τους αδερφους λαθρο-μουσουλμανους) και γυροφερνουμε στα κλουβια μας, υπακουοντας τυφλα στον εφιαλτη και στα παραπανω τερατα, διοτι ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΗΝΙΚΑ ΟΥΜΠΑΛΑ // Σκλαβοι γενηθηκαμε, σκλαβους καναμε τα παιδια μας και σκλαβοι θα τιναξουμε τα πεταλα (δις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνυπεύθυνοι αυτοί που από φόβο η βίλα διχάστηκαν μεταξύ τους έτσι ώστε το "τείχος" να μην είναι τείχος αλλά βάση να σταθούν και να κάνουν ότι θέλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 🔆 ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ 🔆22 Δεκεμβρίου, 2020 11:32

    ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ :

    https://youtu.be/yzvFTPM21bs

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΘΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις