Στρατιωτικό Δικαστήριο Καταδικάζει τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Moderna, Stéphane Bancel

 

Το Σώμα και το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών του Γενικού Εισαγγελέα

του Ναυτικού του Ναυτικού των ΗΠΑ δυσκολεύτηκαν να βρουν τρεις αμερόληπτους συμμετέχοντες σε πάνελ για να ακούσουν στοιχεία εναντίον του διευθύνοντος συμβούλου της Moderna, Stéphane Bancel, καθώς κάθε ερωτώμενος γνώριζε κάποιον του οποίου η ζωή το εμβόλιο είχε καταστρέψει ή σκοτώσει. Μετά από μια εβδομαδιαία έρευνα, ο JAG επέλεξε τους τρεις -δύο άνδρες αξιωματικούς του Σώματος Πεζοναυτών και μια γυναίκα καπετάνιο του Πολεμικού Ναυτικού- που εξέφρασαν τη λιγότερο κακή βούληση προς τον Μπάνσελ. Παρόλα αυτά, βρήκαν τον Bancel ένοχο για φόνο πέντε λεπτά αφότου ο αντιναύαρχος Darse E. Crandall επανέλαβε την υπόθεση του JAG και παρακάλεσε την επιτροπή να επιβάλει στον Bancel μια τιμωρία ανάλογη με τη ζημιά που είχαν προκαλέσει τα εμβόλιά του στον κόσμο.

Ίσως ο συνηγορος του μεγιστάνα της φαρμακευτικής κατά τη διάρκεια μιας εναρκτήριας δήλωσης έδινε τον τόνο στο δικαστήριο. Υπερασπιζόμενος τον εαυτό του, ο Bancel κατήγγειλε το δικαστήριο ως «παράνομο δικαστήριο» και, αποφεύγοντας την οπτική επαφή με την επιτροπή, είπε αυτάρεσκα ότι το εμβόλιο Covid της Moderna ήταν κλινικά ασφαλές και αποτελεσματικό και ότι δεν μπορούσε να θεωρηθεί υπεύθυνος για «τυχαίους τραυματισμούς ή θανάτους» επειδή ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) του είχε χορηγήσει ασυλία από δίωξη σε θέματα που αφορούσαν τα προϊόντα της εταιρείας.

«Κοίτα πού είσαι», του είπε ο αντιναύαρχος Κράνταλ. «Πιστεύετε πραγματικά ότι απαντάμε στον FDA;»

«Σας φαίνεται ασφαλές και αποτελεσματικό;» συνέχισε. Έβαλε σε μια μεγάλη τηλεόραση την εικόνα ενός νεκρού στρατιώτη που έσπευσε να τρυπηθει μετά από το διάταγμα του Υπουργού Άμυνας Lloyd Austin ότι όλοι οι στρατιώτες θα δεχτούν τρύπημα ή θα αντιμετωπίσουν πειθαρχικά μέτρα. Τα μάτια του στρατιώτη είχαν σκάσει σαν τρυπημένο μπαλόνι και μετά πέθανε από καρδιακή ανακοπή.

"Αυτό συνέβη 29 ώρες μετά την πρώτη δοση", είπε ο αντιναύαρχος Crandall. «Ήταν 19 ετών, υγιής και σε φόρμα και έτοιμος να υπηρετήσει την πατρίδα του. Το εμβόλιο σου τα πήρε όλα αυτά».

Στη συνέχεια έδειξε αντίγραφα της ιατρικής αξιολόγησης του στρατιώτη και τις βαθμολογίες του Army Combat Fitness Test (ACFT). ο στρατιώτης είχε περάσει με άριστα, σημειώνοντας 580 από τους 600 πόντους, δείχνοντας ότι ήταν σε ανώτερη υγεία.

Με έντονη γαλλική προφορά, ο Μπανσέλ αντιτάχθηκε έντονα: «Αυτό δεν αποδεικνύει τίποτα. Πόσα εμβόλια δίνετε στους στρατιώτες σας όταν στρατεύονται; Ξέρω την απάντηση — έξι. Πώς μπορείς να πεις ότι ένα από αυτά δεν του έκανε κακό; Ίσως είχατε μια υποκείμενη ιατρική κατάσταση που δεν έπιασε ο έλεγχος σας. Και δεν έχουμε δει κανένα στοιχείο να παρουσιάζει σοβαρές παρενέργειες μετά από έναν μόνο εμβολιασμό—"

«—Αυτό σημαίνει ότι έχετε ουσιαστικά στοιχεία για παρενέργειες μετά από μεταγενέστερους εμβολιασμούς, που ούτε εσείς ούτε η Moderna τα έχετε κοινοποιήσει δημόσια», τον διέκοψε ο αντιναύαρχος Κράνταλ.

«Σε παρακαλώ μη βάζεις λόγια στο στόμα μου. Δεν είπα κάτι τέτοιο», είπε ο Μπανσέλ. «Στηριζετε την υπόθεσή σας στον θάνατο ενός Αμερικανού στρατιώτη. Αυτό λέτε τωρα."

«Μόλις ζεσταίνομαι, κρατούμενε Μπάνσελ», είπε αστειευόμενος ο αντιναύαρχος Κράνταλ.

Είχε στα χέρια του μια δέσμη χαρτιού που, είπε, κρατούσε τα ονόματα 70 στρατιωτών που είτε πέθαναν είτε τραυματίστηκαν πέρα ​​από την ικανότητα να υπηρετήσουν στις Ένοπλες Δυνάμεις εντός 14 ημερών από τον πρώτο ή τον δεύτερο εμβολιασμό Moderna. Πολλοί ανέπτυξαν μυοκαρδίτιδα και υπέρταση σταδίου 4. Μερικοί έπεσαν με ανίατη εγκεφαλική παράλυση. Ο ένας έχασε όλη τη ροή του αίματος στα κάτω άκρα του και του κόπηκαν τα πόδια. Μια χούφτα ζει τώρα με χρόνιες νευροπάθειες. Τριάντα δύο πέθαναν.

Ζήτησε από την επιτροπή να εξετάσει τα έγγραφα, καθώς συνέχισε να "σκοτώνει" λεκτικά τον Bancel.

«Είχαμε το χρόνο, κρατούμενε Μπάνσελ, αυτή η επιτροπή θα μπορούσε να εξετάσει τα στοιχεία που σας κατηγορούν για χιλιάδες και χιλιάδες και χιλιάδες περιπτώσεις ανθρωποκτονίας από αμέλεια, όλα τα θύματα, αλλά δεν έχουμε χρόνο για αυτό. Έχουμε και άλλα ψάρια να τηγανίσουμε. Επιτρέψτε μου να σας κάνω μια ερώτηση: Γιατί, κρατούμενε Μπανσέλ, δεν έχετε εμβολιαστεί;»

Ο αντιναύαρχος Crandall είπε ότι μια νοσοκόμα του Πολεμικού Ναυτικού είχε τραβήξει το αίμα του Bancel λίγο μετά την άφιξή του στο Guantanamo Bay. Το αίμα εισήχθη σε μια κάρτα που περιέχει πρωτεΐνες σύντηξης που ανιχνεύουν αντισώματα Covid-19.

Κάλεσε στο βήμα του μάρτυρα τον πλοίαρχο Richard G. Zeber, Διευθυντή του Ναυτικού Νοσοκομείου των ΗΠΑ στο Guantanamo Bay, ο οποίος δήλωσε το όνομά του, τον βαθμό και τα διαπιστευτήριά του για την καταγραφή. Ο Captain Zeber είναι κάτοχος πτυχίου Bachelor of Arts στη Βιολογία και Διδάκτωρ Οπτομετρίας. Τα προσωπικά του παράσημα περιλαμβάνουν τα μετάλλια Legion of Merit, Defense Meritorious Service Medal, Meritorious Service Medal, Navy Comcomment, Navy Achievement και Good Conduct μετάλλια.

Καθώς απαριθμούσε τα επιτεύγματά του, ο Μπανσέλ πήδηξε ξαφνικά όρθιος, φωνάζοντας: «Αυτός ο άνθρωπος είναι οφθαλμίατρος. Δεν είναι ιολόγος, ούτε ανοσολόγος. Είναι ανίκανος να σχολιάσει το εμβόλιο».

«Μπορείς να συγκρατηθείς, κρατούμενε Μπάνσελ, αλλιώς θα το κάνουμε εμεις για σένα», προειδοποίησε ο αντιναύαρχος Κράνταλ.

«Καπετάνιε Ζέμπερ, ή γιατρε αν προτιμάτε, μπορείτε να πείτε με βεβαιότητα ότι ο κύριος Μπάνσελ εδώ δεν έκανε ποτέ εμβόλιο για τον Covid;»

Ο γιατρός απάντησε ότι καμία εξέταση δεν είναι 100% πειστική, αλλά ότι ήταν 98% βέβαιος ότι ο Bancel δεν ήταν εμβολιασμένος, με βάση την απουσία αντισωμάτων στο αίμα του.

 «Είμαι μπερδεμένος εδώ, κρατούμενε Μπανσέλ, και ίσως μπορείς να με βοηθήσεις. Εάν η επιστήμη σας είναι τόσο αλάνθαστη, εάν το εμβόλιο σας είναι τόσο ασφαλές και αποτελεσματικό που το έχετε συστήσει σε δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, πώς είναι που εσείς, κύριε, δεν το έχετε πάρει μόνοι σας;» είπε ο αντιναύαρχος Crandall.

«Δεν θα απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση», είπε ο Μπανσέλ ωμά.

«Πολύ καλά», απάντησε ο αντιναύαρχος Κράνταλ και έστρεψε την προσοχή του στον Ζέμπερ. «Δρ. Zeber, έχετε εξετάσει διεξοδικά τις ιατρικές εκθέσεις που παρουσιάζονται εδώ σήμερα;»

Ο καπτεν Ζέμπερ απάντησε καταφατικά.

«Δρ. Zeber, εστιάζοντας μόνο στους θανάτους που δίνονται εδώ σήμερα, κατά την επαγγελματική σας γνώμη, ποιες είναι οι πιθανότητες 32 στρατιωτικών, ανδρών και γυναικών, μεταξύ 18-25 ετών, να πεθάνουν εντός δύο εβδομάδων από τον εμβολιασμό, με όλους τους θανάτους να σημειώνονται σε ένα χρονικό διάστημα 90 ημερών;» τον ρώτησε ο αντιναύαρχος Κράνταλ.

«Είναι μια στατιστική απιθανότητα», είπε ο λοχαγός Ζέμπερ. «Έχετε καλύτερες πιθανότητες να κερδίσετε το Powerball, να σας χτυπήσει κεραυνός ή να σας φάει ένας καρχαρίας από το να δείτε αυτή την τραγωδία. Εάν λάβετε υπόψη όχι μόνο τους θανάτους αλλά και τους τραυματισμούς, οι πιθανότητες να αρρωστήσουν ή να χαθούν τόσοι πολλοί στρατιωτικοί, αν δεν είχαν κάνει το εμβόλιο, είναι αρκετές εκατοντάδες εκατομμύρια προς ένα», εξήγησε ο Ζέμπερ.

«Και μπορείτε να καταλήξετε σε ένα συμπέρασμα με βάση την εκτίμησή σας;» είπε ο αντιναύαρχος Crandall.

"Εγώ μπορώ. Ότι υπάρχει αναμφισβήτητη αιτιότητα μεταξύ του εμβολίου και των θανάτων. Το μέγεθος των θρόμβων αίματος που βρέθηκαν στον νεκρό δεν μοιάζει με τίποτα που έχει δει η ιατρική επιστήμη στο παρελθόν», είπε ο καπετάνιος Zeber.

Ο αντιναύαρχος Crandall ζητησε συγνωμη απο τον μάρτυρα και στη συνέχεια υποστήριξε στο πάνελ ότι ο Bancel, ως Διευθύνων Σύμβουλος της Moderna, πρέπει να είχε πλήρη γνώση των βλαβερών επιπτώσεων του εμβόλιου, αλλά απέκρυψε αυτά τα δεδομένα για να μεγιστοποιήσει τα κέρδη. Το πλάνο της Moderna για τον Covid έκανε τον Bancel πολυδισεκατομμυριούχο.

«Ελπίζω ειλικρινά να μην προλάβετε να τα ξοδέψετε», είπε ο αντιναύαρχος Crandall στον Bancel.

Το πάνελ έδωσε την ετυμηγορία του και έκρινε τον Μπανσέλ υπεύθυνο για τους θανάτους και τους τραυματισμούς, προτείνοντάς του να κρεμαστεί από το λαιμό μέχρι να πεθάνει ως αποκατάσταση για τα εγκλήματά του κατά της ανθρωπότητας.

Στο άκουσμα της απόφασης της επιτροπής, ένας εξαγριωμένος Bancel βγήκε από τη θέση του και άρχισε να κουνάει τους καρπούς του με τις χειροπέδες . «Πώς μπορείς να το κάνεις αυτό; Είμαι επιχειρηματίας. Εχω δύο παιδιά-"

«—Ας ελπίσουμε ότι δεν τους εμβολίασες», παρενέβη ο αντιναύαρχος Κράνταλ. «Αυτή η επιτροπή εβγαλε αποφαση».


Ο Bancel έχει προγραμματιστεί να κρεμαστεί στις 18 Νοεμβρίου, στο GITMO.

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

Σχόλια

  1. Iσχυρίζεται ότι ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό παραβίασε διεθνείς συνθήκες βιολογικών όπλων, συμμετείχε σε εκβιασμό, συμπαιγνία, ομοσπονδιακό περιορισμό εμπορικών παραβιάσεων, κατανομή της αγοράς, παραβιάσεις αντιμονοπωλιακής νομοθεσίας – αν όχι και απερίσκεπτη εκ προθέσεως – μαζική ανθρωποκτονία.


    https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=757435022170155


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ16 Νοεμβρίου, 2022 07:25

    ΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ,ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    GITMO !
    OOOOHHHH YEEEAAAHHH !
    ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις