Η JAG αρχιζει και τις ερημην διωξεις για τους Deep Staters...!!!

 

Το Σώμα και το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών

του Γενικού Εισαγγελέα του Ναυτικού των ΗΠΑ θα ξεκινήσουν τη δίωξη των Deep Staters ερήμην, που σημαίνει ότι μπορούν να κατηγορηθούν, να δικαστούν και να καταδικαστούν χωρίς να πατήσουν το πόδι τους σε δικαστική αίθουσα, δήλωσε πηγή της JAG .

Η JAG πήρε αυτή την απόφαση επιβεβαιώνοντας αναφορές ότι οι Deep Staters που ονομάζονταν σε σφραγισμένα κατηγορητήρια έφευγαν από τη χώρα μαζικά για να αποφύγουν τη στρατιωτική σύλληψη, και συγκεκριμένα αφού η Διευθύντρια του CDC Rochelle Walensky διέφυγε τη σύλληψη και πήγε σε μια ξένη χώρα.

Όπως αναφέρθηκε στις 7 Νοεμβρίου, ο στρατός ήλπιζε να αρπάξει ταυτόχρονα τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Moderna Stephen Bancel και την Walensky σε ένα πολυτελές εστιατόριο της Βιρτζίνια όπου είχαν προγραμματίσει ένα επαγγελματικό δείπνο, αλλά η Walensky εγινε φαντασμα. Η JAG λέει τώρα ότι ενώ ο Bancel γλεντούσε με ψημένα γεμιστά μύδια, η Walensky βρισκόταν στο λιμάνι του Μαϊάμι και επιβιβαζόταν σε ένα κρουαζιερόπλοιο με προορισμό τις Μπαχάμες, από όπου επιβιβαστηκε σε μια πτήση για το Χίθροου, από όπου μπηκε ξανα σε μια άλλη πτήση για τις Βρυξέλλες.

«Τώρα διευθύνει το CDC εξ αποστάσεως σε ξένο έδαφος», είπε η πηγή μας. «Οι κακοί τύποι είναι κακοί, αλλά όχι ηλίθιοι, ή έχουν φίλους που δεν είναι ηλίθιοι. Έχουν σημαντικούς πόρους».

Άλλα Deep Staters που έχουν εγκαταλείψει τη χώρα περιλαμβάνουν τον AG Merrick Garland και τον Υπουργό Εξωτερικών Antony Blinken.

Στις 13 Νοεμβρίου, ο αντιναύαρχος Darse E. Crandall συγκάλεσε μια συνάντηση του ανώτερου επιτελείου του για να συζητήσει τη νομιμότητα της διεξαγωγής διωξεων ερήμην. Στα νομικά συστήματα κοινού δικαίου, η φράση είναι κάτι περισσότερο από μια χωρική περιγραφή. Σε αυτά τα συστήματα, προτείνει την αναγνώριση παραβίασης του δικαιώματος του κατηγορουμένου να είναι παρών σε δικαστικές διαδικασίες σε ποινική δίκη. Το 1884, το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι «ο νομοθέτης έκρινε απαραίτητο για την προστασία κάποιου του οποίου η ζωή ή η ελευθερία εμπλέκεται σε δίωξη για κακούργημα, να είναι προσωπικά παρών στη δίκη, δηλαδή σε κάθε στάδιο της δίκη όταν τα ουσιαστικά δικαιώματά του ενδέχεται να θιγούν από τη διαδικασία εναντίον του. Εάν στερηθεί τη ζωή ή την ελευθερία του χωρίς να είναι παρών, αυτή η στέρηση θα υφίσταται χωρίς τη δέουσα νομική διαδικασία που απαιτείται από το Σύνταγμα». Εξαιρέσεις υπάρχουν σε περιπτώσεις όπου ένας κατηγορούμενος, εγγράφως, εξουσιοδοτεί ένα δικαστήριο να διεξαγάγει δίκη ερήμην εάν, για οποιονδήποτε λόγο, δεν εμφανιστεί οικειοθελώς.

Ο αντιναύαρχος Crandall γνωμοδότησε ότι τα στρατιωτικά δικαστήρια δεν δεσμεύονταν από περιορισμούς του κοινού δικαίου και ότι η επίκληση του Τραμπ στον Νόμο περί Εξέγερσης του 1807 εξουσιοδότησε την JAG να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να φέρει τους προδότες στη δικαιοσύνη. Είπε επίσης ότι η φυγή από τη χώρα για να αποφύγει τη σύλληψη ισοδυναμούσε με παράλειψη εγγύησης, μια εθελοντική ενέργεια.

Εκτός από τη νομιμότητα και τον νόμο περί εξέγερσης, ρωτήσαμε την πηγή μας σχετικά με την ηθική της διεξαγωγής δίκης σε άτομα που δεν ήταν παρόντα για να υπερασπιστούν τον εαυτό τους.

«Από πότε ένας πράκτορας του Deep State υπερασπίστηκε τον εαυτό του; Το μόνο που κάνουν είναι να χτυπούν τις γροθιές τους και να φωνάζουν στον αέρα «Δεν μπορείς να μου το κάνεις αυτό! Ξέρεις ποιός είμαι? Θα πληρώσετε για αυτό.» Κανένας πράκτορας της Deep State δεν είχε ποτέ μια πραγματική υπεράσπιση. Γιατί; Επειδή τα εμπειρικά στοιχεία εναντίον τους είναι τόσο αδιάψευστα, το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να ουρλιάζουν και να φωνάζουν. Ο ναύαρχος Κράνταλ διαπίστωσε ότι είναι εντός του πεδίου των δυνατοτήτων του να το κάνει», είπε η πηγή μας.

Οι ερήμην δίκες, πρόσθεσε, δεν θα διεξαχθούν σε επίσημο δικαστήριο. Αντίθετα, είτε ο Αντιναύαρχος Crandall είτε ένας εκπρόσωπος για λογαριασμό του θα καθίσουν μαζί με τους ενόρκους σε μια αίθουσα συνεδριάσεων, όπου η JAG θα παρουσιάσει τα αποδεικτικά στοιχεία της και θα ζητήσει από την επιτροπή να εκδώσει μια ετυμηγορία και, εάν είναι σωστό, να προτείνει τιμωρία.

«Η πεποίθηση είναι ότι οι Deep Staters τελικά γίνονται απροσεκτοι. Τελικά θα προσπαθήσουν να ξαναμπούν στη χώρα και θα τους πάρουμε. Στη συνέχεια, μπορούμε να αποφύγουμε μια μακρά δίκη στην αίθουσα του δικαστηρίου και να τους συνοδεύσουμε κατευθείαν στην αγχόνη», είπε η πηγή μας.

Κλείνοντας, είπε ότι η JAG θα συνεχίσει να διεξάγει συμβατικές διωξεις εκτός από αυτές που διεξάγονται ερήμην. 






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....













ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΈΧΕΙ ΣΑΣΠΈΝΣ ΤΟ ΚΥΝΉΓΗΤΟ?



    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις