Η ηθοποιός Έμιλι Τσέστερτον πέθανε «ξαφνικά και απροσδόκητα» απο άγνωστη αιτία στα 30 της…

 

Σύμφωνα με αναφορές στα ΜΜΕ,

ο θάνατος της Emily Chesterton έχει αφήσει τους γιατρούς μπερδεμένους καθώς δεν είχε υποκείμενα προβλήματα υγείας και δεν μπορούν να βρουν τι φταίει. Η οικογένεια της δημοσίευσε την ακόλουθη δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Αγαπητή οικογένεια και φίλοι, Με βαριά καρδιά πρέπει να ανακοινώσουμε τον θάνατο της αγαπημένης μας Έμιλυ. Λόγω άγνωστων αιτιών, η Έμιλι πέθανε περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της». 


Το Thelibertydaily.com αναφέρει: Δεν είναι πρόθεσή μας να αναφέρουμε το γνωστό τρύπημα ως πιθανή αιτία θανάτου, αλλά δυστυχώς η απόκτηση αυτών των πληροφοριών είναι σχεδόν αδύνατη. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι κάθε φορά που κάποιος «πεθαίνει ξαφνικά», τα εταιρικά μέσα δημοσιεύουν γρήγορα τις πληροφορίες. 
Εάν η αιτία του θανάτου παραμένει άγνωστη, πρέπει τουλάχιστον να ρωτήσουμε εάν εμπλέκονται τα τρυπήματα. Κάτι που απαγορεύεται. Η “άγνωστη αιτία θανάτου” Αυτή η μάστιγα! 

Τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, η Σκωτία σημείωσε αύξηση 123% στους θανάτους νεογνών και τότε θεώρησε σωστό να κάνει κάποια έρευνα για να διαπιστώσει που οφείλεται αυτή η τεράστια αύξηση. Η Δημόσια Υγεία της Σκωτίας αφού έκανε την έρευνα, μαντέψτε τι διαπίστωσε…. ΤΙΠΟΤΑ! 

Και πως να διαπιστώσουν κάτι αφού αποφάσισαν να μην κάνουν καμία έρευνα για την κατάσταση εμβολιασμού των μητέρων, λόγω της γνωστής και πλέον εγκληματικής δικαιολογίας ότι αυτό: «θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να βλάψει την εμπιστοσύνη του εμβολίου σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή». Είναι πλέον πολύ πιθανό το 2022 να πεθάνεις από άγνωστη αίτια σε μία σύγχρονη δυτική κοινωνία του Πρώτου Κόσμου. 

Θα αναρωτιέσαι πως γίνεται… αφού η επιστήμη έχει προχωρήσει τόσο πολύ, γιατί δε μπορούν να βρούν πια την αιτία θανάτου ενός νέου ανθρώπου; Ποια είναι τα πρώιμα συμπτώματα, τα προειδοποιητικά σημάδια της άγνωστης αιτίας; Μακάρι να ξερα, κανένας δεν ξέρει, για αυτό λέγεται και άγνωστη αιτία… 

Μήπως η αιτία όλων αυτών των αγνώστων αιτίων θανάτου είναι η κλιματική αλλαγή; Η τρανσφοβία; Αναρωτιέται ο Mark Steyn απο την συχνότητα του Αγγλικού καναλιού GBNEWS. Απολάυστε τον: 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις