Ο CEO της Moderna "μας χαιρετησε" στο GITMO

  

Ο Διευθύνων Σύμβουλος

και ευγονιστής της Moderna, Stéphane Bancel, έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Παρασκευής, αφού ένας δήμιος του Αμερικανικού Ναυτικού Judge Advocate Generals Corp του έβαλε μια θηλιά στο λαιμό και γύρισε έναν διακόπτη που άνοιξε μια αιωρούμενη πόρτα κάτω από τα πόδια του μεγιστάνα των φαρμακευτικών.

Ο θάνατος του Bancel ήταν μια ήσυχη υπόθεση. Ο αντιναύαρχος Darse E. Crandall δεν παρευρέθηκε στην εκτέλεση, ούτε ανωτερο στέλεχος των στρατιωτικών που ήταν παρόντες σε παλαιότερους απαγχονισμούς. Αντίθετα, ο Bradley Earl, Command Master Chief, JAG Law Program Judge Advocate's Corps, επέβλεψε την εκτέλεση.

Αυτός, μερικοί πεζοναύτες, ένας ιερέας του Πολεμικού Ναυτικού και ένας γιατρός ήταν τα μόνα άτομα που ήταν παρόντα για να παρακολουθήσουν τις τελευταίες στιγμές του Μπάνσελ. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο "πωλητης" της Moderna διαμαρτυρήθηκε για τον θάνατό του, λέγοντας ότι ο ίδιος, ένας Γάλλος πολίτης, είχε ασυλία έναντι της δίωξης τόσο από τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν όσο και από τον Επίτροπο Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ, Robert M. Califf, και οι δύο φέρεται να είπαν Μπανσελ, θα παραμείνει «αβλαβής» σε θέματα που αφορούν τραυματισμούς ή θανάτους από εμβόλια.

Καθώς ο Bancel οδηγήθηκε υπό το όπλο στην αγχόνη, επέμεινε ότι αυτός, ένας άνθρωπος της επιστήμης, είχε αποδείξει οριστικά ότι ο εμβολιασμος της Moderna ήταν ασφαλής και αποτελεσματικός και δεν είχε σκοτώσει ούτε έναν άνθρωπο από τότε που δημοσιοποιήθηκε στα τέλη του 2020. Η αλήθεια είναι Ο Μπάνσελ δεν ήταν άνθρωπος της επιστήμης. κατείχε M.B.A. από το Χάρβαρντ καθώς και μεταπτυχιακό στη μηχανική από ένα σκοτεινό γαλλικό πανεπιστήμιο. Δεν είχε διαπιστευτήρια φαρμακευτικής αγωγής, ωστόσο επιβεβαίωσε τον εαυτό του ως επαγγελματία ιατρό και αξιωματούχοι σε όλο τον κόσμο διαμαρτυρήθηκαν για τις ανύπαρκτες συνεισφορές του στην ιατρική επιστήμη, δηλαδή το εμβόλιο Covid-19. Η κυκλοφορία του εμβολίου είδε την καθαρή περιουσία του Bancel να εκτοξεύεται από 657 εκατομμύρια δολάρια σε 5,04 δισεκατομμύρια δολάρια. Όταν ο Μπάνσελ μίλησε, οι υγειονομικές αρχές άκουσαν. Καθώς ο Μπάνσελ κέρδιζε, άνθρωποι πέθαναν.

Σε αντίθεση με τον Αντιναύαρχο Crandall, ο Master Chief Earl δεν έλεγε πλεον χιουμοριστικές ατακες στο Bancel. Απλώς τον ρώτησε αν ειχε να πει καποια τελευταια λογια.Ο Μπάνσελ έφτυσε στην πρόταση - και διέταξε τον δήμιο να εκπληρώσει το καθήκον του.

Ο Μπάνσελ δηλώθηκε νεκρός στις 12:30 μ.μ. EST.

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΧΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!

    ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΜΠΑΝΣΕΛ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΛΌ ΤΟ ΚΑΘΗΚΙ.

    ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΘΗΚΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΜΑΧΑΊΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΝΣΕΛ ΤΗΣ MODERNA.O ΑΛΕΒΕΡΤΟΣ ΚΟΥΒΕΡΤΟΣ ΜΠΟΥΡΛΑΣ ΕΚ ΣΑΛΑΝΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ....ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΥΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΕΙ ΚΡΕΜΑΜΕΝΟΣ (ΤΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΔΩΡΕΑ)ΤΟ ΔΕΝΔΡΟΝ ΤΟΥ GITMO.KI ΟΣΟ ΝΑ'ΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΑΜΟΥΝ ΟΛΙΓΟΝ ΤΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΥΣ.ΕΥΚΟΛΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΗΚΕ Ο ΑΛΕΒΕΡΤΟΣ ΤΟΝ ΓΑΛΛΟΕΒΡΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ;

    ΑΝ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ CEO/ΤΣΙΟΥ ΤΣΙΟΥ ΤΩΝ BIG FARMA TOTE ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΜΠΡΕΣ.


    Ρ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις