ΜΙΑ "ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ" ΙΣΤΟΡΙΑ....!!!


 Δαβάστε με προσοχή! «Τον Νοέμβριο του 2019 ένας νεαρός Έλληνας του εξωτερικού με καταξιωμένη θέση στον ιδιωτικό τομέα δέχτηκε πρόταση να συμμετάσχει σε ένα πρόγραμμα έρευνας για την κυβερνοασφάλεια.

 Αρχικά από τις συνεννοήσεις ο νεαρός καταλαβαίνει ότι θα συναντήσει τον κ. Πιερρακάκη. Αντ’ αυτού επικοινώνησε μαζί του ο επιχειρηματίας Γιάννη Λαβράνος. Συναντήθηκαν στο πολυτελές ξενοδοχείο Μay Fair στο Λονδίνο. Ο Λαβράνος προέταξε την εγγύτητα του με το Μαξίμου.

" Είμαι κοντά στον πρωθυπουργό, θέλουμε να κάνουμε πράγματα στην κυβερνοασφάλεια στο machine learning στα αμυντικά». 

Ο επιχειρηματίας του εξήγησε ότι αργότερα θα ερχόταν στο ραντεβού κι ένας στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού με τον οποίο έμεναν μαζί στο ξενοδοχείο.

 Πράγματι εμφανίστηκε ο Γρηγόρης Δημητριάδης, γενικός γραμματέας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

 Στο μυστικό αυτό ραντεβού αποκαλύφθηκε ότι οι αρμοδιότητες του Γιάννη Λαβράνου επεκτείνονταν και πέρα από διαπραγματεύσεις για επιχειρηματικές συμφωνίες.

 Στη διάρκεια της κουβέντας ο νεαρός ανέφερε ότι είχε στείλει μια πρόταση για machine learning στον ταξίαρχο Κυριαφίνη, διευθυντή Αμυντικών Επενδύσεων και Τεχνολογικής Έρευνας του ΥΠΕΘΑ. 

Ο Λαβράνος δεν τον ήξερε.

 Εκανε μερικά τηλεφωνήματα και γύρισε στη συνάντηση με πληροφορίες για τον ταξίαρχο που δεν του άρεσαν.

Ο Δημητριάδης τού είπε: »Μα καλά δεν τους άλλαξες όλους;».

 Ο Λαβράνος απάντησε: »Του είπα του άλλου να τους αλλάξει». 

Ο άλλος ήταν ο Ν. Παναγιωτόπουλος, υπουργός Άμυνας και κουμπάρος του Γιάννη Λαβράνου για τον οποίο Δημητριάδης και Λαβράνος στη συνέχεια μίλησαν απαξιωτικά μπροστά στον συνομιλητή τους. 

Η συνάντηση έληξε άδοξα. 

Στις αμέσως επόμενες κρίσεις, τον Μάρτιο του 2020. ο ταξίαρχος Κυριαφίνης αποστρατεύτηκε....

 Καληνυχτα Ελλαδα....





















ΠΗΓΗ

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις