«Το παιχνίδι είναι ΣΤΗΜΕΝΟ»!


Η βιασύνη των Αμερικανών

να διαρρεύσουν αμέσως πως δεν υπάρχει περίπτωση οι πύραυλοι που έπεσαν χθες το βράδυ στην Πολωνία να εκτοξεύτηκαν από την Ρωσία φανερώνει την πρόθεση να μην ξεφύγει η σύγκρουση στην Ουκρανία.

Το όλον θέμα γίνεται όλο και πιο θεατρικό και όλα δείχνουν πως οι Μεγάλες Δυνάμεις, προκειμένου να προσπαθήσουν να συνάψουν παγκόσμια ειρήνη, αποφάσισαν να «αδειάσουν» σιγά-σιγά τον πρόεδρο των Ουκρανών, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο οποίος πήρε την εντολή να βγει χθες βιαστικά και να πει πως οι Ρώσοι εξαπέλυσαν την επίθεση στην Πολωνία

Αυτό που εξέπληξε πάντως είναι η σημερινή στάση δημοσιογράφων στην Ελλάδα, οι οποίοι ξαφνικά, σε συνδυασμό με αναλυτές, ανακάλυψαν πως μάλλον το «παιχνίδι είναι στημένο και από την αρχή ξεπουλημένο»!

Αυτό ειπώθηκε επί λέξει στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN με αφορμή την, χωρίς μάχη, αποχώρηση των Ρώσων από την Χερσώνα! Υπάρχουν μιλημένες καταστάσεις, εκτίμησαν....

Μόνο που αυτές οι καταστάσεις (μαζί με τα όποια κέρδη πάρουν οι Ρώσοι, οι οποίοι είναι ήδη κερδισμένοι έχοντας εξασφαλίσει την κατάληψη εδαφών, επιδιώκουν την οικονομικη καταρρευση της Ουκρανιας) είναι μιλημένες σε επίπεδο ανώτερο εκείνου των CIA/FSB και Μόσχας/Λευκού Οίκου.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

el.gr

Σχόλια

  1. Που είσαι αείμνηστε Θανάση να δείς Καμπουράκη χωρίς πρόβα!
    Αλλά κι ο αντιστράτηγος όμως, με το χάρτη μπροστά του που του παρέδωσε ο δημασιογράφος, φοβάμαι μήπως μας τον αρπάξουν οι Ουκρανοί και τότε χαθήκαμε.
    Έτσι και οι Ουκρανοί είχαν στα χέρια τους τον Χάρτη του Καμπουράκη, θα είχανε φτάσει Μόσχα τώρα. Τυχεροί οι Ρώσοι.
    Και πιό τυχεροί οι έλληνες που κοιτάνε δωρεάν επιθεώτηση.

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις