ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥ ΚΛΟΟΥΝ....ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΙΕΒΟ...!!!

 “Κατάληψη του Κιέβου σε 4 μήνες” – Ετοιμασίες γενικευμένου πολέμου στη Λευκορωσία: “Έτοιμα 5.000 καταφύγια – Έφτασαν 170 ρωσικά άρματα μάχης”

Ολόκληρη η δυτική Ουκρανία

και συγκεκριμένα οι περιοχές Volyn, Zhytomyr και Rivne οχυρώνονται με αντιαρματικές τάφρους, ναρκοθετήσεις και χαρακώματα καθώς εντοπίστηκε μεγάλη συγκέντρωση ρωσικών και Λευκορωσικών δυνάμεων.

Παράλληλα, οι συνοριακές γέφυρες στις κατευθύνσεις Gomel και Mozyr έχουν ανατιναχθεί ενώ ανατινάζονται και οι γέφυρες προς την κατεύθυνση του Βολίν.

Η Ουκρανία προετοιμάζεται για την τελική ρωσική αντεπίθεση με την έναρξη του νέου έτους.

Είναι πολύ πιθανό οι Ρώσοι να προσπεράσουν σε πρώτη φάση το Κίεβο και να το περικυκλώσουν αυτή τη φορά ξεκινώντας από την δυτική Ουκρανία ώστε να κοπούν και οι οδοί ανεφοδιασμού των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την διάλυση των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας θα οδηγήσει εκατομμύρια Ουκρανούς στην εκκένωση του Κιέβου και άλλων περιοχών.

Στην συνέχεια θα εισέλθουν ρωσικές και Λευκορωσικές.

Ήδη εντοπίστηκαν νέοι στρατιωτικοί σχηματισμοί στην Λευκορωσία, στα σύνορα με Ουκρανία. Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει συγκεντρωθεί μέχρι τώρα μία Ταξιαρχία ενώ ο αριθμός των ρωσικών και λευκορωσικών δυνάμεων συνεχίζει να αυξάνεται.

Από την άλλη, οι Ρώσοι ισχυρίζονται πως οι ουκρανικές προετοιμασίες σχετίζονται με την εισβολή πολωνικών δυνάμεων.

Ανατινάχτηκαν οι  συνοριακές γέφυρες!

Ρωσικές πηγές αναφέρουν ότι “μετά την πτώση του πύραυλου στο έδαφος της Πολωνίας, η ηγεσία της χώρας προσπάθησε να ανεβάσει τον βαθμό έντασης, κατηγορώντας τη Ρωσία για το περιστατικό και κάνοντας έκκληση για υποστήριξη από το ΝΑΤΟ. Ωστόσο, η δήλωση του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν για τη μη εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας έφερε στα λογικά τους τα τοπικά «γεράκια» και αναγκάστηκαν να κάνουν πίσω.

Είναι πολύ πιθανό η πυραυλική επίθεση στο έδαφος της Πολωνίας να είναι μια πρόκληση που προετοιμάστηκε εκ των προτέρων από τη Βαρσοβία και το Κίεβο, με στόχο την επέμβαση των πολωνικών στρατευμάτων στη σύγκρουση με τη Ρωσία.

Αμέσως μετά το περιστατικό, άρχισαν να έρχονται πληροφορίες από τη Λευκορωσία για προσπάθειες αποσταθεροποίησης της εσωτερικής κατάστασης, για απειλή στρατιωτικής εισβολής στη χώρα από την Πολωνία, για την εγκατάσταση αντιαρματικών τάφρων, για ανατίναξη συνοριακών γεφυρών και τη διενέργεια εναέριων αναγνωρίσεων από τον ουκρανικό στρατό.

“Σχεδόν όλες οι γέφυρες στις κατευθύνσεις Gomel και Mozyr έχουν ανατιναχτεί. Τώρα αρχίζουν να ανατινάζουν όλες τις γέφυρες προς την κατεύθυνση Volyn”  ανέφερε η συνοριακή υπηρεσία της Λευκορωσίας.

Είναι πιθανό η Βαρσοβία να ελπίζει ότι το Μινσκ δεν θα μπορέσει να αποκρούσει από μόνο του την επίθεση και πιστεύει ότι η στρατιωτική βοήθεια από τη Μόσχα θα είναι ελάχιστη λόγω της συγκέντρωσης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην ουκρανική σύγκρουση.

Συγκέντρωση Ταξιαρχίας στα σύνορα με Δυτική Ουκρανία!

Παράλληλα, στο έδαφος του Baranovichi (περιοχή Μπρεστ, νοτιοδυτικό τμήμα της Λευκορωσίας), από τις 14 έως τις 31 Οκτωβρίου, οι δορυφόροι κατέγραψαν ένα σύμπλεγμα στρατιωτικού εξοπλισμού και οχημάτων υλικοτεχνικής υποστήριξης, καθώς και περίπου 150 στρατιωτικές σκηνές.

Οι δορυφορικές εικόνες δείχνουν την παρουσία μιας μονάδας μάχης μεγέθους ταξιαρχίας σε αυτές τις περιοχές. Έτσι, σχηματίζονται νέοι στρατιωτικοί σχηματισμοί στην περιοχή του Brest.

Οι Ρώσοι κάνουν λόγο για πολλαπλασιασμό των ουκρανικών προκλήσεων στα σύνορα με Λευκορωσία.

“Στο σημείο ελέγχου Glushkevichi (περιοχή Gomel) καταγράφηκε η κίνηση τεθωρακισμένου οχήματος των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας  προς τα σύνορα. Το BTR-80 σταμάτησε μπροστά από τα εμπόδια και μετά γύρισε πίσω. Σε απάντηση σε αυτό, οι λευκορωσικές εφεδρείες τέθηκαν σε συναγερμό, οι στρατιώτες της συνοριακής υπηρεσίας πήραν θέσεις βολής.

Σύμφωνα με τη λευκορωσική πλευρά, η πιθανότητα προκλήσεων από την Ουκρανία αυξάνεται καθώς η πειθαρχία στις μονάδες εδαφικής άμυνας και σε άλλους παραστρατιωτικούς σχηματισμούς μειώνεται, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις” αναφέρουν οι Ρώσοι.

Η Ουκρανία ανατίναξε γέφυρες και σκάβει αντιαρματικές τάφρους

Ταυτόχρονα, η Ουκρανία ανατίναξε τις γέφυρες και δημιουργεί αντιαρματικές τάφρους και χαρακώματα στα σύνορα με τη Λευκορωσία.

Οι γέφυρες ανατινάχθηκαν στις περιοχές που συνορεύουν με το Γκομέλ και το Μοζίρ. Επιπλέον οι περιοχές που συνορεύουν με τη Λευκορωσία ναρκοθετούνται, δήλωσε ο επικεφαλής της συνοριακής επιτροπής της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας.

«Οι προσπάθειες της ουκρανικής πλευράς επικεντρώνονται στην αύξηση της κάλυψης των συνόρων μέσω του μηχανικού. Η συνοριακή περιοχή με τη Λευκορωσία στην Ουκρανία έχει ναρκοθετηθεί, σχεδόν όλες οι γέφυρες στις κατευθύνσεις Gomel και Mozyr έχουν ανατιναχθεί. Τώρα αρχίζουν να ανατινάζουν όλες τις γέφυρες προς την κατεύθυνση του Βολίν», είπε ο Ανατόλι Λάπο.

Στην περιοχή της δυτικής Ουκρανίας έσπευσε ο Αναπληρωτής Επικεφαλής του Γραφείου του Προέδρου της Ουκρανίας, Kyrylo Tymoshenko, για να επιθεωρήσει την κατασκευή του τείχους στα σύνορα με τη Λευκορωσία.

Ο Τιμοσένκο δημοσίευσε το αντίστοιχο βίντεο στο Telegram

«Έτσι υψώνεται το τείχος στα σύνορα με τη Λευκορωσία στην περιοχή Volyn, είναι ένας φράχτης από οπλισμένο σκυρόδεμα με συρματοπλέγματα.

Αυτό είναι ένα από τα στοιχεία των μηχανικών φραγμών που εγκαθίστανται για την προστασία των συνόρων μας.

Φυσικά, η δουλειά δεν συνεχίζεται μόνο στο Volyn. Αυτό ισχύει για όλες τις περιοχές που συνορεύουν με τη Λευκορωσία και τη Ρωσία», σημείωσε ο Τιμοσένκο.

Δείτε το βίντεο

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. H ΠΤΏΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΡΩΜΑΪΚΉΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΊΑΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΩΝ/ΚΑΣΤΡΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ" ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΟΙΚΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΒΟΗΜΙΑ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΒΕΝΕΤΙΑ ΑΥΣΤΡΙΑ κλπ.

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ 'ΞΈΧΑΣΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΦΟΥΛΦΟΡΝΤ ΗΤΑΝ ΟΤΙ Ο ΔΟΝΑΤΟΣ ΦΟΝ ΧΕΣΣΕ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ....

    ΟΙ ΟΙΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΚΑΣΤΟΣ.
    ΠΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΙΝΤΕΡΜΑΟΥΡ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ;
    ΠΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ DEW,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΩΝ ΧΟΧΕΝΖΟΛΛΕΡΝ;
    ΠΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΦΟΥΡΣΤΕΝΜΠΕΡΓΚ....ΝΑΙ ΣΥΝΕΦΑΓΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ Ο ΠΑΙΔΕΜΠΟΡΟΣ ΚΟΥΛΗΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΒΙΛΛΑ ΤΟΥ ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ,ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΒΑΝΤΕΡΜΠΙΛΝΤ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟ ΤΟΥ CNN KAI TON ΤΖΕΦ ΜΠΕΖΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΓΥΡΤΟ ΛΟΓΩ "ΣΥΜΒΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΩΛΗΚΑ" ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΡΎΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ PIZZAGATE,THN ΔΟΥΛΑ ΜΑΓΙΣΣΑ ΤΟΥΣ ΟΠΡΑ ΓΟΥΙΝΦΡΕΊ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ HOUSE OF JESTERS ;

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΑΪΚΉ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΊΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ 1204 ΚΑΙ 1453 ΕΙΣ ΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΙΣΟΥΝ ΚΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΞΑΝΑ ΔΥΝΆΣΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

    Ο ΔΟΝΑΤΟΣ,ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΙΣΑΒΡΕΤ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ.

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΦΙΔΟΦΩΛΙΑ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΩΝ ΟΡΚΣ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ ΕΧΕΙ ΧΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΑ ΟΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ "ΑΝΘΡΩΠΟΙ" ΑΥΤΟΙ ΟΤΑΝ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΠΟΣΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ κλπ. ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ,ΒΙΑΖΟΥΝ,ΤΡΩΝΕ,ΠΙΝΟΥΝ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΕΡΠΕΤΙΚΕΣ ΔΥΝΆΜΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΣΥΝΤΑΧΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΠΙΘΕΣΗ ΚΙ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΗ ΕΔΑΦΩΝ ΚΑΙ IMAGE.

    ΕΧΩ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΜΑΤΩΜΕΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΊΑ. ΘΑ ΠΈΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΛΕΣ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΝΤΟΡΟ ΠΟΥ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΗΛΊΘΙΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΑΥΣΤΡΙΑΚΟΙ ΟΥΓΓΡΟΙ ΔΑΝΟΙ ΣΚΑΝΔΙΝΑΥΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΉ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΑΤΕ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ....ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΠΕΦΤΕΙ!ΠΕΦΤΕΙ Η ΑΓΙΑ ΡΩΜΗ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΤΣΑ.

    Η ΟΥΚΡΑΝΙΤΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΓΙΑ ΡΩΣΣΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΊΑ ΤΩΝ ΤΣΑΡΩΝ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΚΛΕΨΑΤΕ!

    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΑΚΡΥΑ....

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις