Δυσοσμία απο μια σάπια πολιτική τάξη και πολιτικοί που τους «κρατάνε» από παντού...!!!


«Θα πέσουν κορμιά» από τις απομαγνητοφωνήσεις που έχουν ξεκινήσει και διαρρέουν όχι μόνο για το ποιους, αλλά και για το τι περιείχαν είχαν οι υποκλοπές σε επίπεδο προσωπικών στοιχείων-αμαρτημάτων των υπουργών και των ανθρώπων του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος από το Predator.

Έτσι από  τις ίδιες πηγές που δόθηκε στην δημοσιότητα οι πρώτες δύο λίστες με τους παρακολουθούμενου διαρρέουν στοιχεία για:

  • Κορυφαίο πολιτικό σε υπουργική θέση που έχει καταγραφεί να συνομιλεί με τον εραστή του, έναν πολύ γνωστό ιερωμένο.
  • Πολιτικό-βουλευτή που έχει συνάψει ερωτική σχέση και καταγράφεται να κάνει ζήλιες σε… δημοσιογράφο περιοχής Κολωνακίου, ο οποίος είναι γνωστός για την… αγάπη του προς το ίδιο φύλο
  • Βουλευτή και πολιτικό με βίλα σε κοσμοπολίτικο νησί που καταγράφεται να απευθύνεται με «γλυκόλογα» σε κορυφαίο γιατρό. Καθόλου παράξενο: Διατηρούν ερωτική σχέση 25 χρόνια όπως καταγράφεται από τις συνομιλίες τους.
  • Κορυφαίο υπουργό που καταγράφεται να απατά εκτός από την σύζυγό του και τις δύο ερωμένες του, με… άλλες δύο, μία μελαχρινή και μία ξανθιά με εντυπωσιακά «προσόντα».
  • Εξωκοινοβουλευτικό υπουργό να συνομιλεί με αγαπημένη του, μια παρουσιάστρια της τηλεόρασης η οποία… τυχαίνει να είναι παντρεμένη!
  • Γοητευτική φιλοκυβερνητική μεγαλοδημοσιογράφος που μιλά με την… ερωμένη της και… «λιώνουν» τα καλώδια από την φλόγα.
  • Υπουργό που έχει παιδί με ξανθιά γυναίκα άλλου συναδέλφου του που ο δεύτερος δεν το ξέρει ότι το παιδί είναι του πρώτου και νομίζει ότι το παιδί είναι δικό του. Ο πρώτος καταγράφεται να δηλώνει την αγωνία του για το μέλλον του παιδιού!

Και είμαστε ακόμα στην αρχή…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Πως αλλοιώς θα κατάφερναν τα ακατόρθωτα, οι αόρατοι επιβουλεύοντες τον Ελληνισμόν!
    Μόνο με τέτοια ρεμάλια φυτευτά που τα κρατούσαν όχι μόνο από το λαιμό,.....αλλά....και δεν μπορούσαν να βλάλουν ούτε κιχ.
    Με αυτά που πρόκειται να βγούν στη φόρα, το σοκ που θα πάθουν πολλοί θα τους οδηγήσει στα φρενοκομεία.
    Στις προηγούμενες προεδρικές εκλογές του 2020 ψήφισαν νεκροί, δέντρα και σκυλιά ακόμη.
    Εδώ στις ενδιάμεσες πήγαν ένα βήμα πιο μπροστά.
    Ψήφησαν ακόμη νεκρους υποψήφιους και τους έκλεξαν.
    Για τέτοια ξουράφια μιλάμε.
    Πιάστηκαν στην φάκα οι αρουραίοι και τρέχουν να μπαλώσουν τα κουρέλια.
    Ο εξευτελισμός τους , άγγιξε το απόλυτο της σιχαμάρας.
    Καλά για τους "δημοκρατικούς" τι να πρωτοπεί κάποιος, απλά χάνει τα λόγια του.
    Αλλά για τα υπόλοιπα σκουπίδια γνωστά και μη, που έτρεξαν να φορτώσουν την δήθεν αποτυχία στον Τράμπ, χωρίς ίχνος ντροπής επάνω τους, που στο κάτω κάτω της γραφής δεν ηταν καν και υποψήφιος πουθενά και δεν χρωστούσε σε κανέναν τίποτα, και παρ΄ όλα αυτά κατάφερε να κοκκινίσει όλη την Αμερική, κάτι που δεν μπόρεσαν να το καταπιούν με τίποτα, ας τους ευχηθούμε καλά ξεμπερδέματα και ένα αίσιο τέλος.
    Τους κάθισε κόμπος στον λαιμό. Οι ίδιοι που τον πολεμάνε τώρα για 7 τουλάχιστον χρόνια και ο Τράμπ συνεχίζει να τους ξεβρακώνει και να τους αφαιρεί τον ύπνο τους ,
    Οι ίδιοι που τρέξανε να σπάσουν το MAGA κίνημα, με κάποιον που κολακεύεται από τους καλούς "πατριώτες" και που δεν τόχει σε τίποτα να "μαχερώνει" και τους ευεργέτες του.
    Τι γίνεται ρε παιδιά; Μεγάλος πόνος τους έπιασε όλους για τα μή "ικανοποιητικά" αποτελέσματα που ξημερωβραδυάζουν ένα μήνα πρίν τις εκλογές και γύρευε μέχρι πότε θα μετράνε ακόμη "ψηφοδέλτια" και μετά απ' αυτές. Που ξανακούστηκε αυτό το αίσχος στην Ιστορία!
    Αλήθεια πίστεψε κανείς ότι όλοι αυτοί οι ορκισμένοι στο USA Incorporated που επίσημα παρέδωσαν το 1933 τα πάντα στους κλεπταπαδόχους μαζί και τον λαό ως περουσιακά στοιχεία (κυρήσσοντας τον και επίσημα ως εχθρό της Κυβέρνησης), τους ενδιαφέρει η νίκη των Ρεπουμπλικάνων η των δημοκρατών;
    Βγήκε κανένας απ αυτούς να διαμαρτυρηθεί γιά τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών;
    ¨Οχι βέβαια γιατί ο καυμός τους ήταν πάντα πως να ξεφορτωθούν τον Τράμπ, την ίδια στιγμή που τους κουβαλούσε στην πλάτη του να τους περάσει απέναντι από το ποτάμι κι αυτοί στο μυαλό τους ετοίμαζαν τον "καλλίτερο" ομοιόν τους και στα μέτρα τους.
    Και τον βρήκανε τον κατάλληλο για να νικά τους "δημοκράτες", στην ίδια Πολιτεία εκεί που ο Ζελένσκι έχει την επαυλίν του με το οικόπεδο μαζί αξίας των 34ων εκατομμυρίων. Φιλοξενεί κι άλλους ολιγάρχες "ουκρανούς" η Πολιτεία του "ανερχόμενου αστέρα". Για γέλια η για κλάματα;
    Tους τελείωσαν τα χαρτιά απ' ότι φαίνεται και το γνωρίζουν το τι τους περιμένει.
    Το λυπηρό ομως είναι ότι ο πολυς κόσμος διαθέτει την μνήμη των περιστεριών.
    Λες και δεν συνέβη τίποτα , άλλη μια εκλογική αναμέτρηση που όλα κύλησαν ομαλά όπως κι όλες.
    Δείτε και φρίξτε.

    https://ugetube.com/watch/situation-update-111022-massive-voter-fraud-military-takeover-imminent_Cu5jNRbUPS7ILij.html

    Καλή Δύναμη.
    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις