ΓΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ...Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΕΡΝΕΙ....!!!

 

Δημοσιογράφοι στη Βραζιλία και την Αργεντινή

κατέρρευσαν κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής.

Η ρεπόρτερ Vanessa Medeiros από το TV Tribuna, το οποίο είναι θυγατρική της Rede Globo και βρίσκεται στην ακτή του Σάο Πάολο της Βραζιλίας, λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης.

Πριν πέσει, η Βανέσα είπε μάλιστα ότι αισθανόταν άσχημα: "Με αυτούς τους τρεις άνδρες, κατασχέθηκαν δύο σακίδια με ναρκωτικά... Αυτός ο άνδρας που συνελήφθη, που θα συλληφθεί και βρίσκεται στο νοσοκομείο... Συγγνώμη, παιδιά, δεν αισθάνομαι καλά. καλά", είπε δευτερόλεπτα πριν καταρρεύσει.

"Αμέσως, η Vanessa Medeiros διασώθηκε από τον δημοσιογράφο Fernando Skillo. Ο ίδιος δήλωσε στο G1 ότι σύντομα πέταξε την κάμερα για να βοηθήσει τη συνάδελφό του, η οποία, σύμφωνα με τον Skillo, δεν χτύπησε ποτέ στο έδαφος", ανέφερε το Ofuxico.

"Είναι καλά. Ανέκαμψε. Θα πάω τη Βανέσα στο Unimed για να δω πώς είναι η πίεσή της. Δεν χτύπησε καν στο έδαφος. Όταν οι πληροφορίες "έτρεξαν" από το κεφάλι της, δεν έκανα τίποτα, αλλά όταν έβαλε το χέρι της στο πρόσωπό της, "έφυγα" από την πλευρά της κάμερας και την κράτησα κοντά στον τοίχο. Λιποθύμησε κιόλας, αλλά επανήλθε", δήλωσε ο εικονολήπτης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΑΝΤΕ ΡΕ! ΠΡΟΔΟΣΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΑΤΙΑΝΕ ΚΛΠ ΣΥΓΓΕΝΕΊΣ...

    ΑΡΓΟΎΝ ΜΑΝΙΤΣΑΜ



    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις