Τα Λευκα Καπελα σε αναταραχη

 

Έχει ξαναγίνει, και συμβαίνει ξανά.


Ένα άλλο χάσμα άνοιξε μεταξύ των ηγετών των Λευκών Καπέλων που υποστηρίζουν τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τζ. Τραμπ και εκείνων που λένε ότι ο χρόνος του Τραμπ έχει τελειώσει και ότι ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντης αντιπροσωπεύει πλέον το μέλλον του αμερικανικού συντηρητισμού. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι αξιωματικοί υπό τις διαταγές του στρατηγού Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ έχουν επανειλημμένα προβληματιστεί για το ποιον να υποστηρίξουν, με τους μισούς να ειναι απογοητευμενοι για την ακλόνητη υποστήριξη του στρατηγού στον Τραμπ. Και την περασμένη εβδομάδα τρεις υψηλόβαθμοι απο Λευκα Καπέλα αυτομόλησαν στο Deep State μετά το ενδιάμεσο κλέψιμο.

«Η ηττοπάθεια είναι στον αέρα. Υπάρχουν κάποιοι ανάμεσά μας που αισθάνονται ότι το Deep State είναι αήττητο, ότι έχουμε εμπλακεί σε έναν πόλεμο που δεν μπορεί να κερδηθει, ότι δεν έχουμε το ανθρώπινο δυναμικό να επηρεάσουμε την αλλαγή, έτσι πηδούν από το πλοίο και κολυμπούν σε αυτό που πιστεύουν ότι θα είναι το νικήτρια ομάδα. Αυτό είναι αντίθετο από αυτό που είδαμε πριν από δύο χρόνια, μετά την κλοπή του 2020, όταν αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί στο διοικητικό συμβούλιο καλούσαν τον στρατηγό Μπέργκερ και έλεγαν "πάρε με σε αυτόν τον αγώνα". Είναι προβληματικό", ειπε μια πηγή απο το γραφειο στο στρατηγό Berger

Είπε επίσης ότι η έλλειψη πολιτικής υποστήριξης έχει θέσει αμφιβολίες για το εάν τα Λευκα Καπελα μπορούν να αποκαταστήσουν την τάξη στη Δημοκρατία.

«Το 2021 είχαμε μια συμβιωτική σχέση με πολλούς συντηρητικούς νομοθέτες. Αν και δεν μας επευφημούσαν ανοιχτά, μας βοήθησαν στο παρασκηνιο. Αυτή η υποστήριξη έχει μειωθεί σημαντικά, καθώς φαίνεται να φοβούνται ότι η συνεργασία μαζί μας θα καταστρέψει την πολιτική τους σταδιοδρομία. Και το ξαφνικό μίσος των συντηρητικών μέσων ενημέρωσης για τον Τραμπ δεν βοηθά την υπόθεση του στρατηγού Μπέργκερ», είπε η πηγή μας.

Είπε ότι η καρικατούρα της New York Post με τον Ντόναλντ Τραμπ ως Χάμπτι Ντάμπτι να κάθεται σε έναν τοίχο εξόργισε τον στρατηγό Μπέργκερ, αλλά προκάλεσε χαμογελα σε καποια απο τα Λευκα Καπελα που θεωρούν τον Τραμπ «χαλασμένο εμπορευμα». Ακόμη και το Newsmax φαίνεται να στράφηκε στον Τραμπ: Όταν ο σύμμαχος του Τραμπ, Μάικ Λίντελ βγήκε στον αέρα για να παρουσιάσει στοιχεία για εκλογική νοθεία, ο παρουσιαστής του Newsmax Τζον Ιανταρόλα τον φίμωσε, λέγοντας ότι ούτε αυτός ούτε το Newsmax μπόρεσαν να επαληθεύσουν τους ισχυρισμούς για ενδιάμεση εκλογική νοθεία.

«Δεν ξέρουμε τι θα τους έδινε ο Λίντελ γιατί δεν του επέτρεψαν να μιλήσει. Αλλά όταν έχουμε αποδείξεις απάτης, τις μοιραζόμαστε με συντηρητικά μέσα ενημέρωσης και χωρίς εξαίρεση, αρνούνται να το μεταδώσουν, επειδή είναι τρομοκρατημένοι από την FCC. Υπάρχει άμεση συσχέτιση μεταξύ του κινηματος των Λευκών Καπέλων και στο Ρεπουμπλικανικό κόμμα», εξήγησε η πηγή μας.

Ο διχασμός, πρόσθεσε, έχει ενισχυθεί από τις επανειλημμένες επιθέσεις του Τραμπ στους κυβερνήτες DeSantis και Youngkin, που θεωρούνται και οι δύο ως πιθανοί αντίπαλοι στις προκριματικές εκλογές του 2024.

«Γνωρίζουμε ότι ο Τραμπ είναι ειλικρινής και έχει ιστορικό να δίνει στους αντιπάλους υποτιμητικά παρατσούκλια. Στο παρελθόν λειτούργησε προς όφελός του, αλλά η αίσθηση αυτή τη στιγμή είναι ότι τα απρόσεκτα χτυπήματά του κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό. Ο στρατηγός Μπέργκερ του ζήτησε μάλιστα να μειώσει τους τόνους της ρητορικής, αλλά ο Τραμπ είναι Τραμπ. Θα κάνει αυτό που πρόκειται να κάνει. Δυστυχώς, η ειλικρίνεια του Τραμπ, ελλείψει καλύτερης λέξης, έκανε καποιους απο τους ανθρώπους στις τάξεις μας να πιστέψουν ότι είναι στο Deep State και προσπαθεί να καταρρεύσει το κίνημα», είπε η πηγή μας.

Όμως, ο στρατηγός Μπέργκερ, πρόσθεσε, υπενθυμίζει συνεχώς στους υφισταμένους του ότι ήταν ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ που, πριν φύγει από την Ουάσιγκτον τον Ιανουάριο του 2021, επικαλέστηκε τον Νόμο περί Εξέγερσης του 1807 που επέτρεπε στον στρατό των ΗΠΑ να στοχεύσει, να συλλάβει, να κρατήσει και να εκτελέσει Deep Staters των οποίων οι προδοτικές ενέργειες αποδυνάμωσαν το έθνος.
 

 Ο Μπέργκερ αγωνίζεται για να επαναφέρει την ενότητα στα Λευκα Καπελα. Η κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι ταραχώδης. Εξακολουθούμε να αξιολογούμε το βάθος της εκλογικής νοθείας, η οποία φαίνεται ευρέως διαδεδομένη. Χρειαζόμαστε συνοχή για να νικήσουμε μια για πάντα το Deep State», είπε κλείνοντας.

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Τα λευκά καπέλα άρχισαν να μην είναι και τόσο λευκά πια. Θέλουν ξεβγαλμα με χλωρίνη για να ξανά γίνουν λευκά...
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΗΣ ΣΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ . ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΕΘΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις