Πυροβολισμοί και συμπλοκη στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ

 

Ενώ οι περισσότεροι Αμερικανοί

κάθονταν κολλημένοι σε τηλεοράσεις και ηλεκτρονικές συσκευές το βράδυ της 8ης Νοεμβρίου, μια τρομερή συμπλοκή μεταξύ Αμερικανών πεζοναυτών αφιερωμένη στην αποκατάσταση της τάξης στη Δημοκρατία και ομοσπονδιακούς πράκτορες πιστούς στο εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν έλαβε χώρα στα κεντρικά γραφεία της Federal Reserve στην Ουάσιγκτον DC. με τους Πεζοναύτες να υφίστανται μια συντριπτική ήττα.
Παρόλο που η ιστοσελιδα δεν χαίρεται να επισημαίνει τις απώλειες των Λευκων Καπελων, έχουμε την υποχρέωση να τις αναφέρουμε, όπως κάνουμε και τους θριάμβους τους.

Το πρωί της 8ης Νοεμβρίου, ο στρατηγός Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ εδωσε πρασινο φως σε μια επιχείρηση για την κατάληψη του ελέγχου της Ομοσπονδιακής Τράπεζας, αφού έμαθε ότι το εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν βρισκόταν σε διαδικασία ενίσχυσης της ασφάλειας του κτιρίου με έναν περιμετρικό τοίχο ύψους 10' για να αποτρέψει τον έξω κόσμο. από την ανακάλυψη ότι οι εγκληματίες μέσα έκοβαν δισεκατομμύρια και δισεκατομμύρια δολάρια—νόμισμα fiat χωρίς χρυσό—προορισμένο να φτάσουν στα χέρια του Ουκρανού προέδρου Volodymyr Zelenskyy.

Πηγές από το γραφείο του στρατηγού Μπέργκερ είπαν ότι ο στρατηγός μίλησε τόσο με τον Πρόεδρο Τραμπ όσο και με τους συμβούλους του Τραμπ προτού δεσμευτεί για την επιδρομή. Η συναίνεση, πρόσθεσε, ήταν ότι η Fed θα ήταν σκοτεινή και ως επί το πλείστον άδεια λόγω της ημέρας των εκλογών, με μόνο μια μικρή ομάδα υπαλλήλων του δημοσίου να φρουρούν την 6όροφη, χαλύβδινη κατασκευή δοκών.

Ο στρατηγός Berger, πρόσθεσαν πηγές, επέλεξε δύο διμοιρίες Marine Scout-Sniper που αποτελούνταν από 24 άνδρες για να εκπληρώσουν την αποστολή, οι στόχοι της οποίας περιελάμβαναν την επιτήρηση του κτιρίου, την εξάλειψη ή την υποταγή της αντίπαραθεσης και την καταστροφή των μηχανών χαρακτικής και εκτύπωσης. Οι Πεζοναύτες έφτασαν στη Fed περίπου στη 1:00 π.μ. εκμεταλλεύτηκαν ένα κενό στον τοίχο που ήταν ακόμη υπό κατασκευή. Ενώ οι ελεύθεροι σκοπευτές έδιναν επιτήρηση, οι άλλοι πεζοναύτες πλησίασαν κρυφά τις μπροστινές πόρτες - τότε εγινε η κόλαση.

Οι πόρτες άνοιξαν και οι οικονομικοί πράκτορες εξοπλισμένοι με NVG και οπλισμένοι με αυτόματα τουφέκια εξαπέλυσαν μια φάλαγγα από σφαίρες στους πεζοναύτες, χτυπώντας και σκοτώνοντας τέσσερις πεζοναύτες καθώς προσπαθούσαν να ορμήσουν τις πόρτες. Οι ελεύθεροι σκοπευτές των Πεζοναυτών απάντησαν στα πυρά και κατέρριψαν τρεις πράκτορες του θησαυροφυλακίου, ενώ οι πεζοναύτες στην αυλή έκαναν πισω για κάλυψη και πυροβόλησαν στην πόρτα με τα δικά τους τουφέκια M27. Τρεις ακόμη πεζοναύτες χτυπήθηκαν καθώς κινήθηκαν για να πλαισιώσουν τις πόρτες και στη συνέχεια ελεύθεροι σκοπευτές της IRS εμφανίστηκαν στα παράθυρα του ανώτερου επιπέδου, ριχνοντας πυροβολισμούς προς τη γενική κατεύθυνση των τμημάτων ελεύθερου σκοπευτών Πεζοναυτών. Ένας ελεύθερος σκοπευτής της IRS εφαγε ένα πυροβολισμό στο κεφάλι και έπεσε, αλλά οι πεζοναύτες συνειδητοποίησαν γρήγορα ότι ήταν υπεροπλισμένοι καθώς οι προβολείς φώτιζαν το εξωτερικό και μια φωνή αντηχούσε: «Περπατήσατε σε μια παγίδα και είστε καλυμμένοι σε μια υπερυψωμένη θέση. Αφήστε τα όπλα σας και παραδοθείτε. Σας έχουμε περικυκλωσει και ειμαστε 20 προς 1."

Οι Πεζοναύτες ξεκίνησαν μια τακτική υποχώρηση, ρίχνοντας κατασταλτικά πυρά καθώς αποσύρονταν δύο-δύο μέσα από το κενό στον τοίχο από όπου ήρθαν. Οι ελεύθεροι σκοπευτές των Πεζοναυτών τρύπησαν στα παράθυρα και την πόρτα, ενώ οι άνδρες στο έδαφος απέφυγαν μια καταιγιδα πυροβολισμών. Ένας άλλος πεζοναύτης τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της εξόδου και οι υπόλοιποι πεζοναύτες διέφυγαν αβλαβείς.

«Αυτή ήταν μια απώλεια», είπε αργότερα  μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Μπέργκερ. «Προφανώς ήξεραν ότι ερχόμασταν. δεν ξέρουμε πώς. Αυτό το μέρος τυπώνει χρήματα και τα στέλνει στο εξωτερικό. Σκοπεύαμε να το σταματήσουμε. Τα πράγματα είναι χειρότερα τώρα, αλλά θα βρούμε τον τρόπο». 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις