ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 16/11/22


Όπως αναφέραμε τις προηγούμενες ημέρες, ο πρόεδρος Τραμπ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του 2024. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και κείμενο
 
>Στην έναρξη της εκδήλωσης ο εκφωνητής ανακοίνωσε: «Κυρίες και κύριοι υποδεχτείτε τον ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ των Ηνωμένων Πολιτειών».
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 00:02 LIVE PALM BEACH, PRESIDENT TRUMP MAKES SPECIAL ANNOUNCEMENT TEXT TRUMP 88022 Στην έναρξη της εκδήλωσης o εκφωνητής ανακοίνωσε: <<Κυρίες και κύριοι υποδεχτείτε τον ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ των Ηνωμένων Πολιτειών>> QuantumLig... 7:51AM"
 
>Πολύ ήσυχος με χαμηλούς τόνους στην ομιλία του, έκανε μία ανάλυση της πολιτικής κατάστασης στις ΗΠΑ και τον πλανήτη, χωρίς να μιλήσει για νοθεία, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του. Αυτό που κρατώ ως πολύ σημαντικό είναι πως στην ομιλία του ανέφερε πως [τώρα ξεκινά η δύσκολη περίοδος για τις ΗΠΑ (ΣΧΟΛΙΟ: ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ/ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΑΓΟΡΑ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ) , τονίζοντας πως ακόμα και αυτοί που ψήφισαν δημοκρατικούς αυτή τη φορά θα νιώσουν πολύ μεγάλο πόνο στο επόμενο διάστημα, δηλαδή την επόμενη διετία. Οριακά πριν την ομιλία του, ανακοινώθηκε πως οι Ρεπουμπλικάνοι κέρδισαν την Βουλή κάνοντας τον Τραμπ να ανακοινώσει πως Πελόζι τέλος, πήγε ταξίδι! Απολύεται! 
 
>Η πιο εύστοχη επισήμανση του προέδρου Τραμπ ήταν η υποκρισία του συστήματος της καμπάλ, η οποία ανησυχεί αν "ανέβει μία ίντσα η στάθμη της θάλασσας τα επόμενα 300 χρόνια" και δεν ανησυχούν που μιλούν για πυρηνικό πόλεμο και πυρηνικά με τόσο ευκολία, καθώς ένα τέτοιο γεγονός θα κατέστρεφε τον πλανήτη ολοκληρωτικά και κανείς από αυτούς δεν φαίνεται να νοιάζεται για αυτό, παρά αν θα ανέβει η στάθμη της θάλασσας!!! ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΣ!!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 QuantumLight1111 πρόεδρος Τραμπ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά... Η πιο εύστοχη επισήμανση του προέδρου Τραμπ ήταν η υποκρισία του συστήματος της καμπάλ, η οποία ανησυχεί αν "ανέβει μία ίντσα η στάθμη της θάλασσας τα επόμενα 300 χρόνια" και δεν ανησυχούν που μιλούν για πυρηνικό πόλεμο και πυρηνικά με τόσο ευκολία, καθώς ένα τέτοιο γεγονός θα κατέστρεφε τον πλανήτη ολοκληρωτικά και κανείς από αυτούς δεν φαίνεται να νοιάζετα για αυτό, παρά αν θα ανέβει η στάθμη της θάλασσας!!! ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΣ!!! 5 64 QuantumLi..., 11:50 AM"
 
>Τέλος προειδοποίησε πως: «το ταξίδι μπροστά μας δεν θα είναι εύκολο. Όποιος πραγματικά επιδιώκει να τα βάλει με αυτό το στημένο και διεφθαρμένο σύστημα θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια καταιγίδα φωτιάς που μόνο λίγοι θα μπορούσαν να καταλάβουν»… «Θα μας εναντιωθούν από τις συνδυασμένες δυνάμεις του κατεστημένου, τα ΜΜΕ, οι παγκοσμιοποιητές, οι μαρξιστές ριζοσπάστες, εταιρείες, Η ΟΠΛΙΣΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, οι κολοσσιαίες πολιτικές μηχανές, το παλιρροϊκό κύμα του σκοτεινού χρήματος, το πιο επικίνδυνο τοπικό σύστημα λογοκρισίας, που έχει δημιουργηθεί ποτέ από άντρα ή γυναίκα, το πιο επικίνδυνο σύστημα που είχαμε ποτέ, θα μας επιτεθούν, θα μας δυσφημίσουν, θα μας κυνηγήσουν ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ, εγώ έχω ήδη, όπως πολλοί από άνθρωποι εδώ μέσα, αλλά δεν θα μας εκφοβίσουν, θα επιμείνουμε, θα σταθούμε όρθιοι στην καταιγίδα, θα προχωρήσουμε μπροστά στον χείμαρρο και θα νικήσουμε».
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>Αρκετός κόσμος, όπως συμβαίνει στις ημέρες μας, βάζοντας μπροστά το ΕΓΩ του, θύμωσε με την διαδικασία, επειδή δεν εξελίχθηκαν τα πράγματα με τον τρόπο που επιθυμούσαν οι ίδιοι ή με τον τρόπο που επιθυμούσαν πολλοί truthers (ο οποίο όλοι είναι χρήσιμοι σε αυτό τον πόλεμο). Είναι λίγο ανόητο στον παγκόσμιο πόλεμο που βιώνει η ανθρωπότητα, με τον μεγαλύτερο εχθρό της, να επιθυμεί ο καθένας να δοθεί το τέλος που θεωρεί σωστό. Προσωπικά, όπως ανέφερα προχθές, δεν είμαι εδώ για να πείσω κανένα. Κανένας άλλωστε δεν μπορεί να πειστεί αν δεν πιστέψει μέσα σου πως από τότε που ο Τραμπ ξεκίνησε αυτό το κίνημα, ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ. Όποιος λοιπόν αμφιβάλλει, καλή του συνέχεια! Όπως και να έχει, τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτό που έρχεται, και τότε θα μετρηθούν όλοι.
 
>Κλείνοντας με το γεγονός της ανακοίνωσης του προέδρου Τραμπ, θα αναφέρω μια πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυση ενός πατριώτη, την οποία ανέβασε ο Λιν Γουντ, την οποία προσυπογράφω: «Ο πρόεδρος Τραμπ φαινόταν διαφορετικός απόψε. Φαινόταν χαλαρός, δεν μίλησε για την απάτη στις ενδιάμεσες εκλογές… είναι σχεδόν σαν να ξέρει ότι όλα είναι υπό έλεγχο και η τελευταία κλοπή ήταν άσχετη. Νομίζω ότι αυτός μπορεί να είναι ο λόγος που μερικοί άνθρωποι έχουν την ιδέα ότι έχει εγκαταλείψει. Αλλά γιατί να σκεφτεί να θέσει υποψηφιότητα στις επόμενες προεδρικές εκλογές, όταν γνωρίζει το επίπεδο νοθείας που υπάρχει εκεί έξω που κλέβει τις ψήφους μας… ω, περιμένετε! Ίσως, απλώς ίσως, ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε, κάτι που δεν μπορεί ακόμα να μας πει; Εμπιστευτείτε το σχέδιο! Εμπιστευτείτε τον Θεό και δεν μπορούμε να αποτύχουμε, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Πάρα πολλοί άνθρωποι είναι έτοιμοι να τα παρατήσουν. Δεν είμαι από αυτούς τους ανθρώπους! Καληνύχτα Λιν, και ο Θεός να σε ευλογεί πλουσιοπάροχα!».
 
>>Το δεύτερο σημαντικό θέμα της χθεσινής ημέρας ήταν η πτώση ενός τμήματος ενός ουκρανικού αντιαεροπορικού πυραύλου επάνω σε μια αποθήκη και ένα τρακτέρ καμιά 50αρία χλμ μέσα στην Πολωνία… το τι θέατρο παίχτηκε μετά δεν περιγράφεται! Να βγαίνουν οι Πολωνοί (που κάνουν τους νταήδες με τις αμερικανικές πλάτες) και να κάνουν έκτακτα υπ. Συμβούλια, το ΝΑΤΟ να ανακοινώνει συνεδριάσεις (καφεδάκι με παξιμαδάκι όπως στα μνημόσυνα), χώρες της ΕΕ, η ΕΕ, ΜΜΕ[ξαπάτησης] (ειδικά τα Βρετανικά) και να δηλώνουν πως η Ρωσία έριξε τον πύραυλο και να επικαλεστεί το ΝΑΤΟ το άρθρο 4, το 5, το 15 και το λουρί της μάνας… Ενδεικτικές είναι οι φωτογραφίες της κομπανίας των μαριονετών της καμπάλ στην Ινδονησία… όλοι σαν να είχαν κηδεία!!!
 
Επειδή μας ζάλισαν τις τελευταίες ώρες και για να τελειώνει η γελοιότητα, το ΝΑΤΟ θα κάνει αυτό, θα κάνει εκείνο, συναντήθηκαν οι G7, κτλ κτλ για να κάνουν τι δηλαδή, εκτός από κανένα καφεδάκι και καλό γεύμα; ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΠΥΡΑΥΛΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΕΝΑ ΤΡΑΚΤΕΡ, ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΚΑΜΙΑ 200-ΑΡΙΑ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗ ΠΟΛΩΝΙΑ. [ΑΚΟΜΑ] ΚΑΙ ΤΟΤΕ... ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ/ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ... ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΑΛΛΟΙ, ΙΣΠΑΝΟΙ, ΙΤΑΛΟΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ; ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και κείμενο
 
Κατουρημένοι όλοι ήταν και παρακαλούσαν μην είναι ρωσικός ο πύραυλος, γιατί θα έκαναν μια υπέροχη γαργάρα! Για να δειχθεί η αλήθεια του πράγματος, το Bloomberg, επικαλούμενο Γάλλο αξιωματούχο, γράφει ότι το άρθρο 5 του Χάρτη του ΝΑΤΟ δεν θα είχε ενεργοποιηθεί αυτόματα ακόμη και αν είχε αποδειχθεί ότι η Ρωσία βρισκόταν πίσω από το περιστατικό με τον πύραυλο. Το Bloomberg σημειώνει ότι κανείς δεν επιθυμεί κλιμάκωση της κατάστασης με τη Μόσχα… ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded trom Insider Paper BREAKING: NATO holds emergency talks on Poland missile blast: diplomats More: https://cutt.ly/2MEYJ27 Follow @insiderpaper QuantumLi. QuantumLight1111 GIF 68 QuantumLi..., 11:43AM AM"
 
>>Το πανηγυράκι τελείωσε με τον Μπάιντεν να λέει στους εταίρους του ΝΑΤΟ και τους G7 ότι η έκρηξη στην Πολωνία ήταν αποτέλεσμα της εκτροπής του ουκρανικού συστήματος αεράμυνας, κάνοντας ΝΑΤΟικά κέντρα και την ομάδα Ζελένσκι να πέφτουν στα πατώματα! 
 
>>Συμπέρασμα: οι ουκρανοί με κάποια γνωστά κέντρα του ΒΚ, βλέποντας πως το τέλος πλησιάζει απειλητικά, προσπάθησαν να δημιουργήσουν συνθήκες 3ου παγκοσμίου πολέμου, αλλά απέτυχαν… ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ [ΘΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ]. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΥΧΑΙΑ Ο ΠΕΤΡΕΟΥΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ [ΕΚΤΟΣ ΝΑΤΟ] ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΝΑΤΟ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙ! ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ, ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, άτομα που στέκονται, άτομα που κάθονται και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Aquila Biden holds a show of strength in Bali following the Russian Missile strike on Poland. 80 QuantumLi... 10:20AM QuantumLight1111 Οι μαριονέτες της Καμπάλ μαζεμένες πολύ σφιγμένους τους βλέπω 3"
 
>>Πάντως σε αμήχανες δηλώσεις ο ΓΓ του ΝΑΤΟ και άλλα διακκριμένα μέλη του ΒΚ αναφέρουν πως ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΡΙΞΕ ΤΟΝ ΠΥΡΑΥΛΟ, ΦΤΑΙΕΙ Η ΡΩΣΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ!!! ΤΟΤΕ ΕΜΠΡΟΣ! ΑΡΘΡΟ 5!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from AZgeopolitics Bloomberg,citing a French official,write that Article 5 of the ΝΑΤΟ Charter would not have been automatically triggered even f it had been proven that Russia was behind the missile incident Bloomberg notes that no one wants an escalation of the situation with Moscow 70 QuantumLi..., 11:13AM QuantumLight1111 ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ; ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ AN ΘΕΛΗΣΟΥΝ NA ΚΛΙΜΑΚΩΣΟΥΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ <<ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ>>! 2 1 72QuantumLi...,11:15AM 72 QuantumLi..., 11:15AM"
 
>>Σαν συνέπεια των παραπάνω, Ουκρανία, ΒΚ, ξέπλυμα χρήματος, νίκη Τραμπ και Ρεπουμπλικάνων στην βουλή, η Marjorie Greene ζητά έλεγχο όλης της βοήθειας και της χρηματοδότησης των ΗΠΑ προς την Ουκρανία… ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ… ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΑ!
 
>>Πριν προσθέσω παρακάτω νέες πληροφορίες του αγαπητού Q The Storm Rider, και όπως αναφέραμε τις προηγούμενες ημέρες, πως η ιστορία της FTX μόλις ξεκινά και θα προκαλέσει ντόμινο στην αγορά των κρυπτονομισμάτων και της αγοράς γενικότερα, πριν από λίγο, ο δανειστικός βραχίονας της επενδυτικής τράπεζας κρυπτονομισμάτων Genesis Global Trading αναστέλλει προσωρινά τις ρευστοποιήσεις και τη δημιουργία νέων δανείων στον απόηχο της κατάρρευσης της FTX, ανέφερε ο προσωρινός διευθύνων σύμβουλος Derar Islim στους πελάτες σε τηλεφώνημα την Τετάρτη. Η μονάδα, γνωστή ως Genesis Global Capital, εξυπηρετεί μια θεσμική βάση πελατών και είχε συνολικά ενεργά δάνεια 2,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο τέλος του τρίτου τριμήνου του 2022, σύμφωνα με τον ιστότοπο της εταιρείας… ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΑ!!!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Disclose.tv JUST IN Genesis' crypto lending unit halts withdrawals. of-ftx collapse/ / @disclosetv CoinDesk Genesis Crypto-Lending Unit Is Halting Customer Withdrawals in Wake of FTX Collapse The unit, known as Genesis Global Capital, serves an institutional client base and had $2.8 billion in total active Genesis QuantumLig... 3:44PM Quan ght1111 NTOMINO ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΚΡΥΠΤΟΝΙΜΙΣΜΑΤΩΝ... ΚΑΙ ΕΧΕΙΣΥΝΕΧΕΙΑ.. 58 QuantumLig."
 
>> Q The Storm Rider
[ ΝΤΑΒΟΣ]+[ΜΠΑΙΝΤΕΝ]+[ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ]+[ΟΥΚΡΑΝΙΑ]+
[Παγκόσμιες επιχειρήσεις ξεπλύματος χρήματος]
[Μαύρα κρυπτονιμίσματα]+>>>[ΡΟΚΦΕΛΕΡ]
Με τις παγκόσμιες επιχειρήσεις ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ να προχωρούν σταθερά, ΟΗΕ και το ΝΑΤΟ σε μια απίστευτη ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ και τα έθνη της ΕΕ στρέφονται το ένα στο άλλο και στους ηγέτες τους, .. Είναι σοφό να πούμε ότι η ΓΕΡΜΑΝΙΑ έχει γυρίσει (στα BRICS). Η Τουρκία έχει γυρίσει (στα BRICS). Η Ιταλία έχει γυρίσει και οι μισές χώρες της ΕΕ έχουν διπλασιάσει το σημαντικό εμπόριο από τη Ρωσία...... Καθώς οι χώρες της ΕΕ αρχίζουν να απομακρύνονται από την ΟΥΚΡΑΝΙΑ, η υποστήριξη των ΗΠΑ είναι η κύρια πηγή χρηματοδότησης του πολέμου της Ουκρανίας…
_τώρα η προσοχή των Στρατιωτικών μυστικών υπηρεσιών έχουν στραφεί στις εκλογές των ΗΠΑ και σε ένα από τα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ σκάνδαλα που έχουν χτυπήσει τις ΗΠΑ/τον κόσμο, καθώς η διαφθορά με το σκάνδαλο FTX συγκλονίζει το ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΝΤΑΒΟΣ... ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΙΚ. ΦΟΡΟΥΜ, ΡΟΚΦΕΛΕΡ που ελέγχουν τα συμφέροντα των ΗΠΑ., τα χρήματα, τις Εκλογές και της ατζέντα του ΒΚ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
_Διευθύνων Σύμβουλος της [FTX] Sam Bankman-Fried (SBF)
Ο ντροπιασμένος ιδρυτής της FTX, Bankman-Fried, φέρεται να χρησιμοποίησε δισεκατομμύρια σε κεφάλαια πελατών για συναλλαγές, μοχλεύοντας την εταιρεία (ενώ χρηματοδοτούσε τους Δημοκρατικούς)
> (SBF) ήταν ο δεύτερος μεγαλύτερος δωρητής του ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ μετά τον ΣΟΡΟΣ.
 
 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
 
>Μόνο μέρες μετά το χρίσμα Μπάιντεν για την προεδρία, ξεκίνησε η εταιρεία FTX.
>H FTX ήταν μια επιχείρηση ξεπλύματος βρώμικου χρήματος από τα κονδύλια των Δημοκρατικών που βοήθησε τους Δημοκρατικούς να κερδίσουν τις ενδιάμεσες εκλογές (πέρα από την προφανή νοθεία, το γέμισμα και τη συλλογή ψηφοδελτίων).
>ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ που πήγαν στον Πόλεμο της Ουκρανίας συνδέονται με χώρες της ΕΕ που χρησιμοποιούσαν την FTX για τις επιχειρήσεις ξεπλύματος βρώμικου χρήματος. (ΣΧΟΛΙΟ: ΘΥΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΕ ΕΦΑΡΜΟΖΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΘΟΔΟ!!)
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>Από τις άμεσες συνδέσεις του SBF με τους ΚΛΙΝΤΟΝ, ΟΙΚ. ΦΟΡΜΟΥΜ και με την υποστήριξη των θυγατρικών εταιρειών των ΡΟΚΦΕΛΕΡ έως τον Μάρτιο, η ουκρανική κυβέρνηση δημιούργησε έναν ιστότοπο δωρεών κρυπτονομισμάτων, επιτρέποντας στο Κίεβο να μετατρέψει τις εισφορές ψηφιακού χρήματος σε χρηματικά ποσά που θα καταθέτονται στην Εθνική Τράπεζα της Ουκρανίας. Η κυβέρνηση της Ουκρανίας διατήρησε έναν στόχο 200 εκατομμυρίων δολαρίων. Μέχρι τον Οκτώβριο, είχε συγκεντρώσει περισσότερα από 60 εκατομμύρια δολάρια.
Τα συνεισφερόμενα κεφάλαια έχουν χρησιμοποιηθεί για την αγορά όλων των απαραίτητων για την πολεμική προσπάθεια, όπως ψηφιακά όπλα, ιατρικές προμήθειες, συσσίτια, καύσιμα, στρατιωτικά ρούχα και άλλα κρίσιμα αντικείμενα.
Η πρωτοβουλία, γνωστή ως «Βοήθεια για την Ουκρανία», συγκέντρωσε την υποστήριξη της FTX
🔥 Υπάρχουν τόσες πολλές συνδέσεις ξεπλύματος χρήματος από τις ΗΠΑ στην ΕΕ προς ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, σε Παγκόσμιες τράπεζες σε θυγατρικές εταιρείες των ΡΟΚΦΕΛΕΡ......////
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
________
>]ΠΗΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ: Τα λευκά καπέλα γνώριζαν ότι το FTX ήταν πιόνι ♟️ σκακιστική κίνηση ( Θυσία) από το ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ [ΒΚ] και αυτή η κίνηση προοριζόταν για ΑΡΓΟΤΕΡΑ ////
_ Ο λόγος που το [ΒΚ], ΡΟΚΦΕΛΕΡ θέλησαν να θυσιάσουν την FTX, ήταν για να φέρουν τον ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ των κρυπτονομισμάτων.
( ΛΗΣΤΕΨΤΕ ΤΟΥΣ και καταστρέψτε όλα τα κρυπτονομίσματα...... Τα μισά κρυπτονομίσματα είναι η πραγματική απειλή για το κεντρικό τραπεζικό σύστημα και τα μισά για την πτώση του FIAT νομίσματος////
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης ήθελε να θυσιάσει το FTX μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και να δείξει στον κόσμο πόσο διεφθαρμένα είναι τα κρυπτονομίσματα και να εισαγάγει νέους νόμους (απολυταρχικός έλεγχος) στις αγορές κρυπτονομισμάτων των ΗΠΑ > ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ στόχος ήταν οι επιχειρήσεις επενδύσεων σε κρυπτονομίσματα του ΜΑΣΚ >
_Ο ΜΟΧΑΜΜΕΝΤ ΜΠΙΝ ΣΑΛΜΑΝ κατέχει εκατοντάδες ΔΙΣ. εντός των ίδιων ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ με θυγατρικές εταιρείες και μυστικούς επενδυτές.
Η Πραγματική ΑΛΗΘΕΙΑ είναι....... ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ FTX ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ( ΤΟΥ [ΒΚ] ) ΣΧΕΔΙΟ 2023.<
ΘΕΩΡΙΑ ΠΑΓΝΙΩΝ
Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ
ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
=============================================
Όχι _ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟ [] ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ []<
>Στην αρχή του έτους είχα δηλώσει, αλλά και μερικά άλλα κανάλια> ότι η ΡΩΣΙΑ θα καταλάμβανε την Ανατολική Ουκρανία και θα επιτευχθεί ειρηνευτική διευθέτηση, καθώς η κεντρική ΟΥΚΡΑΝΙΑ θα ανήκε στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ.////
/Την περασμένη εβδομάδα έδωσα λεπτομέρειες ότι το καθεστώς Μπάιντεν βρισκόταν σε συνομιλίες κεκλεισμένων των θυρών με τη Ρωσία για την επίτευξη συμφωνίας για να σταματήσει ο πόλεμος..... Και μιλάμε για παραμονή χρημάτων από τις ΗΠΑ στη ΡΩΣΙΑ....
(Τώρα και οι δύο αυτοί παράγοντες είναι στα δημόσια μέσα ενημέρωσης).......
Επιστρέφοντας στο πρώτο θέμα, η ΡΩΣΙΑ οπισθοχώρησε πίσω από τον ποταμό Δνείπερο που χωρίζει την ΟΥΚΡΑΝΙΑ... Και διεκδίκησε την ανατολική περιοχή. > Την περασμένη εβδομάδα ο γερμανός καγκελάριος Σολτζ επισκέφθηκε την Κίνα και του δόθηκε καταφατική επιβεβαίωση ότι εάν η ΓΕΡΜΑΝΙΑ προσχωρούσε στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ Ρωσίας ΚΙΝΑΣ, Ινδίας, Σαουδικής Α. > οι Ρωσικές ΔΥΝΑΜΕΙΣ θα υποχωρούσαν.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "And it's been happening behind the scenes. And continues to loud Thunderous OVERT ops. You are beginning to see... U.S. Officials publicly money laundering to UKRAINE and receiving the money back in donations.... This public information dropped is very very important)//// Everything leads to MILITARY INTERVENTION.... EVERYTHING//// THIS HAS LONG BEEN THE PLAN 11.3 GAME THEORY. Shall we play a game< _EVENT coming up< The scare EVENT 043 QuantumLig.. 6:45 PM"
 
_Όλα αυτά έγιναν ΤΩΡΑ. (αλλά έχω αυτές τις πληροφορίες πριν από μήνες ότι αυτό θα συμβεί)////
> Αυτή τη στιγμή η ΡΩΣΙΑ βρίσκεται σε συνομιλίες με τον Στρατό των ΗΠΑ. Στα παρασκήνια... Η ΡΩΣΙΑ ΘΕΛΕΙ άμεση δημόσια επικοινωνία από τον Ζελένσκι στα ΜΜΕ και να αναγνωρίσει μια ειρηνευτική συμφωνία!!!!.....
_ΕΑΝ ΤΟ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ, ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ με 400.000 στρατιώτες και 240.000 στρατιώτες στις νότιες και ανατολικές περιοχές και 80.000 θύλακες μαχητών ελευθερίας στην Ουκρανία.
_
>Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν ότι το ΝΑΤΟ ηττήθηκε σιωπηλά και ότι οι επιχειρήσεις ξεπλύματος χρήματος της ΣIA, ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ της Δύσης έχουν λάβει ΤΕΛΟΣ. ...... ο θάνατος του Έβελιν ΡΟΤΣΙΛΝΤ
( Ήταν ένα στημένο ΓΕΓΟΝΟΣ.. Αναγκάστηκε να πάρει θανατηφόρα χάπια από τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ για να στείλει ένα παγκόσμιο μήνυμα)////
ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΡΩΣΙΑΣ, ΚΙΝΑΣ, ΤΟ ΝΑΤΟ, Η ΕΕ ΚΑΙ ΤΟ [ ΒΚ] βρίσκονται στην τελική ελεύθερη πτώση.
Η πτώση των Ρ0ΘΤΣΙΛΝΤ στην ΕΕ είναι η σύνδεση με το Ηνωμένο Βασίλειο. Και μητρική χώρα των ΗΠΑ .... //// Οι πέντε γιοι των Ρ0ΘΤΣΙΛΝΤ που ήλεγχαν την Ε.Ε, τελικά έπεσε καθώς ο Έβελιν Ρ0ΘΤΣΙΛΝΤ, φύλακας των γαλλικών τραπεζών που ξέπλυνε χρήματα με με τον τμήμα των Ρ0ΘΤΣΙΛΝΤ του ΗΒ τελείωσε... Η εξουσία των Ρ0ΘΤΣΙΛΝΤ έπεσε όπως ήταν εμφανής στη χρεοκοπία της BLACKROCK.
///////
Οι επιχειρήσεις της Στρατιωτικής ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ επικεντρώνονται τώρα σε
[ ΡΟΚΕΦΕΛΕΡΣ] που ελέγχουν τις Η.Π.Α και τον ΚΑΝΑΔΑ </////.. Οι τρέχουσες δραστηριότητές τους για ξέπλυμα χρήματος μέσω ΚΡΥΠΤΟ/ΨΗΦΙΑΚΩΝ νομισμάτων συνεχίζουν να καταρρέουν////.
Οι [ΡΟΚΕΦΕΛΕΡΣ] μέσα στη ΖΩΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ.
______
Όπως γνωρίζετε τώρα το αρχικό ΣΧΕΔΙΟ ΡΩΣΙΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΚΙΝΑΣ για τη δημιουργία Ειρήνης στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ έχει ανασταλεί προσωρινά....
ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ<
ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΑ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ♠️ ♦️ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.... ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ Πολωνία...
==============================================
Το ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΥΜΑ συνέβη!
Ήταν πολύ σημαντικό για όλους να ψηφίσουν, ακόμα κι αν το ΒΚ έκλεψε τις εκλογές όπως είχε προγραμματιστεί. Ο σημαντικός παράγοντας είναι ότι αργότερα θα βγουν οι πραγματικοί αριθμοί καθώς οι Στρατιωτικές Υπηρεσίες Πληροφοριών και πολλές υπηρεσίες παρακολουθούσαν σε πραγματικό χρόνο.
( Πρέπει να καταλάβετε οι Στρατιωτικές Υπηρεσίες Πληροφοριών και ορισμένες κυβερνητικές οργανώσεις έχουν τους τρεις πιο ισχυρούς υπολογιστές στη Γη. Στη Χαβάη. Φλόριντα, Ντένβερ, Βουνό Σεγιέν (έδρα Space Force).
Πιστεύετε ότι ήταν απλώς σύμπτωση που ξέσπασε το σκάνδαλο FTX εν μέσω ΕΚΛΟΓΩΝ;<
Ποιες άλλες εταιρείες κρυπτονομισμάτων βρίσκονται στη [ζώνη θανάτου;]
...
Με τον ΤΡΑΜΠ να τρέχει για Πρόεδρος.. οι τελευταίοι ρεπουμπλικάνοι του βάλτου θα εκτεθούν, μαζί με όσους συνέπραξαν με το δημοκρατικό κόμμα, τις μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας > ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΕΣΩ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ</
_________
Προσωπική σημείωση.
Ποτέ δεν θύμωσα με τις τρέχουσες εκλογές.
Εδώ και δύο χρόνια σας έχει αποκαλυφθεί ότι υπάρχουν Στρατιωτικές Επιχειρήσεις. ( Σε όλο τον κόσμο.. Εξ ου και πτώση της ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ. Ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Πτώση των Ρ0ΘΤΣΙΛΝΤ. Πτώση των Ιπποτών της Μάλτας στο ΒΑΤΙΚΑΝΟ. Πτώση της Βασίλισσας. Πτώση του χρήματος FIAT ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ////
Αυτές οι παγκόσμιες επιχειρήσεις ετοιμάζονται τώρα να επικεντρωθούν ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΚ ΤΩΝ ΗΠΑ//)))
ΚΑΝΑΔΑΣ ΚΑΙ ΗΠΑ είναι οι ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΡΟΥ<[. ]
[ Ρ0ΚΦΕΛΕΡ]
[ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ]
[ΚΡΥΠΤΟ]
[ΜΠΑΙΝΤΕΝ]
[ ΚΚ ΚΙΝΑΣ]
*ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΑΤΕ ότι οι τρεις κλάδοι της κυβέρνησης είναι επιχειρήσεις κατάληψης από το εξωτερικό.
Και ΥΟ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, FBΙ και ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΤΑ 3 ΓΡΑΜΜΑΤΑ είναι διεφθαρμένα και ο μόνος τρόπος να λυθεί το πρόβλημα είναι....
Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ, ΕΙΝΑΙ είναι ο μόνος δρόμος.
Και αυτό συμβαίνει στα παρασκήνια.
Και συνεχίζει με δυνατές βροντερές φανερές επιχειρήσεις.
Αρχίζετε να βλέπετε... Αξιωματούχοι των Η.Π.Α. κάνουν ξέπλυμα χρήματος δημοσίως στην Ουκρανία και λαμβάνουν τα χρήματα πίσω σε δωρεές....
(Αυτή η δημόσια ενημέρωση που σας δόθηκεε είναι πολύ πολύ σημαντική)//// Όλα οδηγούν σε ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.... ΟΛΑ//// ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΝΤΑ
11.3
ΘΕΩΡΙΑ ΠΑΙΓΝΙΩΝ.
Πάμε να παίξουμε ένα παιχνίδι;<
_ΓΕΓΟΝΟΣ προσεχώς<
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ
(ΣΧΟΛΙΟ: Η ΠΡΟΤΡΟΠΗ «ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ» ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ 80, «ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ», ΟΠΟΥ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΩΝ ΜΥΣΤ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΦΗΒΟ, ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΤΟ ΒΚ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ. ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ, ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ, ΕΣΤΗΣΑΝ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ… ΟΛΑ ΞΑΦΝΙΚΑ…)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις