ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 18/11/22


Ο λογαριασμός του σατιρικού Babylon Bee αποκαταστάθηκε στο Twitter! Η απόφαση για τον Τραμπ δεν έχει ακόμη ληφθεί, λέει ο Έλον Μασκ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΧΘΕΣ ΠΩΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ.
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Disclose.tv Nnd to More PC 'Caucasian Jack' ar Ft The0 lack The Babylon Bee @TheBabylonBee Fake news you can trust. JUST IN The account of satire publisher Babylon Bee has been reinstated on Twitter. Trump decision has yet to be made, says Elon Musk. @disclosetv QuantumLig." από το Twitter
 
>>Η Βόρεια Κορέα εκτοξεύει τον μεγαλύτερο διηπειρωτικό πύραυλο με «Δυνατότητα να χτυπήσει ολόκληρη την ηπειρωτική χώρα των ΗΠΑ». Ο πύραυλος ICMB πέταξε 1.000 km πριν προσγειωθεί στην αποκλειστική οικονομική ζώνη της Ιαπωνίας, σύμφωνα με τον στρατό της Ιαπωνίας - φτάνοντας σε μέγιστο ύψος περίπου 6.100 km. Η Ιαπωνία καταδίκασε τη δοκιμή. Ο υπουργός Άμυνας Yasukazu Hamada είπε ότι το όπλο είχε βεληνεκές άνω των 15.000 km – «το οποίο θα μπορούσε να καλύψει ολόκληρη την ηπειρωτική χώρα των ΗΠΑ». Η εκτόξευση είναι η δεύτερη σε δύο ημέρες από την Πιονγκγιάνγκ - μετά από 8 ημέρες ηρεμίας. Έρχεται εν μέσω αυξανόμενων ανησυχιών σχετικά με την έναρξη δοκιμής πυρηνικού όπλου από τη Βόρεια Κορέα.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο
 
Ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Fumio Kishida δήλωσε πως: "Η Βόρεια Κορέα συνεχίζει να διαπράττει προκλητικές ενέργειες με πρωτοφανή συχνότητα. Θέλω να δηλώσω για άλλη μια φορά ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τέτοιες ενέργειες. Με βάση υπολογισμούς που βασίζονται σε τροχιά, αυτή τη φορά ο βαλλιστικός πύραυλος θα μπορούσε να έχει βεληνεκές 15.000 km , ανάλογα με το βάρος της κεφαλής του, και αν ναι, σημαίνει ότι η ηπειρωτική χώρα των ΗΠΑ βρισκόταν μέσα στο πεδίο εμβέλειας της. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν υπάρξει αναφορές για ζημιές σε πλοία στη θάλασσα"… Ο ΚΙΜ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΤΙ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>>Ο Ορμπάν προειδοποιεί: Η κυρώσεις της ΕΕ ένα βήμα μπροστά για τον πόλεμο… ΟΡΜΠΑΝ, ΟΤΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΕΕ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Insider Paper NEW: EU's Russia Sanctions A Step Towards War': Hungary PM More: https://cutt.ly/VMSkAQs Follow @insiderpaper 26 QuantumLig.."
 
>>Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι οι Στρατηγικές Πυραυλικές Δυνάμεις εξοπλίζονται με το νέο συγκρότημα Avangard, ένα στρατηγικό πυραυλικό σύστημα με ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΗ κεφαλή ολίσθησης, που το καθιστά ακατάρριπτο.
Μαζί με αυτό το υπερόπλο, ανακοινώθηκε από τον Διοικητή των Στρατηγικών Πυραυλικών Δυνάμεων πως ΚΑΙ οι πτητικές δοκιμές του πυρηνικού πυραυλικού συστήματος Sarmat ήταν επιτυχείς. Ο Sarmat είναι ένα ρωσικό στρατηγικό πυραυλικό σύστημα πέμπτης γενιάς με βαρύ διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο υγρού προωθητικού πολλαπλών σταδίων, το οποίο ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟ!
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ, ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Intel Republic 00:49 @ZVEZDANEWS IntelRep ublic Russian Ministry of Defense announces that Strategic Missile Forces are being equipped with the new Avangard complex, a strategic missile system with a HYPERSONIC gliding warhead. Subscribe @IntelRepublic 30 QuantumLig...,"
 
>>Για πρώτη φορά μετά τη συνάντηση της 21ης Φεβρουαρίου, ο Πούτιν συγκάλεσε αυτοπροσώπως συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας στο Κρεμλίνο. Θυμάστε τι συνέβη 3 ημέρες μετά στις 24 Φεβρουαρίου, έτσι; ΕΝΑΡΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Σήμερα συμμετείχε σε μια νέα πρόσωπο με πρόσωπο συνάντηση του Συμβουλίου Ασφαλείας στο Κρεμλίνο:
 
Η πρόεδρος του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου Βαλεντίνα Ματβιένκο
Ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας Vyacheslav Volodin
Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ
Γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας Νικολάι Πατρούσεφ
Υπουργός Εσωτερικών Βλαντιμίρ Κολοκόλτσεφ
Υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ
Υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου
Ο διευθυντής της FSB, Alexander Bortnikov
Διευθυντής της Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών Σεργκέι Ναρίσκιν
Ειδικός Αντιπρόσωπος του Προέδρου για την Προστασία του Περιβάλλοντος, την Οικολογία και τις Μεταφορές Σεργκέι Ιβάνοφ
Υπουργός Εκτάκτων Καταστάσεων Αλεξάντερ Κουρένκοφ.
ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑ
 
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
>>Ο Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ Γκάρλαντ διορίζει ειδικό εισαγγελέα για να διερευνήσει εάν ο Τραμπ θα πρέπει να κατηγορηθεί για τα γεγονότα στις 6 Ιανουαρίου και τις έρευνες του Μαρ-α-Λάγκο!!! 
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from The General BREAKING: U.S. Attorney General Garland appoints special counsel to determine if Trump should be charged in Jan. 6 and Mar-a-Lago probes. @GeneralMCNews 02 QuantumLig 9:02 PM QuantumLig..., 9:03 PM" από το Twitter
 
ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΣΗΜΑΣΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΒΚ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΟ 2024. ΔΡΑΣΗ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΑΨΟΥΝ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ… ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

  1. ΣΤΟ ΤΈΛΟΣ ΛΈΕΙ ΓΙΑ DJT ΕΝΩ ΕΊΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΙ ΜΠΑΙΝΤΕΝΕΚΕΔΑΚΗ.

    ΑΧΟΥΟΥΟΥ...ΜΗΝ ΤΟ ΛΈΝΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΣΚΟ ΠΟΥ ΘΑ! ΤΟ ΔΟΎΛΕΜΑ ΤΟΥ ΑΙΏΝΑ ΣΤΗΣ 30 ΦΛΕΒΆΡΗ...


    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις