Ο Τραμπ αποτρέπει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο - Και πάλι


Ήταν ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ την Τρίτη που προέτρεψε τον αμερικανικό στρατό να αλλάξει την αμυντική του στάση σε Defcon-3 «Roundhouse» αφού άκουσε ότι ρωσικοί πύραυλοι επεσαν στην Πολωνία και σκότωσαν τουλάχιστον δύο άτομα, αλλά ακύρωσε αυτή την εντολή αφού έλαβε ενα τηλεφώνημα από τον Βλαντιμίρ Πούτιν και εξέταση φωτογραφιών από τα συντρίμμια.

Όταν κυκλοφόρησε η είδηση ​​της επίθεσης ή του ατυχήματος, ο Τραμπ επικοινώνησε αμέσως με τον στρατηγό του Σώματος Πεζοναυτών Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ, ο οποίος, σύμφωνα με τον Νόμο περί Εξέγερσης του 1807, ανέλαβε τους κώδικες πυρηνικής διοίκησης του έθνους όταν ο Τραμπ παραχώρησε την προσωρινή εξουσία η χώρα στον στρατό πριν αναχωρήσει από την Ουάσιγκτον τον Ιανουάριο του 2021. Όπως ανέφερε προηγουμένως η ιστοσελιδα, τα Λευκα Καπελα, όχι το καθεστώς Μπάιντεν, έχουν αποκλειστική πρόσβαση στους κωδικούς που ελέγχουν την πυρηνική τριάδα της χώρας και πηγές λένε ότι αυτό εξακολουθεί να ισχύει. Διαφορετικά, ο Μπάιντεν θα είχε ήδη πυροδοτήσει τον πυρηνικό Αρμαγεδδώνα.

Πηγές του Mar-a-Lago είπαν ότι, αν και ο Τραμπ υποψιάστηκε αμέσως μια ψευδή σημαία(false flag), ζήτησε από τον στρατηγό Μπέργκερ να αυξήσει το επίπεδο συναγερμού του έθνους, για κάθε ενδεχόμενο.

Λίγα λεπτά αφότου μίλησε με τον στρατηγό Μπέργκερ, ο Τραμπ έλαβε κλήση από τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος επέμεινε ότι κάθε pyraylow που έπληξε την Πολωνία δεν ήταν ρωσικής προέλευσης και δεν εκτοξεύτηκε από ρωσικό έδαφος.

Η ιστοσελιδα ανέφερε τον περασμένο Φεβρουάριο, Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο ότι ο Τραμπ και ο Πούτιν διατήρησαν ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας από τότε που ο τελευταίος ξεκίνησε την «Ειδική Στρατιωτική Επιχείρησή» του στην Ουκρανία. Ο λόγος που ο Πούτιν μιλάει στον Τραμπ και όχι στον Μπάιντεν είναι ότι ο Πούτιν εξακολουθεί να αναγνωρίζει τον Τραμπ ως νόμιμο Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Πούτιν έστειλε στον Τραμπ εικόνες της ζημιάς, συμπεριλαμβανομένης μιας εικόνας αυτού που φαινόταν να είναι ένα μεταλλικό θραύσμα του πυραύλου. Παραδέχτηκε ότι ήταν ένας ρωσικής κατασκευής πύραυλος αεράμυνας S-300, ο οποίος αναπτύχθηκε από τη Σοβιετική Ένωση και αργότερα εξήχθη σε ξένες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ουκρανίας, και επεσήμανε ότι τα σπασμένα υπολείμματα είχαν σφραγιστεί με ουκρανική γραφή, η οποία δεν θα υπήρχε σε οποιοδήποτε από τα τρέχοντα αποθέματα της Ρωσίας.

Ο Πούτιν πρότεινε δύο πιθανότητες: Είτε ένας ουκρανικής ιδιοκτησίας S-300 χτύπησε κατά λάθος την Πολωνία, είτε η Ουκρανία πυροβόλησε κατά της Πολωνίας για να πυροδοτήσει έναν πόλεμο με ψευδείς σημαίες.

Ένας Πρόεδρος Τραμπ, εξουθενωμένος από μήνες εκστρατείας για τους ενδιάμεσους υποψηφίους, τη διαχείριση του γάμου της κόρης του Τίφανι και την προετοιμασία της δικής του προεδρικής ομιλίας, έβαλε τους στρατιωτικούς του συμβούλους να αξιολογήσουν εικόνες και βίντεο από την επίθεση με πυραύλους. Επιβεβαίωσαν τους ισχυρισμούς του Πούτιν - ο πύραυλος ανήκε πράγματι στην Ουκρανία.

Στη συνέχεια, ο Τραμπ τηλεφώνησε στον στρατηγό Μπέργκερ και του είπε να ακυρωση την προηγουμενη εντολη, αποκλιμακώνοντας την αμυντική κατάσταση του έθνους και εμποδίζοντας τον κόσμο να τυλιχθεί σε ένα σύννεφο ραδιενεργής τέφρας.

«Τα Λευκα Καπελα εργάζονται για να εξακριβώσουν εάν πρόκειται για ατύχημα ή απόπειρα πυροδότησης πυρηνικού πολέμου», είπε η πηγή μας. «Αυτό θα μπορούσε πραγματικά να είχε παει πολυ ασχημα, αν δεν επικρατούσε η ψυχραιμία». 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 




Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ17 Νοεμβρίου, 2022 10:25

    ΒΡΕ ,ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
    ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΡΙΣΤΑ ,ΣΕ ΤΙ
    ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΉΣΕΙΣ
    ΤΩΝ ΚΑΜΠΑΛΑΚΗΔΩΝ.
    ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ
    ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ,
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ
    ,ΤΑ ΚΑΜΠΑΛΑΚΙΑ
    ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΒΔΙ ΣΑΣ
    ΚΑΙ ΑΜΕ ΣΤΟΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΩ
    ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΩΜΑΣΤΕ
    ΣΚΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ,ΤΙ ΔΕΙΝΑ
    ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
    ΒΡΕΕΕ !
    ΟΥΣΤ !
    ΟΥΣΤ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις