ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΟ 2024

 

Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ

επανήλθε χθες το βράδυ στην πολιτική διαμάχη, επιβεβαιώνοντας ότι θα επιδιώξει επίσημη επιστροφή στην εξουσία το 2024, παρόλο που εργάζεται ανεπίσημα μαζί με στρατιωτικούς συμμάχους, τα Λευκα Καπελα, για να απαλλάξει το έθνος από το Βαθύ Κρατος στην Ουάσιγκτον απο το κέντρο διοίκησης του Mar-a-Lago στις αρχές του 2021.

«Για να ξανακάνω την Αμερική μεγάλη και ένδοξη, απόψε ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών», είπε ο Τραμπ ενώπιον ακροατηρίου πολλών εκατοντάδων υποστηρικτών σε μια αίθουσα χορού με πολυελαίους στο κλαμπ του Mar-a-Lago, όπου στεκόταν. πλαισιωμένος από αμερικανικές σημαίες και πανό που έφεραν το σύνθημά του «Make America Great Again».

«Η επιστροφή της Αμερικής ξεκινά αμέσως τώρα», είπε, ξεκινώντας επίσημα τις προκριματικές εκλογές των Ρεπουμπλικανών το 2024.

Η ομιλία του Τραμπ χθες το βράδυ ήταν μια άσκηση αυτοσυγκράτησης. διάλεξε τα λόγια του με σύνεση, περιπλανώμενος προσεκτικά καυτά θέματα όπως η εκλογική νοθεία—αναφέρθηκε κάποια στιγμη—τα ΜΜΕ των Fake News και το Deep State. Αντίθετα, επικεντρώθηκε στη διόρθωση μιας πλέον ανάπηρης οικονομίας, στη σφράγιση των ανοιχτών συνόρων της χώρας, στην εξάλειψη του εγκλήματος που μαστίζει τους δρόμους της πόλης μας, στην ενεργειακή ανεξαρτησία και στην αποκατάσταση της προβολής της Αμερικής στην παγκόσμια σκηνή - θέματα στην τιμονιέρα του και που τον βοήθησαν να νικήσει τους αντιπάλους του Προκριματικές εκλογές των Ρεπουμπλικανών 2016.

«Η ομιλία του Τραμπ ήταν άνετη, προσαρμοσμένη στα καθημερινα προβληματα, είπε μια πηγή του Mar-a-Lago. «Το βράδυ της Τρίτης δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να τα πάμε σκληρά. Οι MAGA γνωρίζουν ήδη όλα όσα έκανε ο Τραμπ για να επαναφέρει αυτή τη χώρα στον σωστό δρόμο».

Ο Τραμπ, πρόσθεσε, έχει συγκαλέσει τους τελευταίους μήνες αρκετές συναντήσεις με έμπιστους συμβούλους και στρατιωτικούς συνδέσμους για να συζητήσουν τι θα μπορούσε να πετύχει εάν επανεκλεγεί το 2024. Είναι ένας υψηλός κατάλογος, γεμάτος "άορατους" στόχους που θα έκαναν τον Τραμπ ήρωα για πολλούς και εχθρός πολλών άλλων. Οι απίθανοι στόχοι του περιλαμβάνουν όχι μόνο την αποξήρανση του βάλτου, αλλά και τον ξεκοιλιασμό της ομοσπονδιακής κυβέρνησης.

Οι φαινομενικά ανέφικτοι στόχοι περιλαμβάνουν τους εξής:



Διαλύστε και ξαναχτίστε το FBI

Ο Τραμπ πιστεύει ότι το FBI έχει βυθιστεί από συστημική διαφθορά και ως εκ τούτου πρέπει να κατεδαφιστεί και να ξαναχτιστεί από την κορυφή προς τα κάτω. Ο οργανισμός έγινε οπλισμένος βραχίονας του Υπουργείου Δικαιοσύνης πολύ πριν ο Τραμπ αναλάβει τα καθήκοντά του και επιδεινώθηκε υπό το εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν. Οι πράκτορές της τώρα προτιμούν τη στόχευση πατριωτών και θεόφιλων πολιτών παρά την καταδίωξη πραγματικών εγκληματιών που διαπράττουν ομοσπονδιακά εγκλήματα. Ο Τραμπ είπε επίσης ότι το FBI είναι φουσκωμένο. απασχολεί 35.000 άτομα, πολλά από τα οποία θεωρεί μη απαραίτητα.

«Για κάθε εργαζόμενο πράκτορα, υπάρχουν 10 που στέκονται γύρω και πίνουν καφέ. Ο Τραμπ λέει ότι αυτό είναι μεγάλη σπατάλη χρημάτων», είπε η πηγή μας.

Ο Πρόεδρος Τραμπ θα ήθελε να εξοντώσει το FBI κατά 70%, επαναστελεχώνοντάς το με πρώην στρατιωτικούς και πρώην LEO στους οποίους έχει σιωπηρή εμπιστοσύνη και που έχουν κάνει σημαντικο εργο για να διασφαλίσει ότι δεν έχουν δεσμούς ή συμπάθεια για το Deep State.



Σπάστε και αφοπλίστε το IRS

Ομοίως, ο Τραμπ σκοπεύει να "ρευστοποιήσει" το IRS, το οποίο πρόσφατα έλαβε ένα δώρο 80 δισεκατομμυρίων δολαρίων και τη δυνατότητα να προσλάβει και να εξοπλίσει 87.000 νέους αντιπροσώπους επιβολής του νόμου για να τρομοκρατήσουν τους πολίτες των ΗΠΑ. Εάν επανεκλεγεί, ο Τραμπ θα θεσπίσει πάγωμα προσλήψεων, θα περικόψει το 70% του υπάρχοντος εργατικού δυναμικού, θα καταργήσει το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Υπηρεσίας και θα υπογράψει ένα Εκτελεστικό Διάταγμα που θα απαγορεύει στους πράκτορες να φέρουν πυροβόλα όπλα οποιουδήποτε είδους ενώ βρίσκονται σε υπηρεσία. Θα περικόψει επίσης τον προϋπολογισμό της IRS και θα ανακτήσει ό,τι απομένει από το δώρο 80 δισεκατομμυρίων δολαρίων του Μπάιντεν.

«Ο Τραμπ θέλει απεγνωσμένα να ξαναγράψει τον φορολογικό κώδικα, μειώνοντας δραστικά τους φόρους για τους εργατικούς Αμερικανούς που ωθήθηκαν στη φτώχεια από την κυβέρνηση Μπάιντεν. Ξέρει ότι αυτό δεν θα είναι εύκολο, γιατί πρέπει να εργαστεί μέσω του Κογκρέσου, ενός Κογκρέσου που έχει τώρα μια Δημοκρατική Γερουσία, χάρη στην εκλογική κλοπή, που θα τον πολεμήσει τουλάχιστον μέχρι το 2026», είπε η πηγή μας. 

Κατεδάφιστε το TSA

«Ο Τραμπ σκοπεύει να καταργήσει πλήρως την TSA. Δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι η TSA απέτρεψε μια τρομοκρατική επίθεση από την ίδρυσή της. Το μόνο που έγινε είναι να ανακατεύουμε τα αεροδρόμια της χώρας μας και να δυσκολεύουμε τους ταξιδιώτες να μετακινούνται. Οι επιβάτες παρενοχλούνται, αναγκάζονται να υπομείνουν επεμβατικές προβολές, να τους παρασύρουν τα υπάρχοντά τους και συχνά κλέβονται από πράκτορες της TSA που εργάζονται μόνο εκεί επειδή είναι αμόρφωτοι και δεν μπορούν να βρουν άλλη δουλειά. Τόσοι εγκληματίες», είπε η πηγή μας.

Η TSA έχει επί του παρόντος προϋπολογισμό που χρηματοδοτείται από τους φορολογούμενους ύψους 8 δισ. $/έτος. και απασχολεί ~55.000 άτομα.

«Ο Τραμπ θέλει αυτά τα χρήματα να επιστραφούν στους φορολογούμενους. Ναι, θα ωθησει μερικούς ανθρώπους χωρίς δουλειά, αλλά αυτό είναι ένα μικρό τίμημα για να αποκατασταθεί η τάξη», είπε η πηγή μας.

Εάν ο Τραμπ έχει τον τρόπο του, οι επιβλαβείς σαρωτές ακτίνων Χ και οι επιθετικοί παράγοντες θα ανήκουν στο παρελθόν. Αντίθετα, θα υιοθετήσει την προσέγγιση που χρησιμοποιεί η αεροπορική εταιρεία του Ισραήλ, El Al, σύμφωνα με την οποία όλοι οι επιβάτες ελέγχονται ήπια από καλά εκπαιδευμένο προσωπικό κατά το check-in. Η ασφάλεια των αεροπορικών εταιρειών του Ισραήλ έχει γίνει το χρυσό πρότυπο στην αεροπορική ασφάλεια. Διατηρεί την ασφάλεια χωρίς να ενοχλεί σοβαρά τους ταξιδιώτες.

«Ο Τραμπ πιστεύει ότι μπορεί να δημιουργηθεί μια νέα υπηρεσία, με ένα κλάσμα του κόστους της TSA, που θα προστατεύει τα αεροπορικά ταξίδια. Τα άτομα που δεν αποφοιτουν ουτε το γυμνάσιο δεν θα είναι μέρος αυτού, όπως είναι στο TSA», είπε η πηγή μας.

Αυτά τα παραδείγματα είναι μόνο μερικοί από τους στόχους του Τραμπ. Εν τω μεταξύ, θα συνεχίσει να συμβουλεύει τη συνταγματική πτέρυγα του στρατού των ΗΠΑ καθώς εργάζεται για να καθαρίσει τους εγκληματίες του Deep State από την κοινωνία.

«Με λίγη τύχη και πολλή δουλειά, μέχρι το 2024 το Deep State θα αποδυναμωθεί πέρα ​​από την ικανότητά του να υπερασπιστεί τον εαυτό του», είπε η πηγή μας.

Συντομα αναμενουμε περισσοτερες πληροφοριες....





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....


















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις