Οι Ειδικές Δυνάμεις σώζουν παιδί από τους πράκτορες της FEMA

 

Οι Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ

πυροβόλησαν την Τετάρτη και σκότωσαν έναν υπάλληλο της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης που είχε αφαιρέσει ένα μικρό παιδί από τα χέρια της μητέρας της και απείλησε να πετάξει το παιδί στα μανιασμένα νερά της πλημμύρας,μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ.

Στη λωρίδα Tamiami Trail Lane, τέσσερα πόδια υπερχείλισης νερού μετέτρεψαν ένα άλλοτε ήσυχο τετράγωνο γειτονιάς σε ορμητικά νερά. Αυτοκίνητα, SUV και δεκάδες κάδοι απορριμμάτων έπλεαν σαν να ήταν χάρτινες βάρκες. Αν και πολλοί ντόπιοι είχαν μεταφερθει σε υψηλότερα σημεία, κάποιοι έμειναν στα σπίτια τους είτε επειδή δεν είχαν πού να πάνε ασφαλεις είτε πίστευαν ότι η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία διόγκωσε τη σφοδρότητα της καταιγίδας για εντυπωσιασμό.

Η Julie Davis, 27, και η τρίχρονη κόρη της Hannah, ήταν μεταξύ των κατοίκων του Tamiami Trail Lane που έμειναν πίσω. Ο σύζυγός της Bronson, ένας πρώτος ανταποκριτής, είχε κληθεί να ξαναγεμίσει και να βάλει σάκους με άμμο κατά μήκος της ανατολικής ακτής του Inner Doctor's Bay. Το νερό σε εκείνη την τοποθεσία είχε ανέβει πάνω από τα επίπεδα πλημμύρας και η αστυνομία, οι πυροσβέστες και οι εθελοντές προσπάθησαν σε απόγνωση να εμποδίσουν τον Κόλπο να πλημμυρίσει περαιτέρω την κοινότητα. Ο Μπρόνσον, θα έλεγε αργότερα η Τζούλι, της είπε να πάει την κόρη τους στον δεύτερο όροφο του σπιτιού τους και να παραμείνει εκεί μέχρι να επιστρέψει.

Ενώ εκείνος έφευγε, το νερό συνέχιζε να ανεβαίνει και οι σάκοι με άμμο που είχαν στρώσει γύρω από την περίμετρο του σπιτιού τους είχαν κορεστεί και εξαφανίστηκαν κάτω από την αυξανόμενη πλημμύρα, η οποία τελικά κατέκλυσε το υπόγειο και τον πρώτο όροφο του σπιτιού της κυρίας Ντέιβις. Ο ηλεκτρισμός είχε χαλάσει. οι θυελλώδεις άνεμοι έβγαλαν μετασχηματιστές από στύλους και έστειλαν σπινθήρες κατά μήκος του δρόμου που εγινε ποτάμι.

Η κυρία Ντέιβις σκέφτηκε ότι η σωτηρία είχε φτάσει όταν, κοιτάζοντας έξω από ένα παράθυρο, ειδε μια μηχανοκίνητη σχεδία να φτανει δίπλα στο πλημμυρισμένο σπίτι της. Φωνάζοντας για βοηθεια, τα άτομα στη σχεδία αυτοπροσδιορίστηκαν ως πράκτορες της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης και είπαν ότι έπαιρναν επιζώντες από την καταιγίδα για να εξασφαλίσουν καταφύγια μακριά από την πλημμύρα.


Εβαλε τη Χάνα στην αγκαλιά της και κατέβηκε μια σκάλα στο θολό νερό, που έφτασε μέχρι τους μηρούς της. Έτρεξε μέσα στο νερό, προσπαθώντας να κρατήσει την ισορροπία της και είπε ότι χρειαζόταν βοήθεια, αλλά περίμενε την επιστροφή του συζύγου της κι ενός ασθενοφόρου. Ένας πράκτορας της FEMA στη σχεδία επέμεινε να την παραλαβει και, σκύβοντας, τράβηξε το παιδί από την αγκαλιά της κυρίας Ντέιβις.

Τότε ήταν που ο πράκτορας ρώτησε την κυρία Ντέιβις αν είχε τιμαλφή στο σπίτι που έπρεπε να γνωρίζει—μετρητά, χρυσάφι, κοσμήματα ή όπλα. Όταν είπε ότι όλα ήταν κάτω από το νερό, ο πράκτορας είπε ότι η σωτηρια της είχε ένα τίμημα. Αν δεν μπορούσε να πληρώσει, δεν θα μπορουσαν να την σωσουν. Στη συνέχεια, ο πράκτορας της FEMA κράτησε τη Χάνα από τον καρπό και την κρέμασε στην άκρη της σχεδίας, λέγοντας: «Είσαι σίγουρη ότι δεν μας κρύβεις τίποτα;»

Εκείνη τη στιγμή, από καθαρή τύχη, ένα χοβερκραφτ μ έξι στρατιώτες των Ειδικών Δυνάμεων των ΗΠΑ βγήκε στο δρόμο. Αξιολόγησαν την κατάσταση και διέταξαν τους πράκτορες της FEMA να παραδώσουν το παιδί στη μητέρα της. Τέσσερις από τους έξι στρατιώτες στόχευσαν με τουφέκια τους επιδρομείς πράκτορες της FEMA.

«Ελάτε πιο κοντά και θα την αφήσουμε», φώναξε ένας πράκτορας της FEMA.

Ένας πυροβολισμος διαπερασε το κεφαλι του, σκοτώνοντάς τον αμέσως. Έπεσε από τη σχεδία στο νερό.

«Οι υπόλοιποι είστε νεκροί αν δεν συμμορφωθείτε», απάντησε ένας στρατιώτης των Ειδικών Δυνάμεων.

Οι εναπομείναντες πράκτορες της FEMA συμμορφωθηκαν και επέστρεψαν το παιδί στη μητέρα της.

«Οι άλλοι 3 πράκτορες της FEMA έχουν τεθεί υπό κράτηση και η κυρία Ντέιβις και η Χάνα βρίσκονται τώρα μαζί με τον κ. Ντέιβις σε ασφαλή τοποθεσία», είπε η πηγή μας. «Σταθήκαμε τυχεροί. Σωστό μέρος σωστή στιγμή. Πραγματικά θαυματουργό. αλλιώς, ποιος ξέρει τι θα έκαναν στην Τζούλι και τη Χάνα».

 

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις