Οι Ειδικές Δυνάμεις πολεμούν τους πιστους της FEMA στη Νοτιοδυτική Φλόριντα που έχει χτυπηθεί από καταιγίδες

 

Καθώς ο τυφώνας Ίαν έπληξε

τη νοτιοδυτική Φλόριντα και πλημμύρισε ολόκληρες κοινότητες, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης του εγκληματικού καθεστώτος Μπάιντεν ξεκίνησε μια εκστρατεία τρόμου κατά των εκτοπισμένων των οποίων οι ζωές και τα σπίτια είχε καταστρέψει η καταιγίδα. Αντί να βγάζουν εμφιαλωμένο νερό, τρόφιμα και κουβέρτες ή να οδηγούν τα απελπισμένα θύματα της καταιγίδας σε καταφύγια, ένοπλοι ληστές της FEMA λεηλάτησαν καταστρεμενα σπίτια αναζητώντας μετρητά, χρυσό και όπλα.

Στη Νάπολη, η καταρρακτώδης βροχή πλημμύρισε δρόμους και μετέτρεψε τα οχήματα σε αιωρούμενα συντρίμμια. Πολλοί από τους εύπορους κατοίκους της πόλης, κυρίως συνταξιούχοι, είχαν λάβει υπόψη τις εντολές εκκένωσης και εγκατέλειψαν τα σπίτια τους για υψηλότερα εδάφη. Αφού η καταιγίδα πέρασε πάνω από την πόλη και οι άνεμοι εξασθενούσαν, οι πράκτορες της FEMA με μηχανοκίνητες βαρκες ξεκίνησαν τη δράση — αλλά όχι για να πραγματοποιήσουν διασώσεις στο νερό. Στο Turtle Hatch Lane, ακριβώς δυτικά του Inner Doctor's Bay, οι ιδιοκτήτες σπιτιών που είχαν εγκλωβιστεί στις στέγες μονοκατοικιών και διώροφων σπιτιών προσπάθησαν μάταια να ζητησουν βοηθεια απο τα σκάφη της FEMA που διέσχιζαν τα νερά της πλημμύρας. Αντί να βοηθήσουν τους περιχαρακωμένους πολίτες, οι πράκτορες εριξαν πυροβολισμούς προς την κατεύθυνση τους, γελώντας, σύμφωνα με δημοσιεύματα, με ανθρώπους που είχαν χάσει κυριολεκτικά τα πάντα. Στοχεύουν συστηματικά τα πιο ακριβά σπίτια της πόλης. Πράκτορες με εξοπλισμό υγρού καιρού εισήλθαν παράνομα σε πλημμυρισμένα σπίτια και βγήκαν από αυτά κουβαλώντας κοσμηματοθήκες και πυροβόλα όπλα.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που σκληροί πράκτορες της FEMA χρησιμοποίησαν το κάλυμμα ενός τυφώνα για να διαρρήξουν σπίτια και, σε ορισμένες περιπτώσεις, να δολοφονήσουν αυτους που εναντιωνονταν.

Κατά τη διάρκεια του τυφώνα Κατρίνα του 2005, πράκτορες της FEMA σκαρφάλωσαν στην κορυφή του Louisiana Superdome εξασκούσαν τεχνικες σκοποβολής σε άστεγους που αναζητούσαν καταφύγιο στη δομή. Μερικοί μεταφέρθηκαν στη θάλασσα με φορτηγίδες FEMA και πετάχτηκαν στη θάλασσα ως τροφή για καρχαρίες. Και το 2017, η FEMA λεηλάτησε εκατοντάδες σπίτια στο Νοτιοανατολικό Τέξας στον απόηχο του τυφώνα Χάρβεϊ.

Χθες, ωστόσο, η παραστρατιωτική δύναμη του καθεστώτος είχε λεηλατήσει μόνο δώδεκα σπιτια πριν συναντήσει ένα εμπόδιο.

Το τμήμα Λευκα Καπελα του στρατού των ΗΠΑ περίμενε την κίνηση της FEMA και έστειλε Ειδικές Δυνάμεις στη Νοτιοδυτική Φλόριντα αμέσως αφού η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προέβλεψε ότι ο Ian θα έφτανε στην ξηρά κοντά στο Fort Meyers. Πηγές είπαν ότι ο στρατηγός του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ και ο Διοικητής της 5ης Ειδικών Δυνάμεων συνταγματάρχης Μπρεντ Λίντεμαν είχαν επινοήσει ένα σχέδιο για να ματαιώσουν τα σχέδια της FEMA να λεηλατήσει ή να δολοφονήσει αθώους πολίτες. Ο Λίντεμαν είχε ζητήσει άδεια να στείλει τις Ειδικές Δυνάμεις "Αποσπάσματα Άλφα" στην περιοχή για να προστατεύσουν ανθρώπους και περιουσίες.

Το απόγευμα της Τρίτης, ώρες πριν ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον Ντε Σάντις διατάξει το κλείσιμο των αεροδρομίων στην προβλεπόμενη τροχιά του Ίαν, ένα στρατιωτικό μεταφορικό αεροσκάφος C-130 Hercules προσγειώθηκε στα Ft. Διεθνές Αεροδρόμιο Meyers. Το αεροπλάνο είχε έξι διμοιρίες 12 ατόμων και ίσο αριθμό φουσκωτών αεροσκαφών, το καθένα τροφοδοτούμενο από υδρόψυκτο, μεγάλου κυβισμού, κινητήρα V8 αυτοκινήτου με ισχύ 500 ίππων. Οι Ειδικές Δυνάμεις δημιούργησαν ένα κινητό κέντρο διοίκησης στη Νάπολη, κοντά στο Πάρκο Ελευθερίας, όπου αναμενόταν να κορυφωθεί το κύμα καταιγίδας.

Ο Μπέργκερ πιστεύει ότι η FEMA ενεργούσε κατόπιν εντολών της διαχειριστριας Denise Criswell, μιας πραγματικά κακιάς σκύλας, και του Alejandro Mayorkas, ενός χειριστή του Deep State. Το σύνθημα της FEMA ήταν ποτέ να μην πάει χαμένη μια καλή κρίση. Οι ιστορικές ενέργειες του οργανισμού το απέδειξαν αυτό. Περιμέναμε πλήρως ότι θα επωφεληθούν από αυτόν τον τυφώνα για να βασανίσουν καλούς ανθρώπους. Αλλά αυτή τη φορά, ήμασταν έτοιμοι για αυτούς», είπε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Μπέργκερ.

Περίπου στις 6:30 μ.μ. Την Τετάρτη, ένα αεροσκάφος των Ειδικών Δυνάμεων που ταξίδευε ανατολικά κατά μήκος του West Drive στη Νάπολη συναντηθηκε με μια σχεδία FEMA που κατευθύνεται προς την αντίθετη κατεύθυνση. Οι πράκτορες της FEMA, είπε η πηγή μας, προσπάθησαν να ρίξουν τη σφραγίδα της FEMA με κίτρινο μελάνι- όταν είδαν ένστολους στρατιωτικούς να καταπατούν τη θέση τους. Η σχεδία της FEMA ήταν τόσο γεμάτη με κατασχεμένο χρυσό και όπλα που μετά βίας έμεινε στην επιφάνεια. Από τα 25 μέτρα, ο διοικητής των Ειδικών Δυνάμεων, φωνάζοντας μέσα από ένα μεγαφωνο, διέταξε τη σχεδία της FEMA να μεινει ακινητη. Τότε ήταν που εγινε κόλαση. Οι πράκτορες της FEMA σήκωσαν τα τουφέκια τους, αλλά ήταν πολύ αργά. Οι Ειδικές Δυνάμεις εξαπέλυσαν χαλαζι πυροβολισμών, χτυπώντας τόσο τη σχεδία όσο και τους πράκτορες που επέβαιναν σε αυτήν. Η σχεδία ξεφούσκωσε και οι επιζώντες παρασύρθηκαν στα νερά της πλημμύρας.

Οι Ειδικές Δυνάμεις διέσωσαν παγιδευμένους πολίτες μετά την αντιμετώπιση της FEMA.

«Η FEMA είναι ακόμα εκεί έξω, αλλά την αντιμετωπίζουμε. Δεν τους αφήνουμε πλέον να απειλούν τους επιζώντες της καταιγίδας. Έχουμε ομάδες που εργάζονται για να προστατεύσουν τους πολίτες και τις περιουσίες τους», είπε η πηγή μας.

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις