ΕΛΑ ΝΤΕ....?

 


Κινέζοι σχολιαστές ρωτούν τη NASA πώς γίνεται 

να υπάρχουν ίχνη ελαστικών ενός κινεζικού οχήματος στη Σελήνη, 

αλλά όχι ενός αμερικανικού οχήματος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Στην πρώτη ασπρόμαυρη φωτογραφία απ' ότι βλέπουμε τα ίχνη των ελαστικών του οχήματος που μοιάζει με τρακτέρ, φαίνεται να μην υπάρχουν.
    ϊσως ο "άνεμος " τα έσβησε, η μάλλον με αλεξίπτωτο θα έχει προσεληνωθεί μιας και η βαρύτητα εκεί τους ευνοεί.
    Φεύγοντας τώρα από τα παραπάνω και απαντώντας στο ερώτημα των κινέζων, μα είναι απλό.
    Τόσο απλό που ο κόσμος τοχει τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι.
    Εμείς (ο χριστιανικός κόσμος δηλαδή) συχνά- συχνά το τραγουδάμε, πολλές φορές το υμνούμε και το παρακαλούμε το φεγγαράκι το λαμπρό.
    Οι κινέζοι όμως την Σελήνη (Luna, εξ ου και lunatic που σημαίνει πνευματικά άρρωστος, ανισόρροπος, τρελός...) και κοντά όλα τα ισλαμικά κράτη μέχρι και την Αλβανία που ήσαν πάντα και καλοί "φίλοι" με τους Ελληνες διαχρονικά, την λατρεύουν και όπως γνωρίζουμε η ημισέληνος είναι και το ιερό και εθνικό τους σύμβολο πάνω στις σημαίες τους.
    Οι Σίνες λοιπόν οι πιτυοκάμπτες κοινώς κινέζοι (Σινικόν τείχος, όρος Σινά, Σιων-ΖΙΟΝ-Ζionist, Ζιον Ελβετίας ......) είναι οι δράκοι σταλμένοι εδώ και δεκατρείς χιλιάδες χρόνια από τον δημιουργό τους στο υπερεργαστήριο σκάφος Σελήνη, αρχικά στην Ατλαντίδα και μετά την καταβυθισή της να βρεθούν στην Απω Ανατολή για να διεκπεραιώσουν τον λόγο/έργο του Γιαχβέ συμφώνως με τις βιβλικές "προφητείες" και ειδικότερα να δικαιώσουν τον Ιωάννη με την Αποκάλυψίν του που μας διατυμπανίζει τα όσα έχουν δρομολογηθεί και ζούμε σήμερα αλλά και το πιό σημαντικό απ' όλα, είναι που τα στρατεύματα του Κυρίου που θα εξολοθρεύσουν τους εχθρούς του μαζί και την πανίδα και χλωρίδα θα έρθουν εξ Ανατολών και μάλιστα μας δίνει και τον ακριβή αριθμό σε εικοσι χιλιάδες μυριάδες (200 εκατομμύρια) που είναι ο σημερινός στρατός των σαυροματών.
    Αφού ο τόπος προέλευσής των θεωρείται η Σελήνη εύλογον τότες να είναι και ευπρόδεκτοι στην γεννέτειρα πατρίδα τους.
    Εάν όλοι οι άλλοι δεν έχουν καταφέρει να πατήσουν το πόδι τους εκεί πάνω και να δουν τα όσα περιγράφει και ο William Tompkins, είναι επειδή ίσως να είναι ανεπιθύμητοι οι άνθρωποι στους σαυροειδείς.
    Τα περί ουροβόρων όφεων και των επτά στο σύνολον μογγολικών ορδών είναι γνωστά τα έργα και οι ημέρες των .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις